icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

ewca
3. jún 2013

@mimajka fuha, ale to masdost silne bolesti nie? ja to az take nemam, ale brucho pocas dna obcas ako skala

mimajka
3. jún 2013

@ewca No to bol zatial najhorsi extrem ktory som mala, mimo teda prvych ztahov. Ak beriem magnezium tak je to relativne ok, ale ked vynecham tak zle je zle. Niekedy uvazujem ci si nemozem prihodit este jednu tabletu a mozno by to zmizlo uplne 😒

mimajka
3. jún 2013

@ewca potom mi mozes dat info co na to hovori tvoj lekar, pretoze moj povedal ze on sa s tym nestretol pocas svojej praxe, len neviem ci to myslel v takomto skorom stadiu alebo tento problem nezaznamenal u ziadnej tehotnej.

ewca
3. jún 2013

@mimajka podla mna myslel v takom skoro stadiu...tvrdnutie bruska je bezny problem

sasulka767
3. jún 2013

Ahojte baby, ja som v 15 týždni a už mám bolesti nôh a ťažšie sa mi dýcha.. nemali ste s tým aj vy problém už takto skoro? všade čítam, že bolesti nôh aj zhoršené dúchanie sú až v 3 trimestri..

euka210
3. jún 2013

@sasulka767 mna bolia nohy, iba ked som cely den na nohach a nemam cas si oddychnut. Nemas problemy so srdcom?

sasulka767
3. jún 2013

@euka210 doteraz som nemala.. ale skúsim to spomenúť pri najbližšej poradni... prvý trimester som mala uplne v pohode, žiadna nevolnosť, unava iba po dlho a ťažkom dni v práci a škole.. ale teraz tento druhý trimester je divný, už dnes ráno som sa zobudila s boľavými nohami...

vavrenka
3. jún 2013

@sasulka767 a aky mas tlak?

euka210
3. jún 2013

@sasulka767 može to byť proste pretazenie, ze mas toho vela. A nohy ta len bolia, ci ich mas aj opuchnute (clenky)?

sasulka767
3. jún 2013

@vavrenka ja mám tlak stále trochu znížený, tak okolo 100/60..
@euka210 len boli, opuchnuté ich nemám.. možno to aj bude celkovým preťažením, dnes som aj zostala doma tak som zvedavá ako sa budem cítiť zajtra.. 🙂 snažím sa leňošiť.. 🙂

matrix87
3. jún 2013

baby, ma dnes celý deň popicháva v ľavom vaječníku ako keby mala "návšteva" doraziť... na nervy mi to ide, a ani spať nemôžem ísť, lebo idem doučovať za chvíľu...

veronikahalt
3. jún 2013

@matrix87 ,aj mňa to tak občas boli,ale vraj je to v pohode. To sa vraj zväčšuje maternica,a @sasulka767 aj mne sa horšie dýcha,hlavne v noci,ked sa prevaľujem z boka na bok.
Inak @matrix87 môžem sa ŤA opýtať,bývaš priamo v DK?

matrix87
3. jún 2013

@veronikahalt priamo v kubíne

andy09
3. jún 2013

@matrix87 to je normálne je to tou maternicou, občas to aj ja mávam...neboj.

matrix87
3. jún 2013

@andy09 už mi to prestáva... tak už som zase trocha kľudnejšia... 🙂

katyka11
3. jún 2013

Dievcata, mne uz druhy den je tak zle ze nemam ani tuzku... 😢 zaujimave ale ze iba rano .......... a vecer.......... aj zvracanie... opat........... zleeeeeeee.......... som sa vratila do prveho trimestra????????????????? ☹

matrix87
3. jún 2013

@katyka11 mne tiež býva zase zle, ale našťastie nie nevraciam, len mám dakedy taký pocit ťažoby v žalúdku...

katyka11
3. jún 2013

@matrix87 Mne aj ta energia co prisla....odisla........... ☹ ved teraz by sme si to mali konecne uziiivat ...to tehotenstvo....a ja kukam na dno zachodovej misy... ☹ zase 😢

matrix87
3. jún 2013

@katyka11 ja som to vravela, že to je len náhly záblesk energie... ja ju už ani neočakávam v podstate... 🙂 a verím, že ani zle nám nebude donekonečna... ved raz to musí prestať... či nie?

katyka11
3. jún 2013

@matrix87nech uz je november 😅

matrix87
3. jún 2013

@katyka11 presne tak...

andy09
3. jún 2013

@katyka11 to toto blbé počasie všetko robí, to už je na nervy, potrebujeme slniečko. Ja dnes celkom fajn, na obed som zaspala zobudila som sa hlava ma pobolievala a napila som sa vody a taká som bola smädná že som vypila dva poháre, a išla som pozrieť na balkon a zrazu ma začalo napínať a zle a samá voda zo mna asi 4 krát, som normálne nechápala. Potom som bola hladná aj som sa bála najesť aby nebolo zle.

andy09
3. jún 2013

@katyka11
@matrix87 ja už tiež si želám len november, dnes mi kamoška vraví že už máš pomali polovicu za sebou a ja vravím hm a dalšiu pred sebou....ozaj už by bol fajn ten november.

katyka11
3. jún 2013

@andy09 Andy bodaj by to bolo len tym pocasim... 🙂 takze nie som sama....

matrix87
3. jún 2013

@andy09 no, ja začínam v piatok 20tt, tak sa celkom teším... ale ked si predstavím, že ešte raz toľko, tak neviem neviem... keby som aspoň doma nemusela stále byť zavretá...

katyka11
3. jún 2013

@matrix87 Nie si sama.... Pnka to isti... 😉

andy09
3. jún 2013

@katyka11 práve mám rozčítanú Mama a ja a tam je písané aký vplyv má počasie na tehotné v určitých trimestroch a je to tam písané že zlé počasie takto zle na nás vplýva bolesť hlavy , zle, zvracanie, únava a podobne. Ved sa ani von poriadne nedá ísť.

matrix87
3. jún 2013

@katyka11 @andy na nervy mi to už ide (tá PNka hlavne)... keby aspoň to slnko zasvietilo, aby sa nám lepšie žilo 🙂

andy09
3. jún 2013

@matrix87 no ja som tiež na PN už od marca a pri tomto počasí je to na prášky keby bolo slniečko hned by to bolo lepšie , prechádzky a podobne. Ja začínam v sobotu 20 tt a tiež si poviem fajn polovica za nami ale ešte tolko pred nami aj ked si teraz poviem že celkom fajn to ubehlo. Už sa len utešujem že za týžden idem na poradnu to bude už polka juna a na konci juna idem na 3D že to ubehne rýchlo prázdniny vždy rýchlo ubehli a už bude september a to už nejako prejde ....len keby to aj tak bolo.

andy09
3. jún 2013

@matrix87 chýba to slniečko, toto upršané počasie je deprimujuce.