Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte baby, ja som v 15 týždni a už mám bolesti nôh a ťažšie sa mi dýcha.. nemali ste s tým aj vy problém už takto skoro? všade čítam, že bolesti nôh aj zhoršené dúchanie sú až v 3 trimestri..
@sasulka767 mna bolia nohy, iba ked som cely den na nohach a nemam cas si oddychnut. Nemas problemy so srdcom?
@euka210 doteraz som nemala.. ale skúsim to spomenúť pri najbližšej poradni... prvý trimester som mala uplne v pohode, žiadna nevolnosť, unava iba po dlho a ťažkom dni v práci a škole.. ale teraz tento druhý trimester je divný, už dnes ráno som sa zobudila s boľavými nohami...
@sasulka767 a aky mas tlak?
@sasulka767 može to byť proste pretazenie, ze mas toho vela. A nohy ta len bolia, ci ich mas aj opuchnute (clenky)?
baby, ma dnes celý deň popicháva v ľavom vaječníku ako keby mala "návšteva" doraziť... na nervy mi to ide, a ani spať nemôžem ísť, lebo idem doučovať za chvíľu...
@matrix87 ,aj mňa to tak občas boli,ale vraj je to v pohode. To sa vraj zväčšuje maternica,a @sasulka767 aj mne sa horšie dýcha,hlavne v noci,ked sa prevaľujem z boka na bok.
Inak @matrix87 môžem sa ŤA opýtať,bývaš priamo v DK?
@veronikahalt priamo v kubíne
Dievcata, mne uz druhy den je tak zle ze nemam ani tuzku... 😢 zaujimave ale ze iba rano .......... a vecer.......... aj zvracanie... opat........... zleeeeeeee.......... som sa vratila do prveho trimestra????????????????? ☹
@matrix87nech uz je november 😅
@katyka11 to toto blbé počasie všetko robí, to už je na nervy, potrebujeme slniečko. Ja dnes celkom fajn, na obed som zaspala zobudila som sa hlava ma pobolievala a napila som sa vody a taká som bola smädná že som vypila dva poháre, a išla som pozrieť na balkon a zrazu ma začalo napínať a zle a samá voda zo mna asi 4 krát, som normálne nechápala. Potom som bola hladná aj som sa bála najesť aby nebolo zle.
@matrix87 no ja som tiež na PN už od marca a pri tomto počasí je to na prášky keby bolo slniečko hned by to bolo lepšie , prechádzky a podobne. Ja začínam v sobotu 20 tt a tiež si poviem fajn polovica za nami ale ešte tolko pred nami aj ked si teraz poviem že celkom fajn to ubehlo. Už sa len utešujem že za týžden idem na poradnu to bude už polka juna a na konci juna idem na 3D že to ubehne rýchlo prázdniny vždy rýchlo ubehli a už bude september a to už nejako prejde ....len keby to aj tak bolo.

@mimajka fuha, ale to masdost silne bolesti nie? ja to az take nemam, ale brucho pocas dna obcas ako skala