icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

cobinka
5. jún 2013

@andy09 my mame tiez postielku este po dankovi-to je inak jedina vec, kt.sme neznicili 😉 ale pravdaze, kedze postielku netreba riesit, hned riesim kolisku 😉 mne sa strasne paci nieco taketo http://www.poschodova-postel.sk/multifunkcna-ko... alebo http://www.detske-postielky.sk/detske-postielky...
planujem, ze postielku by som si dala do spalne..a kolisku by som mala v obyvacke, alebo popr.do kuchyne, podla toho kde budem 😉

jaja018
5. jún 2013

@cobinka
@kwetinnka v IP mi písala ze cena je 19,15 aj s postovnym. A môžeš si vybrať aké farby a kombinacie chceš ma veeela látok nie len tie čo su na foto. 🙂

sudabe
5. jún 2013

@nikky81 tak to mate super, moja sbagrina tiez je tehotna termin mä v auguste a bude to dievcatko, a kde si si objednala postielku a zakolko?

@mimajka diky pekne si to napisala ja sa nä to opytam doktora mozno mi nieco predpise.

@jaja018 kde si mozem pozriet tie zavinovacky?

@kleopatris skusim tie mandle,

ja By som chcela kolisku pre babo ale nie tu modernu nä kolieskach, neviete kde By som nasla?

cobinka
5. jún 2013

@jaja018 to je super cena...my sme teraz kukali v obchodoch, lebo sestra potrebovala na krst nejaku peknu a tam boli ceny od 20 eur (ale tie boli hnusne) az po 45-50 eur..hrozne sumy 😒

jaja018
5. jún 2013

@cobinka ja som tiež kukala na nete take tie bodkovane ale ze 50€ no hrôza a tu si mozem este aj vybrat akú chcem

jaja018
5. jún 2013

@sudabe https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tiramiska/al... tu je pár zavinovaciek pani ich šije. Vzori látok posiela mailom

nikky81
5. jún 2013

@sudabe no je to sranda, ze takto narovnako nam to vyslo. ja som zostala tehotna necakane rychlo 🙂. objednavala som tu z MK z pro shopov (pôvodne maju postielky.com), za 129 eur aj s dopravou. v piatok by mi ju mali doviest. uvidim aka bude

kleopatris
5. jún 2013

@cobinka presne aj ja chcem nieco take 🙂 sa uz tesim jak ho budem hojdat 🙂 maleho sme hojdali v autosedacke, lebo inak nezaspal tak teraz kupime peknu pohodlnu kolisku 🙂

sudabe
5. jún 2013

@cobinka presne take ale pozeram ze cenovo dost, este skusim zistit kolko By mä visla u znameho stolara a uvidim, ale paci sa mi aj ta multifunkcnakoliska.

@jaja018 diky krasne su urcite si od nej objednam.

@nikky81 tak potom napis aka prisla ci si spokojna.

nikky81
5. jún 2013

@sudabe jasné 🙂

cobinka
5. jún 2013

@kleopatris presne aj my sme Danka hojdali v autosedacke...a v najnovsich studiach sa zistilo, ze to vraj detom nici chrbticu a mozu prestat dychat atd 😒 tak som chcela nieco, co by som mala po ruke, mohla to presuvat a hojdat tam drobca 🙂

hrustik1
5. jún 2013

@matrix87 tu ulitku by som na tvojom mieste zatial neriesila. Urcite si kup 1-2 zavinovacky, a s tou ulitkou uvidis casom. Tie ulitky sa pouzivaju najma na spanie pre drobcov. Moja Karolinka napriklad od malicka nerada spinkala v zavinovacke - vadilo jej, ze sa tam nemoze mrvit a hybat. V postielke v zavinovacke revala ako by sme ju mucili, len co sme zavinovacku uvolnili tisko zaspinkala. Ono to velmi zavisi od dietatka. My sme potom kupili spaci vak a problem bol vyrieseni 🙂 Ale napriklad kamoskin maly spaval asi do 8 mesiacov v ulitke, lebo sa nevedel inak upokojit. Ked sa zacal stavat - ulitku uz nechcel ani vidiet. Deti su potvorky - ty len pockaj kym sa vas svistik narodi a potom uvidis, co nanho bude platit 🙂

kleopatris
5. jún 2013

@cobinka aj ja som vtedy citala, ze to skodi, ale vynervovanym rodicom, ktorych ditko nie a nie zaspat je to asi v tu chvilu jedno, teda nam bolo 🙂 sme robili co sa dalo a toto jedine zabralo..neskor sa naucil zaspavat pri kojeni tak to uz bola pohoda, ale tie zaciatky 🙂
Ja tak dufam, ze toto babo bude ine, menej narocne a spavejsie 🙂

euka210
5. jún 2013

@matrix87 moj brat to kupil, doteraz som o tom nepocula, ich mala ma uz 5m a stale musi spat zviazana v perinke, lebo inak sa budi na svoje pohyby...ona ked lezi, tak to stale len kope...taky pohyblivy uzlik maly 🙂 A perinka je pomaly mala a aj horuco, ale ona sa im z toho dostala vonku.
Kezde ideme my do zimy, tak urcite perinku, RD nie je prekureny panelak 🙂 Hoci prvy bol perinkovany cez den len tyzden a v noci 2m...ale to bol iny valibuk 🙂

inull5
5. jún 2013

@cobinka ja mám tiež jednu známu a tá predáva perinky na krst a sú pomerne lacné a pekné, ak má niekto záujem, stačí napísať

euka210
5. jún 2013

@kleopatris v to dufam aj ja 🙂 teraz spi krasne 2-2,5h ale ked bol maly, tak len kocikovat alebo nosit a 2h spal ze cely den spolu 🙂

kleopatris
5. jún 2013

@euka210 to my sme aj kocik mali na ozdobu, ostat v nom lezat ani vo sne...len reval reval a reval...sme museli kupit podvozok na vajicko a ja jak trapka som chodila na prechadzky s vajickom 🙂 lebo sak on uz bol zvedavy od narodenia a spanie vec neznama a vo vanicke nic nevidno...teraz mi tiez pospi viac jak za cely svoj prvy rok zivota potvorka 🙂

januska010
5. jún 2013

@andy09 U nás meno mega problém, kedže vybrať niečo neutrálne a zároveň pekné je ťažké, manžel je skôr na tie staršie mená, nič extravagantné ... 😀 Hrôza zatiaľ.
@euka210 My už kočík máme vybratý, len ho objednať, to je najmenej, aj u nás je to horšie s dievčenským menom 😀
@sudabe Ono času je dosť, len mne to v poslednej dobe neskutočne rýchlo letí, tak aby som to stihla 🙂
@cobinka Moji chlapi volajú bábo Krumel - čo je po našom drobček 🙂 Prvé meno chcem po svokrovi, ale druhe bude už ťažšie, nejaké tam dopasovať 🙂

kleopatris
5. jún 2013

@januska010 kde presne v de byvas? Nas bol Pünktchen a maxika mame aj my :D

zigy
5. jún 2013

@jaja018 tie su fakt nádherné , asi aj ja porozmýšľam nad takouto farebnou 🙂 už len aby sme vedeli čo to bude.
Mená už máme a na kočík pôjdeme kuknúť do čiech,máme to blízko a je tam super obchodík.

elebe
5. jún 2013

@jaja018 ahoj....moja môžeš mi poslať ten link na moju IP.....aj ja by som si chcrla objednať takú krásnu zavinovačku,len chcem počkať na pohlavie 🙂 🙂 a to fakt stoja len toľko málo? ani nie 20€ 😨

andy09
5. jún 2013

@hrustik1 pri chlapčenskom aj u nás je to tak vždy sa jednému z nás nepáči, je to tažko vybrať. Mne sa chlapčenské páči Marcel a ked som to navrhla tak no neblazni ved ho budu volať macko alebo macík ako buzeranta...no a bolo odvtedy som sa s ním o tom odmietla baviť a som povedala že aj tak rodiť budem ja a poviem si čo ja chcem a hned že to by si mi urobila a ja že ano a nediskutovala som viac 😀 Dievčenské máme vybraté tiež tak na 90 % len sa ešte rozhodujem ako presne bude znieť 🙂 Dnes mi muž povedal že počkáme kým budeme vedieť z 3D čo to bude a že potom si sadne ku kalendáru a že vyberieme to chlapčenské, no som sa smiala že to nám bude málo do novembra 🙂

andy09
5. jún 2013

@cobinka ja mám tiež postielku po Miške je ako nová ona v nej spávala iba ako bábätko potom už nie. Ja som zasa pozerala niečo takéto http://www.babydream.eu.sk/produkt/bright-start...

andy09
5. jún 2013

@januska010 máš pravdu je to velmi tažké vybrať pekné meno a u nás hlavne chlapčenské. nakoniec sa naštvem vyberiem sama a bude 😀

andy09
5. jún 2013

Dnes som si išla po meste a zrazu ma zarazil pohlad do jedného kočíka....bol to športový kočík a v nom sedelo asi 2 mesačné bábätko...normálne som ostala hladieť ako sprostá, ešte som sa asi zo dva krát otočila , že či nemám nejaké vidiny...no nemala som...ved športový v pohode ale sedieť a chudatko také tam bolo poskrčané pokrutené.

januska010
5. jún 2013

@andy09 Ja beriem do úvahy aj názor manžela, ale ja budem rodiť, ta budem o pár mesiacov odfukovať a fňukať, že s nevládzem pohnúť 😀 Takže konečne rozhodnutie je na mne 😀 😀 😀 😀 😀

andy09
5. jún 2013

@januska010 presne moja reč 🙂 Ved ked sa nechce dohodnúť čo s nimi 🙂

kwetinnka
5. jún 2013

@andy09 na toto lehatko je teraz v mame a ja kupon na zlavy do Pre DEti.Tiez nad lehatkom rozmyslam,len neviem,nasa mala z toho vyliezala skoro hned...a to som ho mala len pozicane,a tak som ho aj rychlo vratila.Tie zavinovacky su super,a ako hovori Hrustik deti su rozne,nasa nevedela spat v spacom vaku,bolo jej teplo.pre nu bola idealna teplota na spanie 18C.A my budeme mat taku kolisku od kamosky,len neviem ci sa hojda,ale nevadi,aj tak chcem mat nieco aj dole..resp na prizemi,aby som nemusela furt behat na poschodie.
Ja tym ze neviem co to bude,nejak nepodielam nakupnemu osialu ,a ani na to nemam nejak cas.

andy09
5. jún 2013

@kwetinnka Ja som to pri Miške nemala, takže nemám skúsenosť, ved uvidíme 🙂 Videla som ten kupon , ved popozerám že aké kde majú to sa mi teraz tak zapáčilo.