Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
mna teraz naposledy tiez objednal az takmer za 5 tyzdnov a tiez idem na skinning az v 22tt. preto som isla na 3D lebo mi presne toto islo na nervy ze som babetko nevidela poriadne od 12tt a uz som ho chcela vidiet.
jooj kočky mala som dnes návštevu, Miška sa skamarátila s novými susedmi a je to len 18 ročná mamička polročnej Elky a nikoho tu nepozná tak Miška ju doniesla k nám 😀 Tak som si popestovala malinkú , to bolo niečo super také malinké som nedržala už velmi dávno a ked som si predstavila že budeme mať uplne bábätko a toto bolo už také malé žihadlo a Miška ju len nosila a nosila som sa bála aby jej nespadla a už som si živo predstavila ako Miška bude nosiť to naše ako také mačiatko a už mi oznámila že ja ho budem nosiť a nikomu ho nedám 😀
dievcata, atk sm sa dockala! sedim za pc a zrazu, ze KOP! normalne ma ten moj maly kopol!!! az som sa zlakla 😀 konecneeeeeee, si dal nacas! 😵
@vavrenka jeeeej....aj ja som vcera vecer citila pohyby...ale vsetci mi hovoria ze su to len creva zeto neni mozne...lenze ja mam pocit ze to bolo malinke..nech hovori kto co chce
baby aj vy uz zacinate byt menej unavene? ja sa citim uz celkom o.k. ani zle mi uz velmi nebyva.. asi sa uz dostavam do tej prijemnej casti ...
baby, mate niektora problem s vyrazkami? Lebo ja este stale a pri prvom viem, ze neskor som uz mala praveze krajsie vlasy aj plet a teraz furt vyrazky...ci sa mam naozaj tesit na dievca? 🙂
kocky a zo zubamy nemate problemy mna od vcera bolia dasna ani zuby si nemozme umyt tak to boli neviete nieco poradit? ci mam ist s tym k zubarovi?
ked je clovek chory je to na hovienko, ale kedje chory a nemoze si dokopy nic dat tak to je des...esteze mam dnes ninku v skolke...akurat som musela zrusit par stretnuti... vcera poobede mi este nic nebolo a v noci som uz ani nespala poriadne :(
@sudabe ja mam tiez problem s dasnami. mna strasne krvacaju. a neviem, co s tym. v minulom teh. som bola aj u zubarky, videla to, ale nic mi neporadila, prave naopak, aj mi odmietla opravit zub, ze to sa meda, ked mam v takom stave dasna. tak ja skusam rozne pasty a ustne vody, ze ktora z nich aspin trocha pomoze...
@sudabe zo zubami len ten problem, ze si ich ledva ledva umyjem ☹ mam ist na kontrolu, len natahovat ma bude riadne, este 2 tyzdne cakam na zlepsenie.. ja som planovala tehotenstvo, tak som sa snazila davat zuby priebezne do poriadku, s jednym som chodila pol roka, stale nie je uplne fit ☹ malo jedavam a zdrave veci mi moc nejdu, tak sa ich stav asi este zhorsi.. po kojeni pocitam este viac ☹ mame to v rodine ☹
@majushka122 v 17tt uz mozes citit pohyby, najma ak nemas vela tuku. takze gratulujem 😉 ,ja som dcerku citila v 17tt tiez. ale teraz - mlady pan si dal nacas 😀
@sudabe ja mam tiež problem zo zubami.,teda s ďasnmi....aj teraz mám napuchnuté v predu a také červené ...ja som si v lekárni kupila taky dezinfekčný sprej do úst,to mi v lekarni poradili a do dvoch dní to prešlo . teraz si ho dávam zase,lebo od včera mám zase napuchnuté...mne zubár povedal že to mám z tehu...
Baby a trošku úplne od témy. Babka mi hovorila ze je banská povera ze ked žena prvé pohyby cíti na pravo bude to dievčatko ked naľavo tak chlapček. Ale ze to si iba myslí ze to je takto ze už si nepamätá. Neviete o tom niečo?
Baby...aj vy mate problem s pamatou???
Ja som si normalne musela zalozit novy notes, kde si zapisujem terminy kde co mam...lebo normalne som zabudla cas kedy mam ist k dr na morfo...viem ze 13.teho...ale na ktoru si vobec nepamatam.... Sestra ma to sice upozornovala, ale ja som ju len vysmiala...lebo nikdy takyto problem som nemala.... ale ako vidim ...uz to tu maaaaaam v plnej parade... 🙂
@katyka11 pridavam sa do klubu, keby som nemala denne v praci pred sebou kalendar, tak snad este aj na mm narodeniny zabudnem 😒 ja tomu hovorim tehotenska skleroza 😉 ale najhorsie, ze nielenze zabudam, este mam sem tam aj vypadky ohladom slovnej zasoby ☹ a najnovsie dnes som zistila, ze zacinam byt este aj roztrzita...kolegu od rana urgujem aby mi vyplnil jednu exc.tabulku, lebo mi tam chyba vysledok za jun...a on na mna velke oci, ze sak je este len koniec maja ako ma vediet vysledky na jun? 😒 som tu dnes za blba 😎

@juranka ja som bola len 3x doteraz, teraz cca o miesiac ma objednala. Na 3D idem buduci tyzden, bude to sice iba 19t, ale hadam ze nevadi ze skor 🙂