icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

euka210
6. jún 2013

@juranka ja som bola len 3x doteraz, teraz cca o miesiac ma objednala. Na 3D idem buduci tyzden, bude to sice iba 19t, ale hadam ze nevadi ze skor 🙂

eevicka83
6. jún 2013

@matrix87 presne toto robim ja.. a ako hlupa si to pozriem to forum a tam hned prve take zle a potom nic ine neriesim len sa sledujeeeeem a bojim

eevicka83
6. jún 2013

@prahaxx moja ja uz mam tretie tehotenstvo nie ze by som mala cas ale tak oddychujem ze si citam na MK a som hlupa lebo sa vzdy blbosti docitam. ja uz mam dve dcery.

eevicka83
6. jún 2013

mna teraz naposledy tiez objednal az takmer za 5 tyzdnov a tiez idem na skinning az v 22tt. preto som isla na 3D lebo mi presne toto islo na nervy ze som babetko nevidela poriadne od 12tt a uz som ho chcela vidiet.

eevicka83
6. jún 2013

@euka210 ja som bola vcera v 20tt a bola som na 3d. len ma upozornili ze male bude este nie take baculate a tak... ale to mi bolo jedno. inak vacsinou objednavaju na 23-24tt

andy09
6. jún 2013

@eevicka83 @matrix87 toto isté robím aj ja. Zakázala som si to na začiatku som nič také nepozerala , ale teraz tiež už čítam hocičo a potom si podomýšlam všeličo.

andy09
6. jún 2013

jooj kočky mala som dnes návštevu, Miška sa skamarátila s novými susedmi a je to len 18 ročná mamička polročnej Elky a nikoho tu nepozná tak Miška ju doniesla k nám 😀 Tak som si popestovala malinkú , to bolo niečo super také malinké som nedržala už velmi dávno a ked som si predstavila že budeme mať uplne bábätko a toto bolo už také malé žihadlo a Miška ju len nosila a nosila som sa bála aby jej nespadla a už som si živo predstavila ako Miška bude nosiť to naše ako také mačiatko a už mi oznámila že ja ho budem nosiť a nikomu ho nedám 😀

vavrenka
6. jún 2013

dievcata, atk sm sa dockala! sedim za pc a zrazu, ze KOP! normalne ma ten moj maly kopol!!! az som sa zlakla 😀 konecneeeeeee, si dal nacas! 😵

majushka122
6. jún 2013

@vavrenka jeeeej....aj ja som vcera vecer citila pohyby...ale vsetci mi hovoria ze su to len creva zeto neni mozne...lenze ja mam pocit ze to bolo malinke..nech hovori kto co chce

eevicka83
6. jún 2013

baby aj vy uz zacinate byt menej unavene? ja sa citim uz celkom o.k. ani zle mi uz velmi nebyva.. asi sa uz dostavam do tej prijemnej casti ...

euka210
6. jún 2013

baby, mate niektora problem s vyrazkami? Lebo ja este stale a pri prvom viem, ze neskor som uz mala praveze krajsie vlasy aj plet a teraz furt vyrazky...ci sa mam naozaj tesit na dievca? 🙂

euka210
6. jún 2013

@eevicka83 uz par tyzdnov sa to zlepsuje a s kopancami nabralo tehu konecne ten spravny pozitivny rozmer 🙂

sudabe
7. jún 2013

@eevicka83 ahojte gratulujem k dievcatku chcem sa spytat kolko si platila za 3 d?
@juranka nic si s toho nerob je to normalne kazdy doktor mä svoje metody asi ja idem dnes prvy krat nä krv aj poradnu tiez som si myslela ze ci to nie je neskoro ale Co uz. a uz prvy krat som bola nä vysrtr v 10 t.

sudabe
7. jún 2013

kocky a zo zubamy nemate problemy mna od vcera bolia dasna ani zuby si nemozme umyt tak to boli neviete nieco poradit? ci mam ist s tym k zubarovi?

ewca
7. jún 2013

ked je clovek chory je to na hovienko, ale kedje chory a nemoze si dokopy nic dat tak to je des...esteze mam dnes ninku v skolke...akurat som musela zrusit par stretnuti... vcera poobede mi este nic nebolo a v noci som uz ani nespala poriadne :(

libertine
7. jún 2013

@sudabe ja mam tiez problem s dasnami. mna strasne krvacaju. a neviem, co s tym. v minulom teh. som bola aj u zubarky, videla to, ale nic mi neporadila, prave naopak, aj mi odmietla opravit zub, ze to sa meda, ked mam v takom stave dasna. tak ja skusam rozne pasty a ustne vody, ze ktora z nich aspin trocha pomoze...

ewca
7. jún 2013

@libertine moja mama ma paradentozu, a tiez jej krvacaju dasna, ja som jej objednala taky esencialny olej, robi si z toho ustnu vodu alebo to da na pastu...1kvapku... a ide to ukazat zubarke, z take krasne dasna este nemala

prahaxx
7. jún 2013

@sudabe zo zubami len ten problem, ze si ich ledva ledva umyjem ☹ mam ist na kontrolu, len natahovat ma bude riadne, este 2 tyzdne cakam na zlepsenie.. ja som planovala tehotenstvo, tak som sa snazila davat zuby priebezne do poriadku, s jednym som chodila pol roka, stale nie je uplne fit ☹ malo jedavam a zdrave veci mi moc nejdu, tak sa ich stav asi este zhorsi.. po kojeni pocitam este viac ☹ mame to v rodine ☹

vavrenka
7. jún 2013

@majushka122 v 17tt uz mozes citit pohyby, najma ak nemas vela tuku. takze gratulujem 😉 ,ja som dcerku citila v 17tt tiez. ale teraz - mlady pan si dal nacas 😀

libertine
7. jún 2013

@ewca aj moja mama mala paradentozu, prisla o vsetky vladyne zuby, snad to nebude dedicne, ale mozno je... su mozno veci, ktore by normalne pomohli, napr. vodicka herbadent je skvela na dasna, lenze v tehotenstve sa nemoze pouzivat...

ewca
7. jún 2013

@libertine hej, to je des, ze kopec veci nemozme...teraz by som dala zivot za modafen, ked mi je takto otrasne...ale nemozem :(

elebe
7. jún 2013

@sudabe ja mam tiež problem zo zubami.,teda s ďasnmi....aj teraz mám napuchnuté v predu a také červené ...ja som si v lekárni kupila taky dezinfekčný sprej do úst,to mi v lekarni poradili a do dvoch dní to prešlo . teraz si ho dávam zase,lebo od včera mám zase napuchnuté...mne zubár povedal že to mám z tehu...

katyka11
7. jún 2013

@sudabe Zo zubami som mala ja problemy vyse dvoch tyzdnou....ale chvalabohu prekonali sme to..... 😀 bola som aj u zubarky ale ta mi hned ze zubky su zatial v poriadku... a ze je to len tehot.priznak... ale poviem Ti ja som nespavala tie dva tyzdne koli bolestiam...

jaja018
7. jún 2013

@libertine
@sudabe
@elebe
Baby aj mňa bolia ďasná a aj krvacaju. Mala som to aj v prvom tehu a veľmi mi pomáhalo vyplachovat ústa corsodilom aj v pribalovom letáku je písané ze používa sa aj Pocas tehotenstva, kedy sú dasná vdaka hormonálnym zmenám citlivejšie a krvácavé

http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

jaja018
7. jún 2013

Baby a trošku úplne od témy. Babka mi hovorila ze je banská povera ze ked žena prvé pohyby cíti na pravo bude to dievčatko ked naľavo tak chlapček. Ale ze to si iba myslí ze to je takto ze už si nepamätá. Neviete o tom niečo?

katyka11
7. jún 2013

Baby...aj vy mate problem s pamatou???
Ja som si normalne musela zalozit novy notes, kde si zapisujem terminy kde co mam...lebo normalne som zabudla cas kedy mam ist k dr na morfo...viem ze 13.teho...ale na ktoru si vobec nepamatam.... Sestra ma to sice upozornovala, ale ja som ju len vysmiala...lebo nikdy takyto problem som nemala.... ale ako vidim ...uz to tu maaaaaam v plnej parade... 🙂

katyka11
7. jún 2013

@jaja018 neviem o tom nic...ale celkom by to tak mohlo byt.... 🙂 by znamenalo ze cakame babu.... ale...to je vo hviezdach.... hihi

libertine
7. jún 2013

@jaja018 no vyskusam.

tej povere ja urcite neverim. ja si tie dva tyzdne uz pockam, potom sa dozviem 🙂

@katyka11 problem s pamatou sa po porode este zhorsil, nots musi byt 🙂

jaja018
7. jún 2013

@katyka11 ja som pri prvom tehu si nepamatala takmer nič 🙂 po pôrode mi to ale ostalo. Čiže dátumy časy, čo treba nakúpiť a podobne si všetko píšem 😀 ale teraz sa to začína este zhoršovať už zabúdam aj co som kam dala 🙂

cobinka
7. jún 2013

@katyka11 pridavam sa do klubu, keby som nemala denne v praci pred sebou kalendar, tak snad este aj na mm narodeniny zabudnem 😒 ja tomu hovorim tehotenska skleroza 😉 ale najhorsie, ze nielenze zabudam, este mam sem tam aj vypadky ohladom slovnej zasoby ☹ a najnovsie dnes som zistila, ze zacinam byt este aj roztrzita...kolegu od rana urgujem aby mi vyplnil jednu exc.tabulku, lebo mi tam chyba vysledok za jun...a on na mna velke oci, ze sak je este len koniec maja ako ma vediet vysledky na jun? 😒 som tu dnes za blba 😎