Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
čaute babule, mám otázočku. už dva dni ma pichá niečo v ľavom boku , hned pod rebrami, v podstate sa to dá prežiť, len sa musím vždy tak polohovať, aby sa to nejako uvoľnilo alebo neviem čo... máte niektorá podobný problém? je mi jasné, že sa mi posúvajú orgány, a rozťahuje sa mi aj hrudný kôš aj brucho aj všetko, ale dakedy to dosť tlačí...
mne zas od 20-23 ... hlavne ze to bude. 😀 😎
Baby mne to teplo nerobi dobre citim sa jak zbity pessssssssss
nemáte niektorá skúsenosť s pruhom (herniou, kylou) na pupku v tehotenstve? ďakujem za odpovede
@trish31 nepotesim ta ale ja som tu nechut zacala mat pri prvej dcere a musim napisat ze sa uz ta chut ani nevratila potom...je to hrozne a uz som normalne rozmyslala ze ked sa to ani po tomto porode neupravi tak s tym budem musiet nieco robit...
a co sa tyka tepla tak ani mne to nejak nerobi dobre a hlavne si predstav ze ty letis do 30 stupnov a ja mam letie do 40 stupnov v chladku v turecku... myslim ze tu dovolenku zrusime a pojdeme niekde do mensieho tepla..milujem turecko a to teplo hlavne, teplucke more a tak... ale nechcem riskovat ze mi tam bude tazko a ohrozovat babetko a seba...
Neboj tych 30 stupnov je este o.k. to zvladnes
tak si predstavte, čo sa mi stalo pred chvíľou. Išli sme jesť, sadla som si za stôl a ako som si sadla, tak sa svišť vypučil na bruchu, neviem či zadok, či ktorá časť tela... no jednoducho, ako som si sadla, tak som ho "potlačila" nahor 🙂 normálne mám dilemu, že či to je normálne... je to normálne?

@kwetinnka nic v zlom ale caj z byliniek ako aj z mety sa nesmie ja ho mam rada ale teraz ho nepijem vobec.