Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 no ráno ked sa zobudím tak mi je este tak všelijako ale iba trochu a už nezvraciam. Ked sa najem tak ma to prejde a potom mi už nič celý deň neni. Tak jesť mi moc nechutí ale na raňajky jeden chlebík zjem, na obed polievku. Mäso stale moc nemusím. A žijem hlavne z melonou a jahôd 🙂
@eevicka83 no ja som na začiatku mala tvár ako pubertiačka, a vlastne aj na tele som mala vyrážky...teraz sa to trošičku upravilo...na tele už takmer nič...a na tvári sú aj teraz vyrážky ale hlavne na brade, na čele a smerom do vlasov...nikdy v živote som to nemala....
@ewca nas uz ocinka statocne "nakopal" 🙂 Muz sa z toho vytesoval ako male decko 🙂
A i moja dcerka je dnes doma. V sobotu sa prejedla hrachu a odvtedy ju stale prehana a dost ju bolelo brusko. Nastastie tie bolesti uz poriesil Hylak, ale hnacka nam neprechadza ☹ Mala mi dnes akurat povedala, ze hrach nechce ani len vidiet 🙂
tak u nas je to so sexom tak, ze ked mi bolo zle, tak nic...moj mm to chapal, ale tak ako pri prvom a aj som to niekde citala, ze teraz je to ovela lepsie ako predtym a viac si to uzivam...dokonca ja som niekedy iniciatorom 🙂 ...to budu tie hormony 🙂
@eevicka83 a ja mam tiez plet hroznu....cakala som ze sa to zlepsi ako pri prvom, kedy som potom mala super vlasy a krasnu plet, ale vyrazky stale nove a nove...mam nadej, ze hadam je to predzvest dievcatka 🙂 ...ved uvidime zajtra...uz sa normalne tesim ci bude vidiet 🙂
Ja som vcera este nalacno rano grcala, nejako tie nedele su take zacarovane, iank je mi dobre, len ma casto pali zaha, chut na sladke uz mam, len potom sa to zhorsi :(
euka210 ...ahoj, Eva 🙂 taaak, koho tu nevidim?...spoluziacka z VS?....pozeram, ze druhe baby ako ja 🙂 paradicka....aka nahoda, ze sme v jednej teme 🙂
caute babizne 🙂 tak som sa rozhodla, že už dva dni cítim také bublinky a kadečo v bruchu a že to bude ten náš svišť 🙂 a odpoved, že nie, nepripadá do úvahy... 🙂 a strašne ma svrbí celé brucho 😅
Ahojte, po cisarskom sa vzdy rodi len po "cisarsky" ? Alebo je mozne aj normalne? Nemate skusenosti?
@petus84 ono to záleží asi od lekára, ja som mala cisársky pred 9 rokmi a teraz mi hned na začiatku povedali, že budem mať automaticky další cisársky. U nás v nemocnici sú teda toho názoru prvý cisársky a automaticky aj další, lebo nechcú riskovať problémy. Ale poznám vela kočiek čo mali cisársky a další normálny.
No ja som ho mala pred rokom a pol...takze to asi bude bez vahania cisarsky:( . Radsej by som normalne rodila...
@petus84 normálne ,podľa okolností
@petus84
@andy09
@petus84 podla okolnosti, stavu a pricine predoslej sekcie.
Ja chcem velmi ist teraz rodit normalne a co som sa pytala lekarky tak mozem, pokial zase nebude valibuk 4,5kg ako prve. Ked bude velke, tak ma zase neminie...uz sa mi o tom aj snivalo :(
velmi dobry clanok: http://www.zenskekruhy.sk/prirodzeny-porod/item...
dnes mame lekarsky den...rano s malym na vysetrenie...neviem si predstavit ako mu zoberu krv, ked sa strasne boji lekarov; a poobede USG...tesim sa ako male decko, ze uvidim zoci-voci toho, kto to vo mne byva 🙂
@jaja018 ja to isté..nikdy som nevracala na začiatku...ale jak somlen mäso pocítila...už ma napínalo...ja som skôr na sladké a na ovocíčko a polievocky
ahojte boli mä v podbrusku dost silno taka bolest jak keby som mala dostat menzes. nemala ste to niektora? Co to moze byt? chystam sa ku dr ale on zacina ordinovat az o 11. dufam ze to nieje nic vazne poradte
@euka210 no ja som mala akutnu sekciu, mala by normalny porod neprezila. Amala som spinal. Cely porod, lezanie 24 hodin, vstavanie po a celkovo cele zotavovanie zanechalo vo mne neprijemne pocity a teraz mam z toho strach. Vzdy ked zaspavam sa mi v hlave miesaju vsetky spomienky. :((( ale jedno plus je zemam nadhernu blsku🙂
ahojte boli mä v podbrusku dost silno taka bolest jak keby som mala dostat menzes. nemala ste to niektora? Co to moze byt? chystam sa ku dr ale on zacina ordinovat az o 11. dufam ze to nieje nic vazne poradte
Babule hlasim sa z Talianska,cestu som zvladla OK len pri druhom lete uz ked pristaval mi strasne klesol tlak asi,velmi zle mi bolo tak som predychavala na maximum,potom ked som vystupila do toho horka a hned namackaneho busu z letiska do centra,tak som predychavala opat,aj sme skor vystupili chcela som sa radsej prejst,ale potom to preslo vsetko a sme OK zatial
baby dnes poobede opäť uvidíme naše drobátko, máme morfo ultrazvuk. Dúfam, že všetko bude ok a ukáže sa nám "v plnej paráde" a konečne sa dozvieme či je on alebo ona :-P, strašne sa na neho teším 🙂
my sme sa dnes zobudili do skaredeho dna. ja mam prisernu alergiu, vcera som si kupila homeopatika, ale zatial to nepomohlo, spat sa mi v noci nedalo, len smrkam, kycham, hrdlo ma uz z toho boli, aj dutiny. a dcera sa dnes zobudila s placom, boľo jej zle a vracala a ma teplotu. v sobotu mala kliesta, tak sa strasne bojim, ci to nie je z toho. zachvilu pojdeme k dr.
Dievcata....tak tato noc bola teeeeda.... vo stvrtok ideme na morfo utz....
a uz tuto noc sa mi o tom snivalo....a snivalo sa mi aj...ze budeme mat chlapceka...To asi preto, ze od zaciatku mam taky pocit ze to bude chlapcek...tak som to rano povedala mojmu drahemu.... a on ze nevadiiii, nech je zdravy....
ale po pravde... vsetci si zelame dievcatko 😅

@jaja018 ozaj a teraz ked ti presli nevolnosti to znamena ze ti je uz uplne dobre cely den?aj ti chuti jedlo?mne este stake je tak vselijako a dnes tak horsie ale uz je to lepsie ako predtym tak teraz rozmyslam ci sa tomu hoviri ze ux mi presli nevolnosti 😀