icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kajca84
11. jún 2013

@sudabe to skor ty sa drz a drzíme palce 😉

jaja018
11. jún 2013

@kwetinnka
@zigy
Jeeej no začína byť nejaké rozšírené to meno. My sa nevieme teraz zhodnúť na mene. Manžel chce Zuzku a ja Jazminku, ale chlapčenske je vybraté Jakubko 🙂

andy09
11. jún 2013

@kwetinnka beriem L-thyroxin 50 berlin-chemie, a včera som bola u obvodného a vravel mi že sa mám o tom porozprávať s endokrinologičkou tak od včera tam volám a nič bola som tam sestrička ma odbila, dnes som sa konečne o 12 dovolala a pýtala som si dr. sestrička mi ju nedala a že mám jej povedať čo chcem som jej to vysvetlila a ona na to že a myslíte si že je to z toho a že mám zavolať po 14 volala som a nikto už nedvihol telefon. Ale už včera ani dnes som si tu tabletku nedala a je mi lepšie. Zajtra idem na poradnu tak o tom dr. poviem.

andy09
11. jún 2013

@zigy na mna to tak zrazu príde taká uzkost trocha sa mi upchá nos lebo uplne sucho v nom mám a je to nepríjemné a hned mám pocit že sa zadusím, po schodoch fučím ako lokomotíva, no otras a stále potrebujem čerstvý vzduch a najlepšie ked je stále okno otvorené, chudák muž mi tu dnes mrzne a mne je tak super. Obvodný mi povedal že to su vedlajšie učinky tývh tabletiek čo beriem, a neviem sa dostať k tej endokrinologičke. Už druhý den neberiem tie tbl. a je mi lepšie.
AJ ja som skoro 9 rokov po cisarskom a ani sa so mnou dr. nebavil o normálnom porode hned povedal cisársky.

andy09
11. jún 2013

@hrustik1 tak som teda zvedavá snád sa nám zajtra ukáže🙂

zigy
11. jún 2013

@andy09 ja tiež fučím,ale hlavne nedá sa mi zhlboka nadýchnuť a že je to tým ze ma tlačí.
@jaja018 my chceme Tomáš ,už len ukecať malé aby sa ukázalo 😀

andy09
11. jún 2013

@zigy ja ked idem po schodoch to je až neuveritelné ako fučím , prídem na 2.posch. a idem dušu vypustiť a hned doma na balkon utekám rozdýchavať. Katastrofa.

zigy
11. jún 2013

@andy09 ak to máš z liekov, hádam ti bude lepšie keď ti zmení aspoň dávkovanie.

matrix87
11. jún 2013

@sudabe tak sa tam drz. a ako sa to prejavilo? ja som pár príspevkov nečítala...

matrix87
11. jún 2013

baby, ja som dnes ani von nebola a normálne to cítim... strašne sa nudím dnes, lebo tu len prší a prší a prší, a nemám moc čo robiť, a vlastne ani nemôžem... som unavená viac z nudy ako z nejakej práce, tak som sa rozhodla, že zajtra sa pôjdem prechádzať, ked budem môcť 🙂

andy09
11. jún 2013

@zigy no neviem kedy sa k nej dostanem, tá jej sestrička to je tam ako generál a ani Ta nepočuva, volám nikto nedvíha. Ja som mala zvýšený hormon štítnej žlazy ale už u endokrinologičky som ho mala OK, štítnu žlazu mám v poriadku, ale že lieky mi dala pre istotu. Beriem ich od 17.5. najskor polku a po týždni som začala celu raz za den. A týžden mi už je takto na dve veci a ani jesť mi nechutí zjem pol rožka a som plná a to zjem za den menej ako moja 9 ročná Miška, ale to by mi nevadilo ale toto dýchanie. Ona mi hovorila že sa nemám zlaknuť lebo že s tých liekov môžem schudnúť.

eevicka83
11. jún 2013

@jaja018 urcite necakaj ze pohyby budes citit v tomto tyzdni kazdy den... aj tyzden ich nemusis citit.. ja som to mala tak isto a citila som pohyby od 16tt.. teraz som 21tt a este aj teraz sa stane ze nechce cez den niekedy kopkat.

zigy
11. jún 2013

@andy09 ja by som tam nabehla a hotovo,si tehulka tak nech berie ohľad.

zigy
11. jún 2013

Inak som tiež oktobrovka,ale zostanem tu s vami. Dnes mi zasa posunul termín na 30.10,týmto tempom budem rodiť uz v septembri :D

matrix87
11. jún 2013

@zigy aj mne to tak posúva smerom k letu 😀

zigy
11. jún 2013

@matrix87 a nakoniec budeme este prenášať :D ja uz mám tretí termín. Najskôr 6.11,potom 2.11a teraz 30.10

matrix87
11. jún 2013

@zigy aj ja to tak vidím 🙂 som zvedavá aký termín mi povie na najbližšej poradni 😀

zigy
11. jún 2013

@matrix87 no to ani radšej nechci vedieť 😀

matrix87
11. jún 2013

@zigy mu poviem, že ak je iný ako mám napísaný v knižke, tak nech mi to ani nehovorí, lebo sa potom neviem zaradiť do skupiny 😀

zigy
11. jún 2013

@matrix87 😀 😀 😀 asi by pozeral o čom meleš

matrix87
11. jún 2013

@zigy je to možné, ale ak mi to bude stále posúvať, tak ma asi porazí 😀

peka13
11. jún 2013

Ahojte baby, dlho som nebola a veru sa mi tazko dostava pri tej mojej malej víchrici, ci prsi, ci je sparno, ci fuka...uz ma caka s topankami a ciapockou v ruke a ide sa. Dnes sme boli cez dazd von. Malá gumaky a prsiplast a ja iba s kapucou,lebo dazdnik by mi riadne zavadzal,pri nahanani toho šidla 😀 😀

@zigy @matrix87 aj mne pred tyzdnom presunul dr. termin na 28.10. ale ja som s drobcom dohodnuta na 2.11. takze ostavam tu 😀
@andy09 chodis k endokr. do lubochne ? tam sa tazko objednava, najlepsie osobne 😒

peka13
11. jún 2013

@jaja018 ja tiez teraz malo citim, a pri prvej som dobre citila....ja si myslim,ze je to preto,ze sa na to nestiham sustredit 😉 stale riesim malu a ked si idem oddychnut ,tak to drobča uz asi spi 😀 najviac ho citim pri soferovani 😉

zigy
11. jún 2013

@peka13 si ho ukecala či podplatila niečím 😀 je to sranda s tými datumami
@matrix87 ja pôjdem sc,takže aj tak mi oni určia kedy to bude.

jaja018
11. jún 2013

@peka13 tak je pravda ze pri malej som sa aj ja viac sledovala a už v tomto tt som bola na PN kvôli tvrdnutiu bruška no teraz mi nič nie je okrem toho ze pri prudkých pohyboch ma pichne na niektorej strane brucha. Ale je pravda ze nemam čas si všímať co ma kde kedy pichne 🙂

peka13
11. jún 2013

@zigy tak to citim od zaciatku...taky vnutorny pocit 😀 aj pri prvej som to tak citila...dr mi dal termin ale ja som vsade hlasala ,ze to bude 2.4. a bolo 🙂 teray mam jeden termin 12.11 a druhy 28.10 ale tak nejako tusim ,ze to bude 2-3-4-5.11...najskor 2.11. ...mm vravi ze som si to vsugerovala...ale vyslo mi to pri prvom , tak skusam aj teraz 😀 😀 😀

peka13
11. jún 2013

@jaja018 presne tak....teraz mam pocit ze umrem, ked malu vlacim tri poschodia na rukach a este aj s nakupom,(nemame vytah 😠 ) ...pred tym by som ani taky nakup neniesla 😀 a teraz ?? neboj ked zacnu poriadne kopat , tak si to uzijeme 😉

andy09
11. jún 2013

@peka13 nie tu u nás v Topoľčanoch som bola a teraz jej len potrebujem povedať že mi tbl. nerobia dobre a nie sa k nej dostať.

matrix87
11. jún 2013

baby, majú byť tie pohyby cítiť ako také pichanie z vnútra brucha? lebo teraz som niečo také cítila, trikrát za sebou, také ako keby mi niekto ďubal prstom do brucha...

peka13
11. jún 2013

@matrix87 asi tak 🙂 neboj za chvilku zistis ktore stuchance su creva a ktore drobček 🙂
@andy09 jaj no to je blbe, ze vsade je to rovnake, u nas sa tiez neda dovolat...tak tam chod ak sa ti da...budes mat pokoj, vysadenie tbl.nie je sranda...hlavne si to nemozes sama naordinovat 😒 ...mozno ona urobi to iste, ale budes pod dohladom 🙂