Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@kwetinnka beriem L-thyroxin 50 berlin-chemie, a včera som bola u obvodného a vravel mi že sa mám o tom porozprávať s endokrinologičkou tak od včera tam volám a nič bola som tam sestrička ma odbila, dnes som sa konečne o 12 dovolala a pýtala som si dr. sestrička mi ju nedala a že mám jej povedať čo chcem som jej to vysvetlila a ona na to že a myslíte si že je to z toho a že mám zavolať po 14 volala som a nikto už nedvihol telefon. Ale už včera ani dnes som si tu tabletku nedala a je mi lepšie. Zajtra idem na poradnu tak o tom dr. poviem.
@zigy na mna to tak zrazu príde taká uzkost trocha sa mi upchá nos lebo uplne sucho v nom mám a je to nepríjemné a hned mám pocit že sa zadusím, po schodoch fučím ako lokomotíva, no otras a stále potrebujem čerstvý vzduch a najlepšie ked je stále okno otvorené, chudák muž mi tu dnes mrzne a mne je tak super. Obvodný mi povedal že to su vedlajšie učinky tývh tabletiek čo beriem, a neviem sa dostať k tej endokrinologičke. Už druhý den neberiem tie tbl. a je mi lepšie.
AJ ja som skoro 9 rokov po cisarskom a ani sa so mnou dr. nebavil o normálnom porode hned povedal cisársky.
baby, ja som dnes ani von nebola a normálne to cítim... strašne sa nudím dnes, lebo tu len prší a prší a prší, a nemám moc čo robiť, a vlastne ani nemôžem... som unavená viac z nudy ako z nejakej práce, tak som sa rozhodla, že zajtra sa pôjdem prechádzať, ked budem môcť 🙂
@zigy no neviem kedy sa k nej dostanem, tá jej sestrička to je tam ako generál a ani Ta nepočuva, volám nikto nedvíha. Ja som mala zvýšený hormon štítnej žlazy ale už u endokrinologičky som ho mala OK, štítnu žlazu mám v poriadku, ale že lieky mi dala pre istotu. Beriem ich od 17.5. najskor polku a po týždni som začala celu raz za den. A týžden mi už je takto na dve veci a ani jesť mi nechutí zjem pol rožka a som plná a to zjem za den menej ako moja 9 ročná Miška, ale to by mi nevadilo ale toto dýchanie. Ona mi hovorila že sa nemám zlaknuť lebo že s tých liekov môžem schudnúť.
Inak som tiež oktobrovka,ale zostanem tu s vami. Dnes mi zasa posunul termín na 30.10,týmto tempom budem rodiť uz v septembri :D
Ahojte baby, dlho som nebola a veru sa mi tazko dostava pri tej mojej malej víchrici, ci prsi, ci je sparno, ci fuka...uz ma caka s topankami a ciapockou v ruke a ide sa. Dnes sme boli cez dazd von. Malá gumaky a prsiplast a ja iba s kapucou,lebo dazdnik by mi riadne zavadzal,pri nahanani toho šidla 😀 😀
@zigy @matrix87 aj mne pred tyzdnom presunul dr. termin na 28.10. ale ja som s drobcom dohodnuta na 2.11. takze ostavam tu 😀
@andy09 chodis k endokr. do lubochne ? tam sa tazko objednava, najlepsie osobne 😒
@zigy tak to citim od zaciatku...taky vnutorny pocit 😀 aj pri prvej som to tak citila...dr mi dal termin ale ja som vsade hlasala ,ze to bude 2.4. a bolo 🙂 teray mam jeden termin 12.11 a druhy 28.10 ale tak nejako tusim ,ze to bude 2-3-4-5.11...najskor 2.11. ...mm vravi ze som si to vsugerovala...ale vyslo mi to pri prvom , tak skusam aj teraz 😀 😀 😀
baby, majú byť tie pohyby cítiť ako také pichanie z vnútra brucha? lebo teraz som niečo také cítila, trikrát za sebou, také ako keby mi niekto ďubal prstom do brucha...
@matrix87 asi tak 🙂 neboj za chvilku zistis ktore stuchance su creva a ktore drobček 🙂
@andy09 jaj no to je blbe, ze vsade je to rovnake, u nas sa tiez neda dovolat...tak tam chod ak sa ti da...budes mat pokoj, vysadenie tbl.nie je sranda...hlavne si to nemozes sama naordinovat 😒 ...mozno ona urobi to iste, ale budes pod dohladom 🙂

@sudabe to skor ty sa drz a drzíme palce 😉