Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
čafte baby, ja som dnes pochopila význam vety: počkaj, ked začne byť teplo, nebudeš vedieť, kam sa schovať a akú polohu zaujať...
som bola u mamy a sme na dvore sedeli, som fakt nevedela ako sa mám usadiť na tú lavičku... a to je ešte len polovica... neviem, čo budem robiť v lete... a budúci týždeň ideme na oslavu, to tam tiež nevydržím dlho sedieť.... ma tam asi porazí 😖
Dievcata hlasim prichod od lekara.... babatko je zdrave tak ako ma byt...ale tlak som mala vysoky tak si mam pravidelne merat... 😅
vazime 324g... mame dve rucky dve nozicky ........a poloha taka ze....kotrmelce robilo babatko... hahaha
ale povedal mi lekar ze to vyzera na dievcatko....ale ze ruku do ohna za to este neda... 😀
takze zasa to nevieme isto ....hahaha...
ale tuto noc sa mi zasa pre zmenu o dievcatku snivalo...tak snaaaaaaaad 🙂
@katyka11 No krásne , som už bola zvedavá, že ako dopadneš, tak to sa teším že je všetko v poriadku a že dievčatko 🙂 aj ked teda nie na 100 % ale je to tam , gratulujem 😀 Ty ma nasleduješ ešte aj s tým tlakom 🙂 Sa Ti sníva raz o chlapčekovi potom o dievčatku, nemáš tam na tajnáša schované aj to aj to 😀
@andy09 ani nehovor....teraz si musim doma den co den merat tlak.... a pak usudi lekar..ci nepojdem rovno na interne este aj pre tabletky na tlak.... 😀
no o tych snoch...ani nehovor... v utorok to bol chlapcek .......tuto noc dievcatko...ci mi aj na 75per.potvrdil lekar...ale tak ...mohlo by to tak aj ostat... hahhaa...dve???? sice mozno tak vyzeram...aj brusko je dost velke........ ale nebolo vidiet druhe mimi...a nestras...lebo pravdepodobnost ze budu dvojicky bolo velke ...len sme trpli ci neuvidi dve.... ale je tam chvalabohu len jedno srdiecko 😀
@katyka11 no aj u nás bola velká pravdepodobnosť na dvojičky ale tak chvalabohu je tam jedno 🙂 No ja si tiež musím merať každý den, lieky na tlak beriem už dlhšie, mne sa už po prvom porode zvýšil tlak a odvtedy sa aj liečim a včera som mala tiež na poradni vyšší tak ma poslala na interné vyšetrenie tak mi zvýšil dávku tbl. Ale ja mám doma dobrý tlak ale ked idem k dr. sa mi zvýši nenormálne. Internista včera povedal že EKG mám dobré, srdiečko v poriadku.
Caute baby ja som dnes bola na poradni všetko v poriadku ale ultrazvuk mi nerobil takže drobceka som nevidela ☹ Dr. ma pozrel povedal ze maternica narástla tak je všetko ok. Zobrali mi krv na tripple testy a išla som domov.
Ale za to babatko sa dneska hýbe o ostošesť 🙂
@andy09 takze hovoris ze toto ma caka???? 😀 behat po internom ...a tak? no piekne... tak to ma mozu na tej pnke fakt len predlzovat...ked sa mi este k tomu aj tlak pridal... koncom mesiaca idem opat na kontrolu na stitnu zlazu...no co ti poviem...len po lekaroch v tom tehotenstve behame...ale nevadi... termin sa blizi...a ani nevieme ako...a bude tu november... 11.teho idem na cukor.. tak uz sa tesim 😀 jo.. inak podla velkosti mi opat zmenili termin na 31.10. .... ze sme velky 😀
Aj ja sa hlasim zo vcerajsej poradne...vysledky krvnych testov su v poriadku-vraj velmi dobre (velky kamen spadol 😉 ), este som mu povedala, ze obcas tvrdne brusko, nato som dostala magnezium a este ma skontroloval, ale krcok je v poriadku, tak sa nemam obavat a hlavne sa setrit 🙂 nato som mu povedala, ze by sa mi to zislo potvrdene priamo od neho aj s peciatkou-pre mm 😉 nieco v zmysle, zakaz vysavania,upratovania 😉 zasmial sa fesak a zahlasil, ze toto sa mu este nestalo...som asi jedina 😒
no a 27.6. idem na geneticke sono, tak sa uz tesim, ze uvidim drobca 🙂
Taaaaaaaak baby, dočkala som sa konečne aj ja 🙂 včera som si natierala brucho, a ten môj malý zázrak ma kopol 🙂 potom to skúšal aj tato, ale neúspešne. Vidno, že vie, kto sa o neho stará 😀 už sa teším na dalšie 😎
@katyka11 Veru máš pravdu pri Miške som takéto behačky veru nemala, aj ja idem za dva týždne na tu štítnu, o mesiac zasa na interné o týžden na 3D a o dva dni na to na poradnu ale aspon ked mám takéto behačky mi ten čas ide rýchlejšie. Na cukor mi zatial nevravela len testy krvné mi robila to som mala dobre, ale na tu vodu brrr už teraz ma z toho mrazí 🙂 Ani sa nenazdáme a bude koniec už aby to bolo prežiť tieto horučavy a bude fajn. No takýmto spôsobom porodíš už v októbri 🙂 Ja budem mať plánovaný cisarský tak som zvedavá kedy sa potom rozhodnú🙂
Krásny deň prajem 🙂 Tak do tretice je to chlapčeeek 🙂 🙂
@januska010 aj ja som sa prave dozvedela, ze to bude chlapcek 🙂 🙂 Ale mam skrateny krcok, takze som dostala magne B6 a utrogestan - a hlavne mam vela oddychovat a mat vylozene nohy vysoko hore ☹ No a mam ist k poriadnemu ortopedovi, ktory ma zistit ci nemam nejaky zapal v tom mojom bolavom kolene, lebo by to mohlo skomplikovat tehotenstvo ☹
@hrustik1 Ako tak pozerám, zatiaľ majú chlapci prevahu 🙂 🙂 Gratulujeme. Ja som to tušila už od začiatku, že je to chlapček a teraz sa to aj potvrdilo 🙂
@januska010 @andy09
Dakujem, velmi sa tesim 🙂 Aj ja som mala od zaciatku take tusenie, ze to bude chlapcek a manzel mi od zaciatku hovori, ze to bude chlap po nom 🙂 Tak sa teraz z toho straaaasne vytesujem. Moj ocino mi slubil nove auto, ak to bude vnuk ( sme tri sestry + ja mam prvu dcerku) - ten teraz musime pockat ci si dostoji slova 🙂 Len sa obavam trosku toho skrateneho krcku, ale verim, ze to bude vsetko v poriadku 🙂
@januska010 tak mm ma asi radost 🙂 A Ty nie si sklamana? Lebo ja som prvu chvilu bola, lebo som velmi tuzila po dievcatku a kedze toto tehu je uplne ine ako prve, tak som tomu verila 🙂
Baby ja uz dva dni hrozne nevladzem je mi zle a mam take nevladne telo...normalne rozmyslam ci by som nemala ist k dr..a mam aj nejaky silny vytok...je pravda ze tueto dva dni som vela chodila ale aj tak je to divne takto zle sa citit..poradte ci mam ist k dr.?
@hrustik1 Môj manžel od začiatku tvrdil, že je to baba 😀 A tu to má, chlap ako sa patrí 🙂
@euka210 U nás je to naopak, trochu sklamaný je manžel, kedže si myslel, že je to dievčatko, ale už to rozdýchal a teší sa na tretieho syna. Ja som od začiatku tušila, že je to chlapček, tak ma to ani neprekvapilo. 🙂
jaaaaj baby nesla som k dr. aj ked sme volali susedovi gynekologovi..on hovoril ze kludne mozem prist lebo on ma sluzbu dnes aj zajtra v nemocke lenze mne je to take ze ma bude vysetrovat sused a citim aj z neho ze aj jemu to je blbe .. lebo ked som s nim aj nieco riesila tak vsetko mozno mi spravil co sa vysetreni tyka ale odspodu ma radsej ani raz nevysetroval...ja som dufala ze mu zavolame a povie ze nema on sluzbu a vybavil by mi kolegu... teraz ma uz menej boli vsetko len sa citim hrozne unavena a mam silnejsi vytok.. nemavate ho aj vy niekedy tak viac??

@eevicka83 ano v Mlynoch majú predajnu s kočíkmi volá sa pre deti je to na samom vrchu. Len sa mi zdá že tam majú o dosť drahšie kočíky ako inde aspon čo som si ja minule porovnala. Ešte majú velký výber kočíkov v Partizánskom teda neviem kade pojdete do Bojnic je to baby dream a je to pred mostom do Uheriec hned na hlavnej ceste majú aj stránku na nete.