icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

sudabe
14. jún 2013

@eevicka83 nechapem jak sa citis ale ber ohlad nä babo a chod k dr. moze to byt nieco vaznejsie ako aj nemusi ale nikdy nevies aspon ti urobia vysetrenia. vytoky su aj casto ori mykozach.

andy09
14. jún 2013

@hrustik1 tak manžel je radostou bez seba 🙂 No tak ocino teda dobre slubil...len či teraz slovo dodrží 🙂

andy09
14. jún 2013

@eevicka83 kašli na to že je to sused, v prvom rade je do gynekolog ( aj ked asi by som to brala tak isto ako Ty ) radšej chod nech Ta pozrie, aby si niečo nepodcenila. Ja mám od včera silnejší výtok po tom ako ma vyšetrovala zospodu. Som viac pochodila včera aj dnes a tiež cítim že ma brucho pobolieva, si musím lahnuť a byť v klude.

eevicka83
14. jún 2013

@andy09 no aj ja to mam nejak tak...malicka kope sice stale dost nizko ale hybe sa.. vytok mam taky silnejsi no uvidim ci sa to neukludni... aj dr. tak povedal ze ak mi zajtra bude stale tak isto tak mam prist... ja dufam ze sa v noci vyspim a rano ze mi bude lepsie.. v utorok mam poradnu najlepsie by bolo keby stacilo popytat sa mojho dr... nic si viac nezelam len to nech sa zajtra citim lepsie...

andy09
14. jún 2013

@eevicka83 dúfam, že ráno bude lepšie a nebudeš musieť ísť k dr. Si to ozaj človek ani neuvedomí, že chodí a chodí a potom nás brušká bolia. Musíme viac oddychovať.

eevicka83
15. jún 2013

@andy09 tak dnes som stale velmi unavena ale pozorujem sa brucho netvrdne a vytok este mam tak viac ale to fakt mozebyt aj tym chodenim ale to si pisala ze aj ty taky zvyknes mat ked viac chodis vsak?a inak je to blbe ale nevadi ze je do zlta? A ozaj nezvykne ta sem tam pichat odspodu? V pondelok idem hned k dr.dufam ze dovtedy to bude o.k.

kwetinnka
15. jún 2013

@eevicka83 preco by mal vytok suvisiet s chodzou?

eevicka83
15. jún 2013

@andy09 tak dnes som stale velmi unavena ale pozorujem sa brucho netvrdne a vytok este mam tak viac ale to fakt mozebyt aj tym chodenim ale to si pisala ze aj ty taky zvyknes mat ked viac chodis vsak?a inak je to blbe ale nevadi ze je do zlta? A ozaj nezvykne ta sem tam pichat odspodu? V pondelok idem hned k dr.dufam ze dovtedy to bude o.k.

eevicka83
15. jún 2013

Neviem preco mi to tu hodilo 2x..

eevicka83
15. jún 2013

@kwetinnka neviem preco ale vsimla som si od zaciatku ze cim viac som robila a chodila tym sj vytok bol vacsi..a ked som sa nenamahala cez den a viac oddychovala tak vytok bol slaby..

sudabe
15. jún 2013

@eevicka83 len aby si nemala zapal, nechcem strasit ale je By som isla nä pohotovost. pre teba to moze byt normalne ale pre niekoho nieco vazne. uz som to tu pisala som v nemocnici a tiez som nesla hned ku dr lebo som myslela ze to je normalne ale nie. je to nä tebe

andy09
15. jún 2013

@eevicka83 Tak to neviem či vadí, že je do žlta ja som mala klasický priesvitný, ale dnes už len trochu a tiež som bola ráno v meste s malou a tašky sme niesli tak ked som prišla domov, ale odvtedy nič ako som v klude doma. Zo spodu ma nepichalo. Radšej zájdi k dr. nech Ta pozrie, budeš kludnejšia potom. A tá unava je možno aj preto, že je také teplo, ja som mala také obdobie, že som sa cítila neskutočne unavená, nebola som niekedy schopná ani z postele vyjsť, nieto ešte niekam ísť a stále by som iba spala vtedy. Naštasti ma to už prešlo a mám teraz energiu aj za dvoch, aj ked niekdy sa skôr lenivosť prejaví ako unava 😀

eevicka83
15. jún 2013

@sudabe a tebe sa to ako prejavovalo ze je problem?

sudabe
15. jún 2013

@eevicka83 bolesty v podbrusku ako ked nä menstruaciu, ale aj pichanie obcas nä pravej strane

sudabe
15. jún 2013

@eevicka83 a ptedtym som mala zapal a som mala zlty vytok sice aj svrbenie

trish31
16. jún 2013

Babule dnes zaciname 6.mesiac 🙂 Nejak to ide rychlo nie?
@eevicka83 neviem teda,ale ja mam zltkasty vytok,dokonca niekedy mam troska krvi(ale ja to mam z polypu,staci ze na wc troska zatlacim a ide mi krv),doktor ma vzdy pozrie a povie,ze ej to OK.Jeden den som mala aj ja neskutocne pichanie akoby nozom zospodu v posve,ale potom to preslo asi mas len viac namahy nie?

Inak baby musim pochvalit mojho gyndosa,asistoval mi koli mojmu nervu na dialku,o 22:00 mi este poslal smsku ake lieky si mozem kupit a brat ak by to nepreslo 🙂

trish31
16. jún 2013

@matrix87 ttttssss ja tu skapinam od tepla,len by som spala,nohy ma bolia,tak si ich chladim aspon pri mori ked sedime,opalovanie nehrozi,max 15 min potom musim ist do chladku,som jak vorvan,na slnku mi hned dojde zle

vavrenka
16. jún 2013

@eevicka83 zlty vytok mam aj ja a su dni, ked je ho fakt vela. to sfarbenie je normalne v tehu, to mnozstvo netusim, tiez premyslam, ci som v poriadku.. ale na poradnu idem az zaciatkom jula, ale asi sa dokiho spytam, ci je to ok...

hrustik1
16. jún 2013

@trish31
Na 6.mesiac si musime este chvilku pockat 🙂
1.mesiac: 0+0tt. - 4+3tt.
2.mesiac: 4+4tt. - 8+6tt.
3.mesiac: 9+0tt. - 13+2tt.
4.mesiac: 13+3tt. - 17+5tt.
5.mesiac: 17+6tt. - 22+1tt.
6.mesiac: 22+2tt. - 26+4tt.
7.mesiac: 26+5tt. - 31+0tt.
8.mesiac: 31+1tt. - 35+4tt.
9.mesiac: 35+5tt. - 40+0tt.
Ja sa zase na slnku citim ako ryba vo vode. Akurat dnes poobede sa chystame ku znamym na bazen party 🙂

eevicka83
16. jún 2013

@trish31 dakujem ti ze si napisala trochu si ma ukludnila s tym vytokom..napr.ja som ho priesvitny nikdy nemala vacsinou biely ale nepriezvitny..novteraz je do zlta.zajtra idem k svojmu dr.dufam ze ma bude pocuvat co mu hovorim a poriadne ma vysetri..brucho mi zatial netvrdne aspon necitim tak velmi dufam ze som o.k aj s babom..to pichanie nemam velmi casto.

eevicka83
16. jún 2013

@vavrenka dik aj tebe dufam ze ten vytok ani nic nebude problem.

euka210
16. jún 2013

mne je od slnka praveze blbo, naobed som jasne ze v dome a aj poobede radsej v tienu. MAlemu sme vcera dali bazenik, tak uz od rana pisti, ze tam chce ist. Lebo vcera sme mali par hodin od neho ze klud 🙂 konecne nieco co ho poriadne zabavi 🙂
A snazime sa konecne odplienkovat, ale ako sekol s nocnikom okolo Velkej noci, tak sadne na neho az ked sa pocura, hoci je len v slipoch.

kwetinnka
16. jún 2013

@euka210 zlaty,este as8i poitrebuje cas,si to nejak uvedomit,nasa ked mala necele dva som sa ju snazila cele leto odnaucit,nakoniec mala 2 roky aj dva mesiace ked sama sa rozhodla ze to pojde...a boola zima,november,a my vsade so serblom....
Mbne len po vcerajsom koseni bolo nejak divne,ale inak mi teplo neprekaze....uvidime ked sa otepli na tych 36 ako to prezijem

kwetinnka
16. jún 2013

@hrustik1 a co koleno??

matrix87
16. jún 2013

baby, to aj vase deti sa prestanu hybat, ked sa priblizi tato? lebo tento moj svist kope, ked sa otocim na chrbat a ked pride tato, ze sa ide na to pozriet, tak prestane... a to ho este ani nepocuje, lebo uz chodi po tichu 😀

trish31
16. jún 2013

@hrustik1 mne aj slovenska aj kanadska kalukalacka ukazuju zaciatok 6.mesiaca...
@matrix87 ano ked pride muz tak maly sa prestane hybat 😀
@eevicka83 ja mam bud zlty vytok alebo priesvitny...ale ako hovorim ja mavam aj krv aj hnedy ale to uz viem ze je to polyp lebo je to len troska,ten zlty vytok mozes mat bud kvasinky alebo proste zaschnuty vytok na vlozke,oxidaciou zozltne...

matrix87
16. jún 2013

@hrustik1
@trish31
ja mám tiež podľa tej ružovej knihy, čo mám v albume už 6.mesiac... ono sa to ráta niekde na 10 mesiacov, tak to potom tak vychádza, že od 21tt je už 6.mesiac...

trish31
16. jún 2013

@matrix87 tak tak 😉

Baby zajtra nam hlasia 38 stupnov,pokapeme tu...ideme hned od rana k moru,asi ani nevylezem z vody,potom vam sem zavesim foto vorvana 😀

matrix87
16. jún 2013

@trish31 tak si to tam pekne uži v tej vode a kúsok slaného vzduchu nám pošli...

euka210
16. jún 2013

@matrix87 ja citim drobca ked si sadnem, inak je hojdany tak spi 🙂 Ked tu sadnem za pc, tak to hned zacne kopkat 🙂 Zavarali sme este teraz ceresne, a uz idem odpadnut do postele, lebo maly zase bude o 6.h hore ja budem ako mumia potom 🙂