Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Dakujem babulky, ja som ju uz tiez dvakrat pouzila, uz neviem co so sebou a myslim tiez ze je menej skodliva jak tabletky z lekarne. Necham si to este od mojej dr. potvrdit nech mam uplne Kludne svedomie 🙂
Ahojte.tak dnesna poradna za nami...vsetko je nastastie o.k. krcok drzi a dr. Mi povedal ze ak malo pijem aj z toho ma moze pichat odspodu ale to vraj picha mocovy mechur pravdepodobne..co sa vytoku tyka tak to je vraj uplne normalne a ze je ho viac vtedy ked sa tehotna namaha..a to mi povedal sam od seba ...ze ked velmi nepali a nesvrbi tak by to malo byt o.k... malicka je vporiadku opat sa potvrdilo dievcatko..sedi na 22tt a vazi okolo 422g.bola akurat otocena hlavickou dole a nozky mala pri pupku a sranda ze pohyby citim iba dole...tak dufam ze to takto pojde cele tehu..dalsiu poradnu mam o 3 tyzdne co sa cudujem ze tak skoro zvykol ma objednavat po 4-5 tyzdnoch.
@kleopatris skus obmedzit niektore jedla, mne bolo este minuly tyzden blbo od sladkosti, ale uz mi velmi chutitli. A teraz si uvedomujem, ze uz ma nepali zaha ani po jedle a ani po sladkom...hurra 🙂
ked ja sladkosti ani velmi nejem, ani dzusy a kavu nepijem. Lenze mne je aj tak stale na zvracanie a uz neviem co jest/nejest a asi mam uz tak zblbnuty zaludok, ze uz ani sam nevie co je jeho uloha :(
no ale uz mam skoro polku za sebou 🙂 este 22 tyzdnov a bude mi zase dobre 🙂)
@januska010 my sme od zimy u svokrovcov a veru roboty v dome a v zahrade plno, okrem toho chcem vymalovat nase izby a dat nove koberce a nejake male upravy aj dnu aj von a s detskou ale nie pre drobca, ten bude s nami, ale pre starsieho ktorehu musime prestahovat sme tak, ze mame povolene od svokry a mm sestry, ze z jej izby urobime detsku. Ale mm je od juna v novej robote, takze dovolenka ani na malte velmi nebude, po troche musime robit ako sa da a kym nie je august tak nestresujem 🙂
@kleopatris kyslomliecne si neskusala, ci Ti neurobia lepsie? Jogurt ci acidko mlieko. Niekomu nie je vobec zle a niekomu je dlhsie. Mna palila zaha aj po normalnom jedle, ja som nanasla co mozem a co nie. Ono to prejde, mozno uz o tyzden- dva sa uz budes vytesovat 🙂
@sudabe dakujem 🙂) aj ja si myslim, a mam aj zacviknuty vzadu nerv takze mzno to prechadza az dopredu...bohvie..nejdem stresovat, srdiecko som si pocuvala a bilo ako zvon..takze pockam do stredy, fakt len keby bolo najhorsie tak pojdem na pohotovs 🙂) dakujem uz sa velmi tesim 🙂
@euka210 keby aspon 🙂 len u prveho mi to do porodu nepreslo, tak teraz uz ani nedufam 😒
@andy09 no ja som sa ho hned nenapadne spytala ze kedy maju dovolenku a on ze koncom jula tak som sa dost cudovala ze ma aj tak dal po 3 tyzdnoch.. co zvykol iba takmer raz za 5 tyzdnov... ale inak mozno aj v lete castejsie davaju kontrolu kvoli teplotam vysokym ci je to blbost?
Uz som zohnala pani co predava bugaboo kociky tak vo stvrtok ho ideme pozriet a ked sa nam bude pacit tak objedname a do 5 tyzdnov by mala prist aj nasa farba. to by som bola na zac. 7. mes.
@kwetinnka ano maju lebo Bugaboo ma novy model Buffalo a to je ten co chcem ja.. doteraz sa mi bugaboo nepacil ale dnes ked som zbadala tento s velkymi kolieskami tak ma uchvatil ale uvidim vo stvrtok na zivo. Je super ze je odpruzeny, ma nejakych 11,9 kg a je spratny do kufra... len este uvidim aky je pohodlnostou pre babetko.. uz dve dievcata mam tak viem co asi chcem aby im tam bolo dobre.... dufam ze sa nesklamem lebo uz ma nebavi nejak zhanat kocik co vyhovuje na nete... Predtym som chcela stokke crusi ale tam ma dost odradza na vsetkym stokke kocikom sportova cast. Druhy favorit bol Jane Rider ale ked som ho videla na zivo tak som ostala sklamana lebo je strasne uzky a celkovo to nebolo to co som cakala... tak dufam ze buffalo nesklame...
Tak jane ma sklamal presne v tom co teba...inak je pekny..a stoke to mas pravdu...ako lietajuci tanier...aj ked tie posledne modely su o nieco lepsie...
Hej pozerala som ho...temto ,ma obstojne kolesa...aj ked neviem co ako narocneho,snahoveho prostredia,ale jednoznacne lepsie nez tie pred tym.A neodradza ta farebne ta bezova csast?inak je farebne pekny...idem ho pokukat...a kde v bBa ho maju?
@kwetinnka ja praveze chcem tu bezovu cast..mne sa zda uplne iny farebne ako vsetky kociky..tie farby mi uz pridu otrepane a toto je nieco ine ... takze ja praveze chcem tuto farbu.. ja som sa uz informovala tento kocik je vhodny do akehokolvek terenu prave kvoli tym kolesam.. a cena mi nevadi v podstate mna vyjde 1100 eur ale este k nemu treba autosedacku dokupit lebo to nie je v cene... pasuje nan maxi cosi takze ani to nie je lacne ale viem ze ten kocik predam urcite este za nejakych 600 eur potom a autosedacku maxi cosi tiez za nejaky polovicu.. takze ma vyjde mozno kocik 500 eur a autosedacka nejakych 120 eur ja to ratam takto lebo vzdy som kociky predala primerane k cene co som za ne dala... vyuzijeme nejaky 1,5-2 roky a predam....
JA len nahlas rozmyslam...farba je urcite vynimocna,s tym suhlasim...
@kleopatris aha, takze uz si si to raz zazila
@eevicka83 , @kwetinnka, @euka210
Krasny je ten kocik 😉 a ta farba je naozaj pekna, ale tie prachy..fuha 😒 teda ja by som si ho aj mohla kupit, ale kedze uz tretie babo neplanujem, bolo mi strasne luto dat take prachy a potom ho mat niekde v garazi, alebo ho predat za tretinu ceny 😒 ja som sa rozhodla, ze si kupim tuto od bab na bazare 😉 ale poviem vam, ze to bude asi vacsia makacka, ako som si povodne myslela...vybrat ten co chcem ani nie, ale najst taky co zvladne este jedno dieta...
Ja mam dnes take mensie nervicky...moje dieta je dnes na velkom vylete v BA ZOO so skolkou...normalne sa mi ani sediet pokojne neda, lebo rozmyslam, co vsetko sa mu moze stat, ked nie som s nim ☹ hrozna som
Baby chuti Vam v tomto teple jest?Kolko ste pribrali?JA zatial nic,vcera som jedla minimum lebo v tom horku mi ani nechuti ledva ovocie tlacim do seba ☹

@kleopatris Soda je pri niektorych obtiazach velmi uzitocna,aj pri mikozach plucnych...nemusis si s nou drhnut zuby,inak ti podla mna ublizit nemoze,ved na travenie ti ju aj gastroenterolog schvali.alebo skus bystrinku,nie priamo sodu bikarbonu
@ewca a presne ako tvoja kamoska povedala keby to bolo obojstranne bolo by to horsie,a hydrocefalus u babetiek tiez nebyva rovnaky...aale neboj sa...bude v poriadku...cmuk