icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kwetinnka
18. jún 2013

@libertine a ku komu chodis?? lebo moja Dr sa tiez tak tvarila ze pohlavie nieje vidno,tak neviem ci sa jej to nechce pozerat,alebo ma take mizerne sono...a tiez sa nepretrhne vo vysvetlovani.Ja som zmenila svoju za tuto aby som to nemala daleko..aale co ja viem...mohla by byt zhovorcivejsia

libertine
18. jún 2013

@kwetinnka k mudr.koglovej. ja by som ju aj vymenila,ale nemozem, som tam len kratko.

kwetinnka
18. jún 2013

@libertine tak tu nepoznam.Tu moju inak chvalia..uvidim co my povie buducu stredu...lebo na morfo koli nasej dovolenke pojdem az 15.7 ale to pohlavie by ma veru uz zaujimalo

libertine
18. jún 2013

@kwetinnka a ku ktorej chodis? inac popravde som dnes ani moc necakala. v piatok si sice zaplatim 80 eur u cunderlika,ale on pozera fakt podrobne.

kleopatris
18. jún 2013

@kwetinnka u nas asi gastrogel neni, mne dala nejaky Riopan, vyskusam a dam info, aj ked bohvie ci to na SK maju. Aj ja sa uz tesim ked vypadnem z prace, mame tu neskutocne teplo :b skoda, ze doma mna len balkon caka...

nanuska123
18. jún 2013

včera v poradni všetko OK, máme 350 g, že sme o čosi vačší ako by mali byť teraz v 20 tt. na nete som čítala že na konci 20 tt by malo mať 220-250 g...tak už neviem...no a vyzerá to, že to bude chlapec, takže som prehrala stávku s mm...teraz vyberať meno...

eevicka83
18. jún 2013

@nanuska123 ako citam tak zatial maju prevahu chlapci vsak ?gratulujem!!moja mala ma vraj teraz 422g a to som podla dr. 21 tt ale v skutocnosti 22tt.mne povedal ze je o tyzden vacsia...

Za to pohlavie sa cudujem lebo mne aj moj dr. Hned povedal ze nooo pipik nam nenarastol teda...aj na 3d hned v prvej minute povedala ze je to dievcatko..takze uz to musi byt vidiet.

eevicka83
18. jún 2013

A vo strtok idem pozriet bugaboo buffalo do nitry...sa tesim dufam ze sa mi bude pacit...a aj muzovi...

libertine
18. jún 2013

@nanuska123 @eevicka83 moje malo dnes 380g, som 19+6tt. povedela, ze to zodpoveda 20+2tt. co mne teda staci, ze je akurat.

eevicka83
18. jún 2013

@libertine supeeeer.moje vraj zodpoveda na 21+2 no to je jedno hlavne ze rastu🙂

sudabe
18. jún 2013

@hrustik1 a o kolko sa ti krcok skratil? lebo aj mme o 0,6 a dufam ze uz sa nebude az ked v novembri. tiez mam mat klud.
@kleopatris kvasinky su z vela veci sladke, antibiotika, snaz sa teraz jest probioticke jogurty a acitko. a dala ti dr nieco nä tie kvasinky?
pozeram ze tu nikto nepribera ja som pribrala uz 6kg, velmi mi chuti jest .

slniecko001
18. jún 2013

@libertine nezúfaj, ja som tiež už pribrala 4,5 kg 😉 To bude asi tým, že mne chutí jesť stále, vôbec som nezvracala, občas ma píli záha, ale to sa dá. Horšie to bude s kilami, keď budeme chcieť, aby išli dolu, to bude sranda 😀

libertine
18. jún 2013

@slniecko001 tak mne sa to nezda, ze by som nadmerne priberala, ved ked to bude zase tych 12 kg, to sa mi zda tak akurat, priemerne. po predoslom porode mne nastastie isli same dole tie kila, asi kojenim, snad aj teraz to tak pojde. len sa cudujem, ze nikto iny tu nepribera 😀

matrix87
18. jún 2013

čafte baby, tak sa hlásim z horúcej Oravy 🙂 dnes je tu tak teplo, že neviem, kam by som sa schovala :( keby aspoň v noci zapršalo, ale na oblohe to tak vôbec nevyzerá.
a dnes mi akosi nie je dobre, sa mi črevá hýbu akosi moc, neviem či z jahôd alebo čoho... snád ma to rýchlo prejde 🙂

matrix87
18. jún 2013

@sudabe ja sa k tebe pridám, ja som pribrala tiež 6kg ;)

andy09
18. jún 2013

Kočky tak sa teším, v piatok ideme s mužom a malou objednať kočík do PE, dnes som sa s nimi kontaktovala či ho majú na predajni teda niektorú z tých farieb čo chcem, a vraj rovno tie farby čo chcem trvajú mesiac a pol kým prídu priamo z výroby z Talianska a že do konca júna nan majú akciu a že ešte sa vieme potom dohodnúť a ked objednáme príde niekedy v auguste a zobrať , že si ho môžeme aj v septembri. Tak muž hned hovorí, že v piatok tam pôjdeme a objednáme a nebude vymýšlať, aby potom nebolo neskoro. Tak sa už neviem dočkať 😀

andy09
18. jún 2013

@cobinka to moja Miška, ked má okolo seba deti tak v tom momente pre nu prestávam existovať 😀

trish31
18. jún 2013

@andy09 my pojdeme aj tu pozriet kocik,mozno bude lacnejsi ako na SVK,ze by ho potom svokra kupila a muz ho priniesol...V septembri...

hrustik1
18. jún 2013

@sudabe no ja neviem o kolko sa skratil, ale v piatok som mala krcok len 3cm, co je na 21tt malo ☹ Ale ja si myslim, ze ten isty problem som mala i pri Karolinke - tiez ma takto skoro pichalo v lonovej kosti ale predchadzajuci lekar to neriesil. Teraz vela oddychujem - manzel mi bol kupit nove lehatko v Baumaxe, kde mam zadok vyssie ako zvysok brusko a este som ho i podlozila knihami a takto si lezim pred telkou v obyvke cely den. V noci som si aj podlozila zadok, ale nemohla som tak spat ☹ - vsetko ma z toho bolelo. Takze spim normalne na rovnom. A este beriem i utrogestan a magne B6, tak uvidim na dalsej poradni ci sa to zlepsilo. ALe hadam to nebude moc akutne, ked ma objednal na kontrolu az o mesiac 🙂

sudabe
18. jún 2013

@hrustik1 no nne povedal doktor ze mal 4cm a teraz mä 3,4cm ze to je este v norme ze sa nemusim obavat, ale mam este zapal kvasinky a preto som uz tyzdrn v nemocnici pichaju mi magnezium 2krat denne. ale nikto mi nepovedal ze mam vykladat nohy. tak fajne ked mas take kreslo super. lezim uz mi stoho sibe a este tie horucavy neda sa tu vydrzat.

hrustik1
18. jún 2013

@sudabe joj, tak to mi je luto ... mna hned doktor vystrasil ale ked hovoris, ze tie 3cm su v pohode tak sa budem riadit tebou 🙂 Uz si pripadam ako hypochonder - len sa sledujem ci mi netvrdne brusko ci ma niekde nepicha ☹ A pritom som nemala prodtym pocit tvrdeho bruska ani ziadne bolesti, len to pichanie v lonovej kosti. Ale to ma bolela kost a nie makke tkanivo bruska .Ale myslim, ze to mangezium mi velmi pomaha a momentalne nemam ziadne problem 🙂 A to kvoli kvasinkam a zapalu si v nemocnici? To ma mrzi, ale hlavne nech sa vsetko poriadne prelieci, aby si bola ty i miminko v poriadku.

andy09
18. jún 2013

@trish31 no vidíš tak schválne pozri to peg perego po čom ho majú tam, mne dnes povedali že na PP majú do konca júna akciu 560 €, ale že vieme sa ešte dohodnúť, tak som zvedavá. Tu u nás v Topoľčanoch za ten istý pýtajú 680 €.

trish31
18. jún 2013

@andy09 pozriem,aj CAM pozriem schvalne ake su tu ceny

andy09
18. jún 2013

@trish31 CAM som pozerala aj tu u nás ale mne príde taký umelý a celý hrkotavý, som zvedavá aké ceny budú kedže je to domáci výrobca.

sudabe
18. jún 2013

@hrustik1 diky si zlata neviem presne Koli comu si mä tu nechali ale moj gyn mä tu poslal Koli krcku no u nas je tak ze nikto nic nepovie a neviem nä com som. ten magne b6 je dobry pomaha to len s pocutia a beries ho 2xdenne? ja si ho tiez kupim urcite mi ho aj odporucia.

hrustik1
18. jún 2013

@sudabe ja ho beriem 3x denne 1 tabletku, ked citim pocas dna ze mam tvrdsie brusko alebo sa mi nieco nezda si ho davam aj cez den. A este som citala na nete, ze na ten krcok je dobre sumive kalcium a vitamin C. Tak kazde rano beriem i to 🙂 Dufam, ze to pomoze.
A ty sa drz a dufam, ze ta coskoro pustia domov. Nie je nic horsie ako lezat v nemocnici a este v tychto horucavach ☹

kwetinnka
18. jún 2013

@libertine Ja chodim k Raslovej....

nanuska123
19. jún 2013

@eevicka83 no chlapcov je voláko viac....ja som si stále myslela, že dievčatko a nakoniec aj mm priznal, že chcel dievku aj ked pred všetkými hlásal, že to bude chlap...ale nevadí...začneme chlapom a potom dúfam, že druhé už bude dievča....

bimba01
19. jún 2013

ahojte dievcata. bola uz niektora z vas na amniocenteze? Ako vam vysiel kombinovany screening?

libertine
19. jún 2013

@bimba01 ja som bola, v predoslom tehotenstve.