Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 CAM je sám o sebe krásny, ale mne pripadá až priveľmi umelý.
2-3 cm tam malo byt 🙂
Ahojte,teraz som volala sestricke a vysledky mám v poriadku,aj ked som to tusila ale aj tak mi odlahlo 🙂
Tak babulky,zajtra držte palce . Idem na sono do ZA na genetiku,tak nech sa malúšik ukáže a neskrýva čo je zač 🙂
To ako si viete nahmatat maternicu baby?
Baby mna dnes strasne bolia krize,ani mi neni dobre nejak extra.... ☹
mna v minulom tehotenstve tiez vsetko tahalo, pichalo a tlacilo, teraz nic nastastie...
Ako často cítite babo? Ja som naposledy 7. Júna. Je to v pohode? Nejako sa mi to nezdá.
@jaja018 myslím, že áno, kedže si len v 18tt, ja som ho tiež vtedy cítila párkrát, potom som ho vôbec necítila a teraz každý deň sa mrví a kopká, teda okrem dneška... sa mu nechce a ked sa mu chcelo chvíľu tak sa asi vystrel na celú svoju dlžku, lebo mi tlačil až na bedrovej kosti skoro a okolo pupka mal druhý koniec tela 🙂
Babyyyy mame kocik...a v tej farbe ako som chcela...inak baby ktora idete kupovat kocik drahsi tak vrelo odporucam bugaboo co sme objednali je odskusany hadam z kazdej strany nenasla som ani ja ani muz na nom ziadnu chybicku
.
Tak sono za nami ,pravdepodobne to bude dievčatko 🙂 že nič chlapčenské tam nevidí.

Baby čo ste 17. 18. tt ked si nahmatate vrch maternice kde ho mater? Čítala som ze by mal byť cca 5cm pod pupkom no ja ho mám priamo pri pupku už.