icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
25. jún 2013

@kleopatris a ved určite príde, len teraz ked už viem čo to bude by som chcela hned kupovať 🙂 No ved ked som to videla ma až zamrazilo príšerky pre bábätko.Ja mám tiež kopu vecí po Miške je tam vela neutrálnych ale už potom čo mám väčšie a také zimné bundičky a overaly tak to sú už dievčenské ružové a to budem musieť všetko kupiť nové.

kleopatris
25. jún 2013

@januska010 ja vyberam skor nemecke ale aj pre slovakov vyslovitelne...minule prisiel manzel s julianom a ja mu vravim, nie na slovensku ho budu volat Julko a to teda ee :D. My na slovensku asi nikdy neskoncime a nechcem aby mal v nemecku buducnosti nalepku, ze je z vychodu....takze skor nemecke. Skoda ze maxika uz mame aj my aj vy :D

andy09
25. jún 2013

@januska010 Ja vôbec netuším aké meno vyberieme lebo mužovi sa stále nepáči čo poviem na každom nájde chybu. Už ma napadlo že asi sa bude volať "Nikto" a bude vravieť moje meno je Nikto 😀

januska010
25. jún 2013

@kleopatris No ja tiež na Slovensku neplánujem skončiť. 😀 Max bol manželov nápad, začo som mu doteraz vďačná, je to krásne meno 🙂 Ja tiež pozerám skôr po nemeckých, je ich veľa, ale zatiaľ som nič , čo by mi padlo na 1x nenašla. Páčilo sa mi meno Noah, ale manžel už štrajkuje, vymýšľa, až mi ho celkom sprotivil 😒 Tak môžem hľadať dalej.

midori123
25. jún 2013

Caute baby🙂 Dufam, ze sa k vam este môžem pridať...?🙂 Tiež mám termín v novembri, no som iba v 19 tt.
Ešte stále nevieme čo to bude. Či chlapček alebo dievčatko. Som neskutočne zvedavá. Bola som na amnioške a ani tam mi nevedeli povedať. Vraj je otočené riťkou🙂
Ale tak hlavne, aby ten drobček bol zdravý🙂🙂

trish31
25. jún 2013

@midori123 neboj sa dozvies sa 😉

januska010
25. jún 2013

@andy09 To asi máme rovnakých mužov 🙂 Ten môj tiež vymýšľa, raz prišiel s dobrým nápadom a odvtedy si myslí, že len to jeho je top. Čo vyberiem ja je zlé. U nás sa bude asi volať Baby a hotovo 😀

trish31
25. jún 2013

@januska010 mne sa strasne paci Jonathan,neviem preco..a oco mi povedal,ci som normalna,ze sak Jonathanky je odroda jablk 😀
@andy09
@kleopatris ale ja som sa uz s nasim Mathiasom stotoznila,uz to nebudem menit,aj keby mal moje priezvisko,nech si kazdy trhne

midori123
25. jún 2013

@trish31 ďakujem, ja viem, len čakať ešte 2 týždne.... uaaaaa...🙂

trish31
25. jún 2013

@midori123 ja som vedela uz v 13.tt,lekar hned povedal:Vidim to na chlana 😀 Potom som bola este u ineho lekara v 14.tt,takisto:Viete co to bude?...Noooo,myslim si....No tak bude to chlapec 😀 A teraz naposledy v 20.tt moj doky:Toto je jasny chlapec 😀

januska010
25. jún 2013

@trish31 Náhodou je to meno v pohode 🙂 Tak mu povedz , že Marína sú keksy a nikto sa nad tým nevzrušuje 😀 😀 😀

kleopatris
25. jún 2013

@januska010 mne sa Maxik tiez paci, len mi strasne vadi, ze tu sa kazdy druhy chlapcek tak vola..v jeho jaslach maju v jeho skupine 3! My mame zatial predbezne Henry, ale nepasuje moc k priezvisku tak netusim...nastastie mame este koooopec casu :D

trish31
25. jún 2013

@januska010 a moje meno Jana je voda,mineralka napriklad 😀

januska010
25. jún 2013

@kleopatris Aspoň, že ten čas nám hrá do kariet 🙂 Ja už nemám predbežne nič, lebo to vždy skončí výmenou názorov.
@trish31 To aj moje 🙂 Aj Lucka ( Lucia ) je dojčenská voda 🙂 A myslím, že na Slovensku, je to dosť používané meno.

kleopatris
25. jún 2013

@trish31 mne sa Mathias paci, len tiez dost oblubene meno v nemecku, ale vy budete v Kanade ;)a aj u nas bol chlapec od 13 tt jasny :D tych pipikov lekari proste neprehliadnu :D
@midori123 a ty si bola na amniocenteze? A to ti nepovedali pohlavie? Verim, ze to cakanie je o nicom...

trish31
25. jún 2013

@kleopatris v Kanade som ho nepocula,a ani na SVK nejak velmi....

andy09
25. jún 2013

@januska010 Chlapi si myslia, že len oni všetko najlepšie vymyslia 😀 nenapadá ma žiadne pekné meno a ked aj napadne tak mám hned po radosti lebo ho zamietne...sa asi fakt naštvem a v porodnici poviem aké ja chcem 🙂

januska010
25. jún 2013

@andy09 My sme pri Maxovi mali každý svoj názor na meno, ale potom som dala to, čo chcel manžel, čiže Maximilian. 🙂 Môj ma teraz nejaké blbé obdobie a napadaju ho samé mená z roku 5 😀 Tak dúfam, že do novembra ho napadne niečo z tejto doby, inak vyberiem ja a až potom odpadne 😀

andy09
25. jún 2013

@januska010 je to s nimi tažké, som už moc zvedavá ako bude ten môj perliť ma asi šlak trafí potom.

midori123
25. jún 2013

@kleopatris bola som, no aj tam bolo malinké celý čas otočené riťkou🙂

hrustik1
25. jún 2013

niekolko fotiek nasho "ňuníka" v brusku 🙂

midori123
25. jún 2013

A čo sa mien týka, tak pre chlapčeka už mám meno vybraté pekných pár rôčkov. No pre dievčatko nemám. Tam som v koncoch🙂

eevicka83
25. jún 2013

@andy09 no ja som prave chcela tie rozmery porovnat🙂)

cobinka
25. jún 2013

Kukam, ze mena riesite 😉 ja som mala hlavnu podmienku, ze musi mat rozdiel medzi narodeninami a meninami aspon 4 mesiace 😉 kedze ja som sa narodila 3 dni pred vianocami a viem, ze som si svoju oslavu nikdy poriadne nevychutnala ☹ svojmu drobcovi som to nechcela urobit, ze by mal meniny a narodky par dni od seba 😒

eevicka83
25. jún 2013

@hrustik1 jeeej krasne foto.a ako pekne vidiet pohlavie...takto som to este nevidela na utz ze by mal niekto.

cobinka
25. jún 2013

Moje brusko asi uz od 12tt oslovujem Emka 😉 a uz si aj Danino na to zvykol a kazdy vecer dava Emke pusinku na dobru noc 😉 tatinko sa trosku brani, lebo som mu nedala sancu na vyber - ale ked som mu ju dala, padli mena ako Laura a Petronela, ale sa mi nehodia k priezvisku, takze som ho zrusila 😉 ...no ale vo stvrtok idem na morfo, a ak tam dr.nahodou zbada chlapceka, tak som v koncoch... 😎

kleopatris
25. jún 2013

@midori123 a to ti nebrali plodovu vodu? lebo kamoske to tiez robili a hned jej vedeli na zaklade vysledkov povedat ze je to chlapcek ;) ale neboj ono sa ti urcite ukaze.
@cobinka ja mam tiez narodeniny a meniny len 20 dni od seba a to kazdy mi gratuloval naraz a mna to jak decko hrozne stvalo 🙂

cobinka
25. jún 2013

@kleopatris no ved to, ako moji rodicia sa vzdy snazili dat darceky aj na narodky aj na vianoce a podarilo sa mi naucit to aj mojho manzelika 🙂 , ale oslavu som snad nikdy nemala, lebo ved vianoce a taaaak..urobime to neskor...a potom zrazu silvester..novy rok a je po sanci oslavovat 😉 ..tak som 18-tku zapijala vajecnym konakom a 30-tku tiez 😒

midori123
25. jún 2013

@kleopatris plodovú vodu mi samozrejme brali. Veď o tom amniocentéza je. No výsledky budú až o 3 týždne. No, teraz už o 2 týždne

kwetinnka
25. jún 2013

@andy09 gratulujem k zdravemu chlapcekovi a neboj do novembra sa iste zhodnete na mene ktore by ho vystihovalo...A ked dojde jesenna kolekcia budu aj dlhe rukavy 😀
@midori123 tak ak nemas skor sono ,v tedy budes vediet na isto...
Ja mam sono zajtra,veelmi dufam ze sa ukaze