icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

juranka
25. jún 2013

@dyala1067 nemas nahodou sestru z pezinka? 😀 ze tam je tiez jedna baba, ktora ma take iste mena pre troch chlapcov 😉

sudabe
25. jún 2013

@euka210 dost drahe ale nä takom sa najviac zaraba.

@andy09 my este nevieme Co to bude ale ja mam meno pre chlapceka uz od davna proste som si povedala ze sa bude volat Sebastian a muzovi sa nepaci to meno ale ja budem v porodnici. povedala som mu ze ked bude dievcatko tak mu da on meno no samozrejme ze ho schvalim, lebo zatial ziadne nepovedal ze to je skoro. a pekne mena su Damian, Florian, Augustin, Samuel. Theodor,

hrustik1
25. jún 2013

@andy09 moj muz tiez vymysla vselijake zvlastne mena a este k tomu je francuz, takze ma sklon dat dietatku nejake ich typicke meno - Luis, Gerard, Jean, Paul, Pierre. Ja si ich vsak nedokazem predstavit v slovenskej verzii - co budem maleho volat Luisko, Žerardko, Janko, Palko, Pierko?????
Takze v uzsom vybere nakoniec mame Riska, Davidka, Mathiaska. I ked Karolinka minule perlila, ze " dajte mu akekolvek meno, ale doma ho budeme volat Benjaminko" 🙂 Zatial ho Karolinka pomenovala "ňuník", kym sa nerozhodneme pre definitivne meno 🙂

hrustik1
25. jún 2013

@sudabe haha, moj muz je Florian a volame ho Flo, Flopi, Flopinko 🙂 Mne sa tiez velmi pacil Sebastian, ale susedia maju vnuka Sebastianka a takyyyy je zly, ze ma to normalne odradilo ☹ Zlotu nerobi len ked spi!!!!!

eevicka83
25. jún 2013

my mame tiez problem vybrat meno pre dievcatko... chceme take co je v slovenskom kalendari.. doma mam uz Emmku a NIinku ale teraz uz nechcem uplne ze kratke meno ale nemoze byt ani dlhe... Rozmyslame nad MIchaelou uz ju vlastne aj tak volame lenze ja som si len teraz vsimla ze meniny ma 29.9. a termin porodu mam 23.10 podla ms a NInka sa mi narodila o 3 tyzdne skor tak ak by sa ajtoto male narodilo skor tak by Michaela bolo velmi blizko narodenin a to nie je dobre... no a co sme mali vo vybere sa mi uz az tak nepacia...Daniela, Amalia ... no mozno ma tu niektora inspirujete len zatial je malo dievcat tak sa tu vacsinou riesia chlapcekovia...

andy09
25. jún 2013

@hrustik1 jééj môj dedko je tiež Florián a volajú ho odmalička Bubi a to vraj ked bol maličký ešte bol taký tučnučký a nemecký vojaci mu hovorili bubi a aj mu o ostalo celé tie roky a aj ho tak každý volá 🙂 Minule sme boli u nich na záhorí a vravíme že sa nevieme dohodnúť na mene a môj dedko vraví že dajte Ratislav (to je muž) Eugen ( môj otec) Florián (dedko) a už sme sa smiali pri tej kombinácii divokých mien v našej rodine a prišiel mamin brat a vraví a prečo to meno nezaklincujeme mojim menom...Mojmír.............takže ked som si predstavila celé meno Rastislav Eugen Florián Mojmír tak mi bolo fakt smiešne a chlapi sa smiali na celý dvor čo užasné vymysleli 😀

sudabe
25. jún 2013

@hrustik1 ved daj po muzovi to By lohko byt fajn? ale aj mala mä dobry vyber Benjamin je pekne meno, to ti verin ze ked niekoho poznas co sa tak vola a vies Jaku je tak ta to ideasi. stastie v mojom okoli nepoznam ziadneho Sebastiana tak to je fajn.

hrustik1
25. jún 2013

@eevicka83 mne sa velmi paci Eliska alebo Linduska 🙂

andy09
25. jún 2013

@eevicka83 ja mám Michaelu a v živote ma nenapadlo že dám také meno a teraz si neviem predstaviť, že by sa volala inak 🙂

andy09
25. jún 2013

@hrustik1 ja som chcela Elišku strašne

hrustik1
25. jún 2013

@sudabe po muzovi mu meno nechceme dat. Vo FR maju deti stredne meno po starych otcoch. Takze nas vnuk bude mat mozno stredne meno FLorian 🙂 No a Benjamina ma kamoska synceka, takze si neviem predstavit kricat v parku na nich, ze ktory by prisiel ? 🙂 A moja sestra robi letusku a hned mi povedala, ze vsetci tepli letusiaci sa volaju Benjaminovia a i podla charakteristiky mena to nie je nic moc ☹

hrustik1
25. jún 2013

@andy09 vy to mate v rodine vesele s menami 🙂 I ked ani nasa rodina velmi v specialnych menach nezaostava - dedko bol Kornel, otec Igor, a stryko je Aurel a ma synom Hvezdona, Bohuslava a Vrata 🙂

andy09
25. jún 2013

@hrustik1 to tiež máte super mená skúsim mužovi navrhnuť toho Hvezdona 😀 Ja som na nete našla že Nehomír skoro som sa od smiechu po.... 😀 A babku mám Anastáziu a potom už máme taképrijaelné mená 🙂

dyala1067
25. jún 2013

@juranka nie oni su v Dansku...

sudabe
25. jún 2013

@hrustik1 Mathias dajte alebo Fransoa alebo Frederik....... ale ved este mate vela casu a dovtedy urcite vymislite meno.

hrustik1
25. jún 2013

@sudabe Francois je svagor a Frederic je zase dost tvrde meno .Ako by som ho volala po slovensky? Fredo, Fedo???? To sa mi nepaci... Ja som za MAthiasa tiez ale muzovi sa nepaci .... ale asi si bude musiet zvyknut, zatial sme ho prehlasovali 2:1 🙂

ewca
25. jún 2013

@eevicka83 my sme chceli hanku...ale bude chalan, tak jurko

euka210
25. jún 2013

ked tak citam, to mam stastie a som rada, ze sme za par dni nasli meno. Asi moj mm je velmi tolerantny 🙂 Fera som mu zrusila, ze je jesenny a z ostatnych mojich tipov sme vybrali 3 co sa obom pacili a do finale sli Patrik a Richard, obe pekne, no nevedeli sme par dni sa rozhodnut 🙂 Pri prvom to bolo hned jasne...na Jurkovi a Miske sme sa zhodli este pred svadbou 🙂 Nakoniec vyhral Risko, lebo Patrikov je teraz dost vela.
Ja som mojho mm musela donutit si k tomu sadnut, lebo on ma sice cas, ale pre mna je akosi dolezite aby som babo uz teraz mohla volat menom, lebo nemam pri starsom ani cas sa mu poriadne prihovarat.

eevicka83
25. jún 2013

Mne sa z tych mien najviac paci Mathias a inak pekne je aj Matteo a na sk sa moze volat maty matko ale v rodnom by bol matteo..
@hrustik1 Eliska je pekne meno skusim navrhnut ...uz sme nad nim davnejsie rozmyslali ale viem ze ked som bola mala tak ako deti sme hovorili ze co je to za meno eliska..teraz sa mi paci.
@andy09 michaela je krasne ale vadi mi ze ju tak nevolaju a stale pocujem len misa...ale ked dame hocijake meno tak sj tak si nan tak zvykneme ze potom si nevieme predstavit ze by sa volali inak
Keby sme my mali chlapceka bol by Adamko

eevicka83
25. jún 2013

Babyyyyy ta eliska sa mi velmi paci ale meniny ma 07.10!!!!to bude mat blizko narodeniny....ak sa narodi priblizne v termine..

mia1111
25. jún 2013

@eevicka83 - ja sa volám Michaela a poviem Ti, že mi ide na nervy, keď mi tak niekto z kamarátov alebo z rodiny povie, príde mi to také oficiálne, neosobné 😅 . Tak ale väčšinou mi hovoria Miška, Michala, Michalka 😉 .

No babulky, včera som bola na kontrole, podľa UZV to vyzerá na dievčatko, už druhýkrát mi to dr. povedal, tak asi tomu začnem pomaličky veriť 😅 . Ale o 2 týždne by som mala ísť skontrolovať srdiečko bábätka, tak som zvedavá, či aj ten druhý lekár to potvrdí 😉 . A s menami to bude zaujímavé, páči sa mi Lea, Kristína, syn by chcel Grétku, alebo Nelku, mm Mišku, ale to mu neprejde, lebo mm je Michal, rovnako aj syn, ja som Michaela, to už by bolo moooooc 😀 😅 😀

sudabe
25. jún 2013

@mia1111 ja som michaela mm je michal a kazdy si mysli ze dame bud jedno alebo druhe. ale ja nechcem mozno pri druhom. moc By to nebolo ked sa ti paci michaela, moj otec je michal a mam brata michala.

juranka
26. jún 2013

Juj baby, my s mm zatial nevymyslame ziadne mena, sme sa rozhodli, ze vyberieme az ked budeme vediet co to bude a to budeme vediet najskor o 2 tyzdne ak sa ukaze 😉

trish31
26. jún 2013

Cau baby tak uz sme doma,vsetko OK🙂

trish31
26. jún 2013

Baby chcem sa spytat ako casto a v akom case asi najviac citite malych hybat sa?Lebo mna moj zacal kopat v noci,o 10 vecer zacne a skonci okolo 3 az 😠

kleopatris
26. jún 2013

@trish31 super, ze si dobre doletela ;) a aj moj maly zacne vecer na gauci okolo 9 a skonci az v noci..ono je to sice krasne, ale neda sa kvoli tomu spat 🙂

trish31
26. jún 2013

@kleopatris tak tak a moj tam robi mexicke vlny doslova 😀

eevicka83
26. jún 2013

aj moja mala ked sa hybe tak najviac vecer a zvykne aj rano... ale my sme taky lenivcekovia niektore dni ze sa jej vobec nechce... ale vecer v posteli citim ale viem od toho spat nie je to take silne ze by som nezaspala. Vas kopu tak ze neviete zaspat??

eevicka83
26. jún 2013

Baby ako sa teraz citite.. Mate uz niektora aj prival energie a citite sa ze uplne super? ze keby babo nekopalo tak ani neviete ze je tam? Lebo tak opisuju priebeh druheho trimestra... no ale mne bolo vcera predvcerom poriadne tazko na zaludok a nejake mi absolutne nic nechutilo... a uz aj teraz rozmyslam ze si idem lahnut spat 🙂)

eevicka83
26. jún 2013

@mia1111 ale mne sa celkom paci keby ju volali ako teba ze Michala, MIchalka... len sa mi nepaci ked volaju Miska...Misa... ale je to krasne meno podla mna..