icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
26. jún 2013

@kleopatris no tak to si ma nepotešila touto teoriou 😀 tajne som dufala, ze aspon vtedy ho necitim 😀 ale fakt je ten, ze len v noci ma zatial nebudi 😀

kleopatris
26. jún 2013

mne moja dr. vobec nechcela povedat kolko vazi, ze to je aj tak len odhad a zbytocne..povedala mi len cm. A moj prvy maly mal odhad pred porodom 3800 gramov a nakoniec mal 4230..vtedy mi to moja ina dr. vysvetlovala, ze to len podla dlzky stehennej kosti nejako vyrata ten program. Hlavne ze rastu, maju dve rucky a nozky a vsade len 5 prstekov 🙂

kleopatris
26. jún 2013

@matrix87 radsej nech sa teraz vyskacu a potom ked budu na svete nech dospavaju a nechaju aj nas vyspat :D

cobinka
26. jún 2013

@market26 a mas nejake fotky? 😉

cobinka
26. jún 2013

Ja vobec netusim kolko nase zlaticko vazi 😉 doteraz mi to dr. ani po jednom sone nepovedal, zajtra idem na morfo, tak dufam, ze sa konecne dozviem 😉
@kleopatris, @hrustik1 mne tesne pred porodom robil moj dr.sono a povedal, ze maly ma asi 3060 g a ked sa narodil mal presne 3050g 😉

teuflerin
26. jún 2013

ahoj tekocky ako sa mate?......co mate nove?
@cobinka ja mam tiez zajtra morfo..tak drzim palce..uz sa enviem dockat
@matrix87 mne as to tiez dnes velmi vlecie..to preto ze cakam kym pojdem spat a rano uvidim drobceka na morfologickom..doverne to poznam..a celu noc nebudem od nadsenia spat co budem cakat na ten utz :D

matrix87
26. jún 2013

@teuflerin budem si tu pisat jedine dve v noci, ako sa nam neda spat 😀 a rano zaspime 😀

teuflerin
26. jún 2013

@matrix87 no...uz to vidim, budme tu o polnoci komunikovat :D hehe.....esteze idem aj s manzelom ma bude rano budit :D

ewca
26. jún 2013

baby vsetky tu chodite na morfologicky utz a mne nikto nic take nekazal... a v prvm tehu som tiez nebola

matrix87
26. jún 2013

@teuflerin podobne, aj mna mozno ten moj zobudi, ak chce vidiet drobca 😀 ale mozno ma necha tak a pojde sam 😀

teuflerin
26. jún 2013

@matrix87 no...mozno bude lekar potom robit sono jemu :D ale tak ty ides neskor ze? ja idem na 9,30hod tak to nemozeme zaspat :D hehe.....juj ale dockat sa uz neivem...aj ty si na tom tak podobne?

cobinka
26. jún 2013

@teuflerin a ku komu chodis? alebo ides na kolecko k Babjakovi?

mimickapn
26. jún 2013

Kocky je normalne ked som v 19tt a moj doktor mi povie ze nevie co to bude aj ked bol drobec pekne otoceny?co to ma za sono s roku 5 ci co?jake som bola nehnevana este ze ideme buducu stredu na 3D nemozem sa dockat🙂 ale hlavne ze je drobcek v poriadku a hyperaktivny :D

matrix87
26. jún 2013

@teuflerin ja idem az na 11:00, tak ja mozem dlhsie polezat v posteli 🙂 a dockat sa veru neviem... straaaaaasne sa mi vlecie tento den, a uz som aj varit chcela, ze zabijem cas, ale vypli vodu, tak zase nic... 😀

libertine
26. jún 2013

@matrix87 uzivaj si to nicnerobenie, ja ani neviem, kedy som si naposledy polezala do 11:00, asi pred porodom niekedy :D

teuflerin
26. jún 2013

@cobinka k babjakovi idem..na kolku si objednana a ku komu ty???? :D
@matrix87 no ja v praci, flakam sa len premyslam..hrozne to je :D neivem uz vydrzat :D

trish31
26. jún 2013

@ewca to jak je možné?Veď to je povinné

trish31
26. jún 2013

@mimickapn asi to nevidí,ale je to zvláštne

ewca
26. jún 2013

@trish31 doteraz som vedela o tom, ze na morfo ultrazvuk chodia zeny, ktore napr. nechcu ist na amniocentezu, alebo su po umelom oplodneni, skratka, kde treba davat vacsi pozor... ako sa lisi normalny ultrazvuk od morfologickeho?

katyka11
26. jún 2013

@ewca Evi tam pozru babatku ci sa spravne vyvijaju organy.... pozeraju srdce...mozog, oblicky... vajecniky a tak ........ale robi sa to ako klasicky ultrazvuk....

ewca
26. jún 2013

@katyka11 ktovie, mozno mi nieco take robili, len mi to dr. nepovedala... ja chodim do sukromneho centra, maju tam novy utz, takze ma nemusela posielat inam... ale nezda sa mi, ze by mi bola hovorila zvlast o organoch, ci su ok, alebo nie, takze pochybujem, ze mi to robila...a v prvom tehu na 100% nie...to som raz sla na 3D a mala bola zle otocena, tak sme nic nevideli dokopy...teraz ani nepojdem

katyka11
26. jún 2013

@ewca Zaujimave lebo ten morfo utz je povinny... a robi sa okolo 20tt.... ja som dokonca aj spravu k tomu dostala...kde bolo obrazkovo odskrknute...co sme videli.... neviem...
mne to aj dr podrobne opisoval co je co....ale pohlavie??? zase nic... tak sa skus na to na dalsej poradni popytat... 🙂

ewca
26. jún 2013

@katyka11 dakujem, opytam sa, aj na GTT, na tom si uz bola? pri prvom tehu som bola okolo 20tt ...

katyka11
26. jún 2013

@ewca GTT je co?

ewca
26. jún 2013

@katyka11 glukozovo-tolerancny test

katyka11
26. jún 2013

@ewca No tak na ten cukrovy odvar idem v 24tt... cize 11.7. aspon tak mi vravel ze vtedy sa chodi...a este bol taky zlaty ze mi povedal nech si donesiem polku citrona...aby som si tu chut tej sladkej gebuzinky sprijemnila... a nevybl....vala som ju 😀

ewca
26. jún 2013

@katyka11 no ja mam dalsiu poradnu tusim na 12.7. a ani omorfo ultz ani o teste mmi nic nehovorili...zaujimave... ale tak zase som sa ani nepytala

kleopatris
26. jún 2013

@ewca ten morfologicky sa robi do 23 tt tusim, takze mozno ti ho este bude robit. A na cukrovku tusim medzi 22-24 tt ale to tiez neviem presne 🙂 ale mozno, ked bolo vsetko ok tak to doktorka nerozoberala. Lebo v tehu su tri povinne UTZ a jeden z toho je ten morfologicky,pokial som to spravne pochopila.
Fuj ja sa na ten cukrovkovy test netesim :( bleee

katyka11
26. jún 2013

@ewca mozno Ti ten morfo budu robit vtedy...to budes v 22tt..a to je este tusim v tolerancii...a keby si isla na ten GTT tak to Ti rovno povedia rano na pol osmu na krv..a hlavne na lacno... potom vypit.... a cakat dve hodiny.... a zase beru krv...

katyka11
26. jún 2013

@kleopatris Vidim ze uz dietatko mate... je to fakt take nechutne ako mi to vsetci opisuju?
😀