Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
mne moja dr. vobec nechcela povedat kolko vazi, ze to je aj tak len odhad a zbytocne..povedala mi len cm. A moj prvy maly mal odhad pred porodom 3800 gramov a nakoniec mal 4230..vtedy mi to moja ina dr. vysvetlovala, ze to len podla dlzky stehennej kosti nejako vyrata ten program. Hlavne ze rastu, maju dve rucky a nozky a vsade len 5 prstekov 🙂
@matrix87 radsej nech sa teraz vyskacu a potom ked budu na svete nech dospavaju a nechaju aj nas vyspat :D
Ja vobec netusim kolko nase zlaticko vazi 😉 doteraz mi to dr. ani po jednom sone nepovedal, zajtra idem na morfo, tak dufam, ze sa konecne dozviem 😉
@kleopatris, @hrustik1 mne tesne pred porodom robil moj dr.sono a povedal, ze maly ma asi 3060 g a ked sa narodil mal presne 3050g 😉
ahoj tekocky ako sa mate?......co mate nove?
@cobinka ja mam tiez zajtra morfo..tak drzim palce..uz sa enviem dockat
@matrix87 mne as to tiez dnes velmi vlecie..to preto ze cakam kym pojdem spat a rano uvidim drobceka na morfologickom..doverne to poznam..a celu noc nebudem od nadsenia spat co budem cakat na ten utz :D
baby vsetky tu chodite na morfologicky utz a mne nikto nic take nekazal... a v prvm tehu som tiez nebola
Kocky je normalne ked som v 19tt a moj doktor mi povie ze nevie co to bude aj ked bol drobec pekne otoceny?co to ma za sono s roku 5 ci co?jake som bola nehnevana este ze ideme buducu stredu na 3D nemozem sa dockat🙂 ale hlavne ze je drobcek v poriadku a hyperaktivny :D
@katyka11 ktovie, mozno mi nieco take robili, len mi to dr. nepovedala... ja chodim do sukromneho centra, maju tam novy utz, takze ma nemusela posielat inam... ale nezda sa mi, ze by mi bola hovorila zvlast o organoch, ci su ok, alebo nie, takze pochybujem, ze mi to robila...a v prvom tehu na 100% nie...to som raz sla na 3D a mala bola zle otocena, tak sme nic nevideli dokopy...teraz ani nepojdem
@ewca Zaujimave lebo ten morfo utz je povinny... a robi sa okolo 20tt.... ja som dokonca aj spravu k tomu dostala...kde bolo obrazkovo odskrknute...co sme videli.... neviem...
mne to aj dr podrobne opisoval co je co....ale pohlavie??? zase nic... tak sa skus na to na dalsej poradni popytat... 🙂
@ewca ten morfologicky sa robi do 23 tt tusim, takze mozno ti ho este bude robit. A na cukrovku tusim medzi 22-24 tt ale to tiez neviem presne 🙂 ale mozno, ked bolo vsetko ok tak to doktorka nerozoberala. Lebo v tehu su tri povinne UTZ a jeden z toho je ten morfologicky,pokial som to spravne pochopila.
Fuj ja sa na ten cukrovkovy test netesim :( bleee
@kleopatris Vidim ze uz dietatko mate... je to fakt take nechutne ako mi to vsetci opisuju?
😀

@kleopatris no tak to si ma nepotešila touto teoriou 😀 tajne som dufala, ze aspon vtedy ho necitim 😀 ale fakt je ten, ze len v noci ma zatial nebudi 😀