Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte mam trosku strach. Od 16 tyzdna citim pohyby. Od vtedy ich citim kazdy den ale zda sa mi ze su stale rovnake a nenaberaju na sile. Ani na brusku ich nie je vidno ani na ruke ich necitim ked si ju polozim na brucho. Bojim sa ci sa nieco nestalo. Tripple testy som mala v poriadku ale aj tak..:(
@petus84 ja tiez necitim ked si dam ruku na brusko a ani to nie je vidno, skôr by som povedala ze len to hmyrenie obcas, ale neboj sa, u kazdej je to inak. ja nemam stale ani extra tehu brucho a mam to viac v bokoch a mala v piatok na sone sedela na ľavej strane az pri lonovej kosti a tam som citila v ten den take "pichanie" a tam to citim najcastejsie.
ahojte citam ze tu niektore citite pohyby velmi skoro, ja este nic necitim no vlastne minule som citils take steklenie a aj dnes ale to len trochu neviem ci je to ono, som prvorodicka tak neviem Co mam cakat, ale kazda z mojho okolia hovori ze pohyby zacali od 20tt a postupne silneli. neviem sa dockat pondelka idem nä poradnu a dufam ze uvidim babo.
ahojte dievcata, rada by som sa ku vam pridala ak este mozem 🙂 uz nejaku dobu vas citam.. dneska som si bola po vysledky z amniocentezy tak konecne si mozem zacat tehotenstvo riadne vychutnavat 🙂 3.11. mam termin a cakame chlapceka 🙂
@malaberuska Ahoj,vitaj,blahozelám k chlapcekovi,asi sú tu naozaj v presile 😀
@trish31 No odpadla som len raz, ale 3x som bola na pohotovosti tesne pred odpadnutím. Hrozne sa mi točila hlava, pri každom pohybe som mala závraty. Tak pri poslednej návšteve ma Dr. hneď poslal na príjem zo slovami, že nebudeme predsa riskovať.
@malaberuska vitaj..a gratulujem k dalsiemu chlapcekovi!!
@zuzan137 nasa bude zatial Michaela.. 🙂
Baby sup sem aj s dievcatkami lebo zatial neviem ale sme tu asi 2-3co cakaju dievcatka!! Co robili ti chlapi...vsak nebudete mat na vyber nevesty ak su vsade v prevahe chlapci 😀
Ahojte, juj, tak sa teším, výsledky s amnio. super, čakáme zdravé dievčatko
ja som chcela strasne dievca 🙂 ale tak nevadi, bude to chlapec a hlavne, ze zdravy 🙂 ale meno ani len netusime 😕
@eevicka83 aj my sa tešíme na dievčatko. Termín vychádza na 2.11., je zatial zdravučká a kope hlavne v noci 🙂
@matrix87
@uskulienka
@malaberuska
@nikky81
@viky321
@eevicka83
@sudabe a vsetky ostatne kocky.... Bola som na morfologickom a cakame krasne zdrave dievcatko.... Foto pridam neskor 🙂)
@eevicka83 staci ked sa tak o dva roky budu rodit dievcatka pre tych nasich drobcov :D
Ja som uz podala staznost u manzela, ale co s tym ma v plane urobit netusim 🙂)
Aj my sme vsetci chceli velmi dievcatko a mame chlapceka bez mena 🙂
@petus84 ja cakam druhe a pohyby citim asi tyzden ;) a az posledne dni tak poriadne, ze to aj vidno. Este si toho kopkania uzijes neboj.
@teuflerin gratulujem k dievcatku 🙂 my sme boli tiez na morfo uz.. ale este skoro, v 19tom tyzdni, cize nemame ani fotky ☹ ale pojdeme 15.7. tak sa strasne tesim uz 🙂
mate uz meno?
@teuflerin super gratulujem 🙂 dnes je babsky den 🙂
Inak som sa ta chcela uz dlhsie spytat, nebola si nahodou uz pred ca. 4 rokmi v teme snazilky april/duben 2009 ci ako sa ta tema volala? myslim, ze si ta odtial pamatam ;)
@malaberuska maaame bude to dominika, mala to byt laura ale manzelovmu naj kamosovi sa narodilo dievca tak dali meno laura.... Dost mabto skrie ale tak nevadi.... Skoda nasho mena co mame pat rokov vybrate.... Al dominika je krasne a hodi sa aj viac ku priezvisku a bude po krstnej mame
@kleopatris ano bola.... Potom sme to nechali tak zevazpo skole.... A kto ma este babu dnes
@teuflerin my sme chceli Emmu 🙂 ale tak Emma sa nekona a chlapcenske netusime 😀
my cakame chlapceka...aspon to tak vyzeralo kedze nevedel obstat a robil si tam stojky hehe... ale my sme aj chcela chlapca....8.7 ideme do poradne tak hadam to aj potvrdi ze uz to je pekne vidno ze tam zas nebude robit stojky a schovavat sa hehe
babyyyy, aj my budeme mať dievčatko, teda ak sa dr. nemýli 😅 . Ale už dvakrát sa mu to na UZV tak zdalo, tak asi to tak bude... o 2týždne idem do Jablunkova na sono srdiečka, tak uvidím, čo povie pán doktor, či potvrdí to, čo si myslí môj dr., alebo povie niečo iné 😀
@nikky81 zrejme doteraz naši lekári videli hlavne tie neprehliadnuteľné chlapčenské "veci" a odteraz prišiel rad aj na baby 😉
ahojte chcem sa opytat som v 18 tt a dokopy som pribrala len 2 a pol kg.... je to normalne...ked pocuvam kolko kazdy pribera tak sa bojim ci je to v poriadku...pritom nie jem ale zeriem...brusko mi pekne rastie aj doktor vravel ze maly je na svoj tyzden taky aky ma byt ze sedi z rozmermi...ale mne tie kilecka stale akoskaj nejdu do hlavy
@mika15 ja som v 21om tyzdni a nepribrala som nic.. vazim este menej ako pred tehu.. 🙂 neboj, ked je male ok, tak aj toto je ok. je to u kazdeho individualne 🙂

caute caute. tak ja uz odratavam poslednu hodinu do poradne, sa tesim, ze som ani spat nemohla poriadne 🙂 dufam, ze svist nebude spat, lebo dnes sa este akosi nepohol... zato v noci bol so mnou hore stale 🙂 tak asi teraz dospava... dufam, ze je aspon v takej polohe, ze ho budeme dobre vidiet....