Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ja som pribrala uz 5 :(
@ewca ja 6 😀 😀 nevadí hlavne že sa majú maličký dobre 😉
@vavrenka ta jalen preto lebo sestricka mi povedala ze je najlepsie ked priberiem kazdymesiac 1kg cize do porodu tych 9, 10 kg ze to je tak idealne...a ja v 18 tyzni a pribrala som len pomali 2 a pol kg... tak som nevedela ci robim daco ja zle abo co ...aj kamoska mi vravela ze ziavne vsetko co priberam si berie maly... ze pre mna je to len plus...tak neviem hehe
@mika15 jojo, pozname, co by malo byt, ako by sem mali priberat, ako by sme mali jest a co by bolo idealne.. 😀 , len hacik je v tom, ze kazda sme individualna a maloktora z nas pribera podla tabuliek. ja momentalne vyzeram ako tehotny pavuk, takze z estetickeho hladiska nic moc. a pri dcerke som zacala priberat az v 18-20tt a do porodu som stihla nabrat +15kg. a rozhodne som nepriberala rovnomerne. som zvedava, koko priberiem toto tehu.
hehe tak dakujem za rady 🙂 uvidime kedy zacneme priberat a kolko priberieme 🙂
Tak sa hlasim dievcence z dnesnej poradne 🙂 nechal si nas na zaver, ale aspon mal na nas dost casu 🙂 prvy bod programu prebehol rychlo, neotvaram sa, krcok v poriadku... co som si vydychla, lebo toho som sa bala, ci nahodou si nevymysli nieco na sposob skracovania...
a druhy bod programu: sono 🙂 na uvod poviem, ze tam bol so mnou aj moj manzel, ktory je uneseny zo svojho dietata 😀 sa na nom teraz bavim, lebo uz mi veri, ze to je fakt dieta vo mne 😀
Mame 461g, dlzku som si nezapamatala. Zodpovedame 22tt+0, co nam sedi aj podla ms. takze rastieme podla planu 🙂 hlavickou je svist otoceny dole, cize ked mi tlaci na mechur, tak to sa vlastne pretlaca s mechurom, kto z koho 🙂 nozicky ma tym padom hore, takze aj moja teoria o uteku cez pupok sa mi potvrdila 😀 vsetko ma ako ma byt, ziadne naznaky abnormalit, a o par mesiacov k nam pride maly MATKO alebo JAKUBKO 🙂 takze sa pridavam ku skupine chlapcov 🙂
@mia1111 hej pekny je to datum no uvidime ci sa vtedy narodi, ja pre dievca nemam meno asi bude michalka po mne no este neviem Co povie mm, nelka sa mi paci ale svagrina bude mat v auguste nelku aj Lea a kristinka su pekne mena napiste mena nä listky a losujte 🙂
@mika15 ked ti dr povie ze je vsetko ok tak sa nemas coho obavat. moja svagrina pribrala len 8 kg a doras rodi a ja tiez tolko a som estelen 19 ty
@matrix87 tak gratulujem k dalsiemu chlapcekovi. aj moja mala bola naposledy dole hlavickou a nozky mala prehodete cez pupok ale odvtedy sa isto 100x otocila 🙂
Inak meno Gretka sa mi velmi paci ale u nas to asi velmi nie je mozno lebo muzova byvala zena sa vola Margareta ato neviem ci by bolo vhodne...🙂
Takze zatial ostavame pri Michaele... ale viac sa mi asi paci Gretka.. Nela je kazde druhe dievcatko no nam by sa velmi hodilo lebo uz mam Emmku Ninku a k tomu Nelku to by bolo super ale mne sa zda uz tak otrepane...ked som davala emmku a ninku tak to take nebolo a teraz je sama Emma NIna tak aspon tretiu som chcela dat menej pouzivane meno.. Este sa mi paci aj Amalia
@matrix87 gratulujem k chlapcekovi 🙂. moja mala bola minuly tyzden na sone nohami az pri lonovej kosti na lavej strane a ako povedal dr, sedela na zadku 🙂. a presne tam dole ju aj citim
@teuflerin to verim, ze sa tesite. my tiez, a môj priatel od zaciatku hovoril o dievcati, takze je nadmieru spokojny, lebo mal pravdu, lebo ja som tipovala chlapca 🙂
baby, a este taka otazka. viete mi niektora vysvetlit pojmy _ velky ultrazvuk, morfologicky ultrazvuk, ultrazvuk v 20. tyzdni a geneticky utz? doteraz som si myslela ze v tom jasno, ale zacinam mat pocit, ze nemam 🙂
Dnešná poradna dopadla super, krčok je v poriadku, tak to som rada. Nakoniec mi povedala, že dnes som ani poradnu nemala mať lebo mi ju napísala po 2 týždnoch od minulej že som mala mať len kontrolu aby mi dala papier na peniaze ale , že ked som už tu , že ma pozrie🙂 Tak mi to ani do knižky nezapisovala a dalšiu poradnu mám 16.7. a to pôjdem aj na cukor. Dnes mi povedala, že na polovicu oktobra naplanujeme cisarsky rez, tak som si to rátala a ono sa to nezdá ale ved to prejde raz dva 😀
dakujem vam vsetkym za komentare a vsetko 🙂
a odkedy som doma, tak ma furt prehana, zacina mi to na nervy ist... neviem, co som zjedla take... :( ale snad ma to prejde cim skor....
@cobinka tu máš odkazíky je tam 130 foteček, hlavně na klučinu no nevím co čekáš či slečnu nebo klučinu ale je tam i dost neutrálního pokud by si chtěla na slečnu jen mi dej vědět čísla které sis vybrala, nejdříve je pořadové číslo a za ním velikost,,papa
http://www.uschovna.cz/zasilka/P8WS5ME88B3SZ3UF...
http://www.uschovna.cz/zasilka/MA9TFBBB5MTEXPCZ...
http://www.uschovna.cz/zasilka/MAPWKGY2CS62U8PE...
http://www.uschovna.cz/zasilka/M9A26NJR7ELYVS66...
ja som tiež chcela Emmku, Ninku, ale mi to doma zrušili, že už je týchto mien ako maku 😒 takže som to vzdala. Mužovi sa páčila Chiara, tá sa zase nepáčila mne a nakoniec sme sa zhodli na Megan, Meggi, len neviem ako je to so zápisom na matrike, ako to napíšu.

Aj ja dom v 19tt a pribrala som.len 1 kg. A to.som.pri prvom tehu dala.hore 32 kg 🙂))