Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte, nakoľko sa neviem rozhodnúť medzi dvoma menami, dávam hlasovať takto verejne 🙂 podotýkam, že obe sa mi páčia, ale jedno meno som vždy chcela pre svoje dieťa, len nepoviem ktoré. Takže, tu sú možnosti:
1. Martin Kubišta
2. Jakub Kubišta
Dakujem za vaše hlasy 🙂
@matrix87 mne sa paci Martin 🙂 my by sme dali tiez Martina, keby sa manzel nevolal Martin 😉
Dievcata hlasime sa z morfo sona 😉 sme v poriadku, nemame rastepy, ani hydrocefalus, dve rucicky, dve nozicky, dve oblicky 🙂 zaludok, srdiecko-vsetko v poriadku 🙂 a pohlavie bol tazsi kaliber, lebo drobec klacal a za ten svet odmietal roztiahnut nozicky 😒 kazdopadne dr.kukal a kukal a potom hovori, no nic nam tam neplava, ale nemozem povedat na 100%, tak vam poviem na 75% je to dievcatko 😉 a vazime 465g
Kocky,ako casto sa hybu Vasi krpci?Moj maly je dost v klude odkedy som prisla z IT,az sa mi to nezda,sem tam vecer kopne ale nic silne...
@trish31 náš len väčšinou večer...ked už oddychujem...aj to včera bol askýsi aktívnejší, väčšinou si tak 3 x kopne predtým než idem spať...cez deň ho cítim len málo...ale je to podla mna normálne, lebo chlapci sú vraj lenivejší na pohyby...
@nanuska123 ja si len overujem ci len moj je zrazu taky lenivec
@trish31 Náš cez deň nič extra, žiadne silné pohyby, ale večer dobieha všetko, čo cez deň zameškal 🙂 Niekedy mám pocit, že si robí v brušku discotéku 🙂
@januska010 to aj moj robil doteraz ale posledne tri dni ma asi utlm 😀
@matrix87 Viac sa mi páči Martin 🙂 🙂 🙂
@trish31 Ja som ho necítila pondelok ani utorok vôbec, ani večer, ale stredu ráno mi už robili utz v nemocnici a je v poriadku 🙂 Tak možno mal oddychové dni 🙂
@trish31 aj moj krpec je strasne kludny posledne dva-tri dni. Uz som sa bala, ze mu nieco je, lebo normalne reaguje na moj budik a zacne sa uz od rana mrvit, ale vcera a dnes nic..az tak pred pol hodkou sa prehodil asi z boka na bok a spi dalej. To bude tou hnusnou zimou, sak aj ja by som len spala keby sa dalo...
@cobinka super ze je vsetko v poriadku 🙂
@matrix87 mne sa k vasmu priezvisku tiez lepsie paci Martin
@kwetinnka aj ja 20 tt ale 3 kg...zda sa mi to nejak maalo 🙂
@kleopatris tak som neni sama s lenivciatkom 😀
baby, mozno blbo otazka.. ale kde sa mozem pridat do skupiny? 🙂 nejako to nikde nevidim 🙂
@malaberuska do akej?Novembrovky?Vsak uz si tu,v teme 😉
@trish31 uz som to pochopila 😀 myslela som to vam vacsine svieti v profiloch 🙂 ze patrim do skupin atd - novembrovky 2013.. 😉
@malaberuska jaj chod na Fotoblogy a nalavo dole mas ze Zoznam skupin a tam sa pohrab 😀 Uz len kliknes na nu a das ze Stat sa clenom
@trish31 dakujem 🙂
@malaberuska alebo si daj datum porodu do svojho profilu a ono ta to tam priradi samo, aspon mna to tam stale hadzalo.
a baby existuje vobec ta sukromna skupina? ste v nej niektora?
@kleopatris ja som tam sa najprv zaradila ale tam sa nediskutovalo a ak daco,tak to bolo neprehladne,cudne
Baby konecne som pribrala kiloooooooooooooo
Mamicky ktore ste boli na genetike viete mi povedat co ma caka?

@katyka11 v 20tt mala aj moja mala okolo 300- 320 gramov a potom v 21+2 mala priblizne 422g takze tvoje bolo presne na tyzden tiez super vaha.