icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
28. jún 2013

@sudabe ano ja som stále PN, a ten papier na peniaze mi dáva koncom mesiaca teraz mi ho dala 27.6. ako som bola na poradni tak som ho tam aj hned zaniesla. Myslím že to nevadí že Ti ho dá v pondelok pokial ho aj hned zanesieš tak nebude problém.

sudabe
28. jún 2013

@andy09 diky za odpovede lebo ks som nä rizikovom s marodujem od 17.6 tak neviem Co a ako. a chodis na poradnu jak casto?

andy09
28. jún 2013

@sudabe Nemáš za čo . Ja som PN čiže na rizikovom od 18.3. a na poradnu najskor som chodila každý týžden potom už každé dva a teraz raz za mesiac.

matrix87
29. jún 2013

@sudabe Jakub by bol podľa neviem koho... tato je Dušan.. ale to sa nám nepáči 😀 o Jakubovi sme vždy rozmýšľali a vždy sa nám obom to meno páčilo... ale priezvisko nepustí 🙂 tak bude po maminke, priezvisko bude mať akože po tatovi 😀

trish31
29. jún 2013

Babule ja idem dnes na rodinnu oslavu dedusko ma 75 rokov,tak budu mnamky vsade,priberiem asi 5 kil minimalne 😀 Inak,uz dlho m nebusilo srdce,vcera som sa hadala s matkou a tak mi strasne zacalo bit srdce,ze som sa nevedela nadychnut,do toho maly zacal az agresivne kopat chudacik malicky tak som si povedala,ze koli nemu sa uz nenecham vyprovokovat ani nic podobne,uz sa len usmievam,malnky on sa as zlakol ☹

elebe
29. jún 2013

@andy09
@sudabe no dobre a bolieva vás bruško každý deň? dnes mi ráno aj na chvílku stvrdlo bruško 😖

sudabe
29. jún 2013

@andy09 mna teraz dal o 10dni a povedal ze budem chodit casto tak neviem a ptedtym som chodila raz za mesiac.
@matrix87 presne meno po mame a priezvisko po ocovi.
@trish31 jak ti fajne aj ja By som Isla nä dajaku oslavu kde By bolo plno dobrod. nerozculuj sa viem ze sa to neda ale predsa, ja si tak vzdy hovorim ale nejde mi to lebo byvam zo svokrou a ja uz ju nemozemr ani citit. hned mam nervi lebo roby take veci hrozne.
@elebe kazdy den nie, obcas, led tvrdne bruzko hned treba ist nä pohotovost, a beries magnezium?

elebe
29. jún 2013

@sudabe však ja som bola na pohotovosti a všetko oki,aj môj doki že všetko oki......ale ajtak brucho by nemalo tvrdnúť ☹ ☹ a magnezko beriem ráno a večer tabletku ☹

sudabe
29. jún 2013

tak ked hovoria ze je vsetko ok, vies daj si 3xdenne magnezium a kedy si bola nä pohotovosti aj u svojho dr?

nanuska123
29. jún 2013

@trish31 pre zmenu dnes náš ešte ani kop...

andy09
29. jún 2013

@sudabe mna dala naposledy po 2 týždnoch ale povedala že stačilo iba kontrolu aby mi dala lístok na peniaze ale pritom mi dátum zapísala aj do knižky na poradnu tak vraví že ked som už tam že ma pozrie a teraz ma dala po 17 dnoch na poradnu a to pôjdem potom aj na cukor.

andy09
29. jún 2013

@elebe Nie mna nebolí každý den , len občas a vtedy ležím a oddychujem.

matrix87
29. jún 2013

caute baby, my sme dnes mali gulášovú grilovačku u rodičov. tento koniec júna je vždy taký zaberák, všetci majú nejaký sviatok 😀 a tak sme to absolvovali aj dnes. Svišť sa len sem tam pohol, kopol, štuchol... tak som si teraz konečne ľahla, tak sa možno aj viac rozhýbe... ak mu nebudú veľmi črevá zavadzať 🙂

trish31
30. jún 2013

Cau baby no tak ja som celu noc nespala,zaludok na vode,strasne nieco....Na umretie mi bolo,a stale som citila babkinu mastnu hovadziu polievku v sebe.Bola uzasna ale asi mi nesadla,alebo co,neviem.Dnes je lepsie tak dufam,ze maly je OK,kopkal ma v noci ked som lezala aj dnes rano,tak dufam,ze je OK

hrustik1
30. jún 2013

@trish31 takze oslava dopadla "dobre" 🙂 Ja mam tiez taketo stavy, ze mi nieco strasne chuti a potom mi je z tooho zase straaasne blbo. Ja som tak mala tento tyzden chut na gulas, tak mi ho ocino urobil . Tiez sme oslavovali, ze je sestra na dovolenke na SLovensku ( byva v Dubaj). A grilovali sme same fajnove slovenske dobrotky - spekacky ( tie som uz nemala milion rokov), klobasocky, masko no a k tomu ten moj vysnivany gulasik. A celu noc som potom vzdychala a prevalovala sa z boku na bok, co mi bolo tak zle od zaludka 🙂 Ti nasi certici v brusku sa nevedie rozhodnut co im chuti a co nechuti 🙂

trish31
30. jún 2013

@hrustik1 tak dufam,ze to bolo a je len pokazeny zludok,este sa mi aj hlava tocila aj toci stale,ale zas pocasie sa meni....Mozno je nieco vo vzduchu,ale hnacky nemam ani nezvraciam,snad len pokazeny zaludok

kajca84
30. jún 2013

Ahojte dievcatá,mna v poslednom case trápi zaseknuty nerv,predtym som nic také nemala,no posledné dni dost casto,stále na tom istom mieste sa mi zasekne,vcera som skoro plakala od bolesti.Pomoze na to nieco alebo len odpocívat?

sudabe
30. jún 2013

ahojte tak konecne zajtra idem nä poradnu a strasne sa tesim a dufam ze mi budu robit sono a sa uz dozviem ze Co to bude. asi dnes ani spat nebudem. a dufam ze krcek sa uz neskratil inak budem fakt asi do novembra v posteli.

kajca84
30. jún 2013

@sudabe ahoj,tak sono by malo byt,aj ja idem v stredu,aj ja sa uz neviem dockat 😀
potom daj vediet,ako si dopadla 😉

nanuska123
1. júl 2013

Baby, ja od soboty ráno okrem jedného kopanca necítim žiadny pohyb...je to normálne????

market26
1. júl 2013

@cobinka ahojík tak jako oblečko vybrala sis něco???

sudabe
1. júl 2013

@kajca84 jasne dam vediet, uz som hore a to idem na 12h.
@nanuska123 neboj pisu baby ze to je normalne ja ti neporadim lebo este necitim...ale ak sa velmi bojis zajdi k doktorovi a budes kludnejsia.

prahaxx
1. júl 2013

@nanuska123 u mna uplne normalne v sobotu v noci vystrajalo od 22.00 do 4.30 a odvtedy je klud :-/

nanuska123
1. júl 2013

@prahaxx práveže mne od konca 20tt každý jeden deň nielen večer ale aj cez deň...a teraz nič...tak som sa kúsok zľakla...

trish31
1. júl 2013

@kajca84 na ten nerv len lekar,určite chod k neurológovi nech tí dá niečo,babatku nie je dobre ked sa trápis viem čo píšem Ja som Mala veľké bolesti pri trojklannom nerve a uz aj malý agresívne kopal ked som sa zvijala na zemi od bolesti
@nanuska123 a aspoň občas Ho cítiš?Moj napríklad včera kopal cely den
@kajca84 potom napis čo to bude🙂

trish31
1. júl 2013

@sudabe daj vediet čo to bude🙂

nanuska123
1. júl 2013

@trish31 práveže vôbec....

kajca84
1. júl 2013

@trish31 dakujem,zajtra idem na slovensko,v stredu ku gynekológovi aj obvodnej,uvidím,co mi povedia,klop,klop,2 dni boli v pohode.Zatial to vyzerá na dievcatko,dúfam,ze sa potvrdí 😉

trish31
1. júl 2013

@nanuska123 skus potriast bruskom...ja som tak minule urobila,a taky kopanec som dostala do zaludka ze ci mi nesibe budit ho 😀

matrix87
1. júl 2013

@nanuska123
@trish31 to som aj ja minule spravila, a tiež sa mi to vrátilo, že či som normálna, ked ho budím 😀 ale dnes sa mi ho tak nepodarilo zobudiť ešte...

A inak baby, príjemný deň vám dnes prajem všetkým 🙂 som celý víkend nestíhala ani na nete byť, lebo sme stále u rodičov mojich boli, v piatok robili s drevom, v sobotu sme mali veľký guláš, svišť si to užil, a v nedeľu som konečne oddychovala... 🙂