icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
7. júl 2013

@malaberuska tak to ti zajtra spomenie si myslím, alebo sa jej opýtaj, mne to tiež na poradni len teraz vravela sestrička, že mi vypíše výmenný lístok a pôjdem... u nás sa to robí v príjmovej ambulancii, ale niektorí doktori to robia sami...

nanuska123
7. júl 2013

@matrix87 mne kázali kúpiť glukozu, ráno som objednaná na 7,30, takže 6,30 to mám doma vypiť...hned ked prídem mi zobere krv a potom ešte o hodinu neskor...

matrix87
7. júl 2013

@nanuska123 tak to máš super. mne kázali glukozu a citron a ráno o 7mej prísť, oni mi to tam namiešajú, vypijem a do 9tej tam budem čakať na odber... a povedala mi sestrička, že aspoň 12 hodín pred tým nejesť, aby mi to zbytočne tam nevyskakovalo, tie hodnoty

kajca84
7. júl 2013

@malaberuska ja idem 24.7. na poradnu a 25 na test,dúfam,ze to tam funguje este ako predtym,nemusela som pit glukózu ale odber,rohlík so sunkou a dzúsikom a o 2 hodiny odber znova ale po tych 2 hodinách by som bola zjedla aj vola 😀 esteze som mala jedlo so sebou.

trish31
7. júl 2013

Baby tak ja mam v utorok morfologiu,uz sa bojim dost Vam poviem...

lucyliena
7. júl 2013

@trish31 moja ja v utorok poradnu klasicku a vo stvrtok morfo v MT a tiez sa toho bojim...proste take neprijemne pocity mam z toho...a len v utorok sa dozviem vysledky tripple testov...a tu vsetci tak s tym strasili ze sa prvy krat bojim ist ku gynekologovi...ale pevne dufam a verim ze vsetko musi byt ok...daj vediet ako ti dopadne morfo v utorok...budem na teba mysliet 😉

trish31
7. júl 2013

@lucyliena asi je normalne,ze sa strachujeme

malaberuska
7. júl 2013

@trish31
@lucyliena nebojte sa dievcata, bude to dobre 🙂 my, ked sme boli, tak som kazdych 5 minut kukala na hodinky ci uz sa to blizi ku koncu.. vedela som, ze zhruba hodinu to ma trvat tak som sa tak ukludnovala, ze ci bude babo este vela kontrolovat alebo uz je pri konci 🙂 ale ja som sa bala hlavne pre zle tripple testy..
buduci pondelok ideme este na 3D a to sa uz chystam si uzit bez stresu a poriadne drobca obkukat 🙂

malaberuska
7. júl 2013

@kajca84 tak to si mala dobre, ze si to nemusela pit.. som zvedava co povie mne..

malaberuska
8. júl 2013

v stredu nas caka glukoza :(

tanickaskorokubikova
8. júl 2013

@trish31 vôbec sa neboj čosi 😉 vieš aké krásne to bude 😉 normálne uvidíš tváričku krásne ručičky, nožičky...krásny zážitok vôbec nestresuj 😉

katyka11
8. júl 2013

@malaberuska nas to caka vo stvrtok... bleeeeee....

malaberuska
8. júl 2013

@katyka11 snad to prezijeme bez komplikacii.. ked som videla tych 75 g glukozy az mi zle doslo kolko toho je..

trish31
8. júl 2013

@tanickaskorokubikova
@malaberuska ved hej baby,nestresujem len mam respekt....

tanickaskorokubikova
8. júl 2013

@trish31 teš sa 😉 bude dobre 😉

trish31
8. júl 2013

@tanickaskorokubikova este som aj cas zabudla na kedy mam prist haha🙂

tanickaskorokubikova
8. júl 2013

@trish31 😀 😀 mne to vždy píšu na papierik a ešte mi aj posielajú smsku deň predtým ako mám ísť 😉

trish31
8. júl 2013

@tanickaskorokubikova aj mne to pisala lenze som to niekde zalozila,musim si zajtra zavolat

matrix87
8. júl 2013

čaute čaute, hlásim sa z dnešného záťahu kočíkového 🙂 môj vysnívaný Tako vystriedal iný, ale zato lacnejší kočík, ktorý sme si hned aj domov odniesli 🙂

katyka11
8. júl 2013

@matrix87 Kazdy na to ....na co sa ciiiti..... Je krasny a posluzi dobrej veci... :D
ja napr. mam kocik po krsniatku... dvojrocnom ... a je v stave ako keby som ho teraz z obchodu priniesla...
a co to znamena??? usetrenych 430 e..... 😀

malaberuska
8. júl 2013

@matrix87 aky tako si mala vybraty?

matrix87
8. júl 2013

@katyka11 no, ked máš po kom dediť, tak je fajn 🙂

@malaberuska tako captiva mohican zelený alebo hnedý

malaberuska
8. júl 2013

@matrix87 super, ten ideme kupovat 😀 zeleny 🙂

matrix87
8. júl 2013

@malaberuska super, potom mi napíš, aký je naživo 🙂 lebo ja som v podstate ešte nevidela, len ma na nete zaujal ako prvý už asi pred troma mesiacmi 😀

malaberuska
8. júl 2013

@matrix87 mna velmi zaujal nazivo 🙂 uvidime aky bude v praxi 🙂 a co stal tento co ste kupovali?

matrix87
8. júl 2013

@malaberuska aj so sedačkou nejakých 380e

nanuska123
8. júl 2013

@matrix87 čo je to za značka kočíka?

januska010
8. júl 2013

@matrix87 Krásny, hlavne tá farba je úžasna, neutrálna 🙂 Aj my už máme kočík doma a vďaka manželovi s dvomi vaničkami 😀

matrix87
8. júl 2013

@nanuska123 bexa je to

matrix87
8. júl 2013

@januska010 namiesto športovej máte druhú vaničku? to je super 😀 to len vymeníte po polroku 😀