Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@malaberuska overal som nekupovala v takej velkosti a asi ani nebudem,ja s nim po vonku po narodeni hned behat nebudem a kym sa s nim vyberiem von na prechadzku aj v overale uz,bude naobliekany aj pod tym,na to mu dam este fusak,takze to mu bude dobre
@trish31 tu 56 pisu od 51 do 56 cm, cize do 2-2,5 mesiaca asi a to by som po mesiaci urcite chcela chodit s drobcom na nejake mensie prechazdky..
boze, pripadam si, ze sa mam este hoooodne co ucit ☹ 🙂
@malaberuska cela moja rodina davala overaly hned 62 takze ja som sa riadila podla nich 😉
@malaberuska vsak ja s nim budem chodit von len ako pisem,ked mu dam dupacky a podobne,na to este overal teply,tak bude naobliekany pod tym...
Kočky, pomooooc ja z toho môjho chlapa skolabujem 😠 Vidieť, že v živote nemal dieťa a všetko si predstavuje ako hurvínek válku, teda čo sa týka nakupovania vecičiek pre malého, napr. momentálne nechápe, že na čo bude potrebovať tolko látkových plienok a to chcem kúpiť cca 20 ks, Potom , že veď na čo ešte také malinké dupačky 56 že ved rýchlo vyrastie znova vysvetlejum že po malej mám kopu ale ved na von a k doktorke aj nové a po Miške prevažne ružové sú tak treba a to máme kupené asi 3 ks a asi 3 ks kúpila švagriná + nejaké košilky a mikinky kúpila švagriná a tak je to so všetkým, tak už mu vravím že sa pogrcká , ociká a neviem čo všetko a hned aj 3 krát za den sa prezlieka, teraz si to nevie asi predstaviť ale teším sa na ten den, ked ho malinký privedie do krutej reality 😀 A inak stále nemáme to meno....už som dnes začala vyťahovať nanho aj klasické mená a aj tak si stále niečo našiel čo sa mu nepáčilo. Už ma vytáča a dnes do nepríčetnosti 😠
@zigy 😀 tak to som sa dobre teraz zasmiala ...to ako tie bábiky vyberieš baterky ráno vložíš a je to 😀 To včera sme niečo pozerali v telke a vraveli tam že ked sa narodí dieťa že chlap ide bokom že žena sa venuje viac bábätku a hned na mna že to som ešte nepočul že či je to pravda...som sa smiala 😀 Jááj chudáčik nemá ani predstavu aké to bude 😀
Baby mávate este aj v tychto týždňoch bolesti,take pichanie po stranách dole?
Jaaaaaaaj dievcata...tak teraz som sa dobre nasmiala... 😀
zajtra na mna myslite...idem na gluko testy.... 😒
a tajne snivam, ze mi doktor povie, co nosim pod srdieckom...lebo takto... sa mi sniva aj o chlapcovi aj o babe... no hruza... a chcem sa uz zacat aj ja vytesovat s vybavickou... 🙂
@trish31 mna zrovna dnes začalo tak blbo pichať na pravej strane ale asi len polhodinu potom to prešlo, už ma dlho nič nepichalo. Malý vždy kopal prevažne len večer ale teraz začal byť nejaký aktivista a kope aj cez den dosť výrazne a aj tie večery si kráti riadnym kopaním 😀 A akonáhle si lahnem na brucho tak koniec kopance ako svet už aj sa točím a niekedy sa mu nepáči ked aj na boku ležím.
@malaberuska podla mna 56 netreba lebo aj tak velmi rychlo z 56 vyrastie... a nevadi ako som pisala ze ked je na zaciatku vacsi.. ja by som zobrala urcite 62
Ja som kupila overal na 6 mesiacov tak sned nebude drobcovi maly 🙂 a ked hej kupime este vecsi
@malaberuska ja to zatial riesit nebudem, po prvom mam 68 a aj od 2-6m, ktory mu ale akosi bol po 3m maly. Deti rastu rozne, aj mne hovorili ze rychlo rastu a male sa neoplati. Kupovala som od 56, maly mal pri narodeni 4,5kg a 54cm a kilo priberal prve 3m, ale do dlzky az tak nerastol a nevyrastol z oblecka tak rychlo ako som pocitala 🙂 Esteze velmi nespinil a negrcal 🙂
Mozno to budem riesit perinkou ci zavinovackou a deka a fusak do kocika. Pri prvom sme vanicku nemali, tak sme riesili zimny overal.
ja si toto tehu asi sladkosti neuzijem :( Aj mam chut, aj zjem...ale potom to palenie zahy :(
No, takže už vieme, že to bude baba🙂
Bola som na amnioške a výsledky sú v poriadku a aj morfológia je OK🙂
Môžem kupovať výbavičku🙂
Baby ja kupujem velkost 50-56. 62 je hrozne velka a tu nosila moja Karolinka skoro ako 6 mesacna. Overal velkosti 62 sme v zime nemali ani raz obleceny, lebo bol hrozne velky a nakoniec som jej musela kupit mensi. Pri narodeni maju deticky cca.50cm, takze je podla mna nevyhnutne mat pripravene I tie mensie velkosti. Ale ved uvidite sami. A tiez co si nedaju poradit a povedat I tak nakoniec budu musiet kupit I mensie vecicky...
No dievcata...uz sme doma z gluko testov... Nic sme sa nedozvedeli lebo mali akosi naozaj dnes rusno v nemocke... takze ani sono nam dr. nerobil ☹ cize co to znamena???? zase nevieme co smeeeee ☹
a este som dostala pekne krasne zelezo...ze mi ho dost chyba tak dnes nic moc nove....ale 30.teho ideme k dr opat a zase....
dievcata, aky matrac a chranic na neho budete kupovat?
@katyka11 a ako zvladas ten test? glukozovy..
@malaberuska Rano som prisla na krv... potom som sla do lekarne kde som si kupila ten exkluzivny napoj... do 10.min. ho musis cely vypit...a po dvoch hodinach ti opat zoberu krv.... Z tej prvej mi zistili ze mam malo zeleza...tak som dostala recept na zelezo...a ako to zvladam??? po druhom odbere som sa musela najest...lebo uz sme boli hladny 😉 a teraz lezim v posteli lebo som uplne ako omacka... akoby ma niekto zbil...
ale to moze byt aj tym pocasim...lebo v noci prsalo...a teraz mame pod mrakom....

@eevicka83 cize 56? ja rozmyslam ci objednam aj vacsi alebo je to zbytocne.