Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@malaberuska my mame molitan-kokos a len nepremokava plachta. Aj tak sa to vyuzije az neskor, ked budeme skusat spat bez plienky.
Dnešná poradňa: tlak OK, korčok OK, tripple testy v poriadku
Dnešný veľký ultrazvuk v 20tt. Babo som nevidela lebo monitor mi nenatocil. Fotku nemám lebo vraj to je už veľké a nedá sa odfotiť. A pohlavie neviem lebo to je vraj veľmi skoro to sa bude dať vraj až od 26tt!!! Jaaaj aká som nahnevaná!!!
@katyka11 ja som bola vcera, len som chcela vediet ako to zvladas.. mne bolo dost zle.. ale mala som len dva odbery, jeden malo a jeden po 2 hodinach.. aj ti povedali hned vysledky?
@jaja018 fuuuha to kde si bola? ze ti nic nepovedal, nic si nevidela..
@malaberuska prosím pekne Galanta
@jaja018 nam vsetko pekne poukazoval, ukazoval ci je to v poriadku a ako to je keby to v poriadku nebolo, co by nemal atd.. aj nam povedal pohlavie... len fotky nemame, lebo ze sme mali povedat skor ☹
ale nevadi, objednali sme sa este na 3D, ideme v pondelok, tesim sa 🙂
@malaberuska aj ja našťastie idem na 3D a tam mi určite všetko ukážu🙂
@jaja018 tam ukazoval aj na tom morfologickom 🙂 boli sme tam hodinu 🙂
cukor mam v poriadku 🙂 fuuu, ale som si vydychla 🙂
@malaberuska ja som mala dneska akože morfologicky a trval asi 3 min. A neviem nič. Ale tak tento doktor u kt. som bola je take individuum
@jaja018 to máš naozaj nejakého divného doktora...pohlavie mne v 20 tt povedal normálne, že či chcem vedieť...a potom ešte raz ked som bola, tak si nebol istý či mi povedal, tak sa spýtal...
@nanuska123 ja chodím ku inemu ten je v pohode,
len on nerobí ultrazvuky. Ultrazvuky zaňho robí tento chujo
Caute baby, tak my sme boli dnes na poradni a aj na morfo utz a stale nevieme ci to bude baba alebo chlapec 😒 nechcel ukazat nic medzi nozkami...inak je vsetko ok, uz mame 470g ale nas doky robi ultrazvuk podla tabuliek a dalsi je az o 10 tyzdnov ☹ no co uz, velmi som sa tesil, ze uz dnes budeme vediet co cakame. Aj sme si vcera vecer vraveli s mm, ze zacneme meno vyberat ked uz budeme vediet co to bude. Som tu jedina co to nevie? Alebo tu su viacere baby co po morfo utz nevedia pohlavie?
Kocky ja idem na buduci tyzden kupit tiez kocik,neplanovala som ale nakoniec sa prevezieme s mamou a hned si tam aj nejaky objednam
@trish31 chodím ku pasiarovi ale ultrazvuky mi robí kovačik on je zhora z desiny. Vedela som ze je bulo ale ze az takýto. No jo morfo 3 min aj s obuvanin. Robil to isté čo aj na iných ultrazvukoch. Zmeral stehennu kosť hlavu a este niečo a povedal ze žalúdok prítomný chrbtica a močový mechur tiez a šla som domov. ☹
@malaberuska Potom som na tom teda ja lepsie... 🙂 Lebo sa citim dobre...az na unavu... Mne dali vysledky z krvy...ale len z tej prvej co mi brali hned rano... a z tej po dvoch hod. co mi brali budu vysledky na gluko...a to az za dva tyzdne budu zevraj....
@trish31 Ku pasiarovi som začala chodiť dávnejšie a zatiaľ som s ním nemala problém. Pasiar nerobí vôbec ultrazvuky, asi sa nevyzná v modernej technike a nevidel by 🙂 Ale vsetky ultrazvuky robí zaňho kovacik. A mne sa ten kovacik zdá taký divny trochu. Pred tým robil ultrazvuky baran a to bolo super !
@jaja018 mne stacilo ked som lezala v nemocke a Kovacik ani na vizity nechodil...Pasiar bol moj prvy lekar este v 17 rokoch,nuz ale nepotrebujem takeho lekara co sa ani v utlrazvukoch nevyzna a na vyber HAk mi povedal:No vsak si vyberte nejaku a povedzte mi nazov...a ta jeho sestricka co zozrala mudrost vsetkych,dakujem 😠
A u koho budes rodit teda,on uz asi ani porody nerobi ci ano?Baran Ta nemohol vziat na morfo?
caute, mna by nemali pustat do obchodu, kde sa nachadza hocijaky detsky tovar 😀 zase som v DMke minula euricka pre toho mojho svista 🙂 ale uz mi asi len plienky chybaju, teda dufam... lebo uz ma to pomaly aj unavuje 😀
@trish31 ja ked som sa po prvom pôrode sťažovala kovacikovi ze mi je zle a ze nemôžem dýchať mi povedal ze a co som si myslela veď som poporode. Az druhy lekár ktorý ani službu nemal Janíček bol ochotný pozrieť do vysledkov s krvy a bol zhrozený ako mám niečo klesnute a okamzite mi dali infuzku a po nej zrazu bolo všetko ok.
No ta spomalena sestrička je hrozna a furt len niečo hľadá. Ale tak kým nemam nejaký problém raz mesačne to nejako zvládnem.
Možno by ma zobral aj baran an robil ultrazvuky cca pred rokom pre pasiara ale on ma dosť svojich pacientiek a nestiha. A teraz robí ultrazvuky to táto ☹
@katyka11 no mne povedali, ze to musia vyhodnocovat do hodiny po odbere.. aby to nebolo skreslene.. preto to robia aj inde a nie gynekolog..

@andy09 moja Karolinka mala 3300g a 51cm, ale i tak sme relativne dlho nosili 50 a 56. A svokra jej doniesla zimny overal velkosti 62, tak sme ho na konci zimy odlozili do krabice a bol este s visackami. Musela som kupit 56, lebo v tom velkom bola uplne stratena....
A bodynka a dupacky clovek nebudem predsa obliekat o 12cm dlhsie, ved sa v tom miminko uplne strati.
Ono pre ilustraciu staci ist do hrackarstva a pozriet si su-su babiku alebo baby anabelle, tie maju velkost novorodencov (48-50cm) a hned bude vediet ako velke je miminko pri narodeni 🙂
Karolinka momentalne skusa vsetky nove vecicky pre bratceka na svojich babikach 🙂 Vcera sme dostali balicek so zavinovackou a uz vecer v nej spievala babike uspavanky 🙂