Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@malaberuska aha tak super...a asi tp aj nakoniec urobili aj mne tak a nemam tehu cukrovku....a len to zelezo mi predpisal lekar... tak super,...
@jaja018 ja som mala podobny utz - babatko som nevidela, lebo maju pokazeny televizor, otca nevolali, lebo male bolo otocene chrbatikom, takze ani neskusal kuknut, co to bude, ale som rada, ze sa venoval srdiecku, mozgu a ostatnym dolezitym veciam.. co uz, dat 35 eur, aby som mala aj obraz aj pohlavie, no ja proste nedam, lebo ked som pozerala, poistovna z utz preplaca aj obrazovy dokument, ak som spravne pochopila, tak je to fotka, tak preco beru za "elektrinu a ochotu" tolke peniaze.. nakoniec musim na kontrolu k nasmu, tak tam zasa male uvidim a pohlavie mi povie za 2 eura.. len aby bolo vsetko v poriadku..
@eevicka83 mam uz aj take ale napr.plienky sme doma mali,Ja uz mam aj take ze lieh a gaza,tampony na kojenie a tak...lebo Ja som si po troskách kupovala a dnes som kontrolovala zoznam,a uz mam skoro vsetko,este teplomer mi chyba bezkontaktny,plienky,kočík fusak nejaké bodynka este a asi aj hotovo...
@eevicka83 nebooj aj ja mám len kočiar objednaný , ktorý príde až v septembri a pár vecičiek kúpených, inak nič....dnes som po malej triedila vecičky, a normálne som si poplakala tolko vecí a trištvrte mi je z toho nanič všetko ružové, takže som len také neutrálne povyberala a je toho žalostne málo takže treba kupovať dalej 🙂 Plienky látkové chcem ísť zajtra kúpiť asi len 20 ks, niečo mám ešte po malej, to bude stačiť. Inak nemám nič iné kúpené.
@hrustik1 moja Miška mala 2100 g a 48 cm takže dlho nosila 50-56 a ešte aj to jej chuda bolo velké a musela som ohrnať 🙂 Ja som práve dnes držala Miškinu šu-šu bábiku v rukách ako som jej upratovala izbu a som si to tak predstavila, e asi taká bola velká a tiež som prirovnávala niektoré veci k nej 😀 Tak Karolínka si to už skúša popredu na bábikách, len či ich to bude baviť aj potom naostro 🙂
@trish31 Ani u nás v TO nemajú v tescu vôbec bodynka s dlhým rukávom, všetko len s krátkym ...a boli sme aj v PE a vo ZV a nič, som bola nahnevaná ked som zbadala všetko len krátky rukáv. Hlavne že výpredaj a nič tam nebolo a predavačky samá "ochota" keď sme sa len spýtali niečo zazerali na nás , že čo sme si vôbec dovolili ich osloviť.
@trish31 ja chodím sama tiež, ale teraz má dovolenku a Miška nie je doma tak ho mám stále v pätách 😀 S ním sa dobre nakupuje ale teraz má dni že na čo mu tolko toho bue a na čo toto porebuje a mna to znervoznuje a dnes ked som triedila veci po Miške tak videl že vecí kopu a houby z toho všetko ružové tak len pár vecí som prebrala z toho. Tak on navrhol že pôjdeme zajtra do mesta.
Momentána hláška môjho muža čo je to body ...vysvetlila som a pozrie na mna a vraví a na čo potom dupačky ved to je to isté nie....mám už z neho dosť 😀
@andy09 fiha miska bola az taka drobna? Narodila sa skor? Ja som mala malu 3700g takze my sme mali 56 chvilu..ale druha mala 3030g a to sa narodila takmer o 2,5 tyzdna skor ako som mala termin..pri nej som 56 vyuzila dlhsie ja som za to aby sa kupovali velkosti 56 urcite ale overal podla mna moze byt 62 lebo na zaciatku mozno este ani taka zima na overal nebude a ked aj dietatku takemu malemu je praveze super ked je v nom take schovane....ale ostatne urcite aj 56.

@trish31 fiha baby vy ste rychle...ja mam pre malu kocik aj to este nie doma a par kuskov oblecenia a to je vsetko... a to vy uz mate vsetku vybavu aj take ze kefa na vlasy, noznicky, par latkovych plienok a take ine somarinky??? lebo ja o tom ani nesnivam este som si myslela ze aj toto je vela co uz mam a ze este kopeeeec casu...