Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte mamicky chcem sa opytat kedy sa chody sa chodi na cukor...som v 20 tyzni a ked som sa pytala jednej baby ci nas doktor posiela vravela ze nie...je to nutne tam ist mam ho pytat nech ma tam posle alebo to nieje povinne...zatial kazda a jedna kamoska bola tak teraz neviem...
@eevicka83 Narodila sa 2 týždne pred termínom, ale mne celé tehotenstvo vraveli, že je maličká a má malú hlavičku, ked moju dr. ktorej som chodila na rizikové zastupoval iný dr. tak zasa povedal všetko je v poriadku nič nie je malé a a ja nervy z toho celé tehotenstvo. Doteraz si pamätám ako ma na sále prebrali a videla som len svetlá a do toho hlas sestričky ako mi vraví že máte krásnu dcérku a je maličká a viac už neviem 🙂 A teraz ked na nu pozriem mi nejde do hlavy, že je taká velká a hlavne vysoká 🙂
hej len mne jedna baba co k nemu chodi vravela ze on neposiela tak neviem ci mam trvat na tom aby ma tam poslal ci ked ma tam neposle ta nevadi....
@trish31 To sú chlapi, nevedia čo také dieťa všetko potrebuje ale neboj oni zistia ked sa narodia a budú vidieť, že to je iné ako si oni predstavujú. Môj si napríklad myslí, že ked som Mišku kojila do 4 rokov a mala som mlieka ako nejaká " dojnica" 😀 , že to bude tak aj teraz a ešte sa ma tak vypytuje že a budeš mať mlieko že? Pozerám nanho že odkial to mám vedieť, no že ked si mala pri Miške musíš mať aj teraz, ako keby sa to dalo nejako ovplyvniť. A ked som mu vravela že kolko stojí umelé mlieko a že vydrží to pár dní tak hladel na mna že čo trepem to nemôže tolko stáť a tak som mu to potom názorne ukázala v kauflande a len zíral chudák 😀
@mika15 ja som bola dnes a som 23tt + 5 dni, mna poslal doktor automaticky.
Minuly tyzden som bola aj u obvodacky lebo mam zaludocne problemy + svrbenie pokozka, ta mi tiez zobrala aj krv aj moc a poslala na rozbor ci nemam cukrovku. Ak by ta neposlal tvoj doktor, skus stastie u obvodacky, mozno ona ti rozbor spravi. Ale i tak si myslim, ze by ta poslat mal, ved teraz je to uz bezne vysetrenie v tehotenstve, nic extra navyse.
@andy09 Andy a vies co este milujem????
ked mi moj napr. povie... : Ja Ti budem tak pomahat ako len budem vediet... a pri tom este stale je v robote... tak kedy bude pomahat??? v noci kojit...??? Len nervy s tych chlapov... sa nebudem divit ked sa mi mlieko strati s tych nervou.... 😀
a este ma zabil... tak tri krat do tyzdna budem mat male ja vecer...a ty budes chodit cvicit...aby si odburala stres.... dobre??????????????????? 😀 😀 😀 😀
Dakujem baby uvidim co mi povie ked pojdem o mesiac do poradne ak ma neposle budem sa hopytat
@matrix87 to je fajn....môj má teraz nejaké frflacie dni, asi mu chýba práca....lebo má dovolenku 😀 Tak nechápe že čo tolko vecí treba a pritom mám pár vecičiek nič iné. Ale to jeho mudry kolega dôležitý, má asi 2 ročného chlapca a nakecal mu že na čo kupujeme tolko vecí a taký kočiar on kupil z bazaru a veci tiež a kolko ušetrili a podobné reči, a doma mi to rozprával že aký je to blbec že decku nič nové nekupil a to ho mali po rokoch a bola umelo oplodnená. A už asi rozmýšla nad tým že či malému ozaj treba tolko vecí alebo ja neviem čo má za dni.
@katyka11 jooj to sú krásne sluby mala si si to nahrať a potom mu to pustiť 😀 Cvičiť budeš ale s malým na rukách 😀 A len zaplače už odložia a nastúpime my, aj mne môj povedal že on bude robiť všetko iba prebalovať vraj nebude 😀 Som zvedavá....mne už asi 2 týždne vykrikoval že čo neožehlím ....a tak sa mi nechcelo ked boli tie horučavy a by som zahynula ešte keby žehlím v tom teple a on mudry že ved pusti si film a pomali žehli som si v duchu myslela pusti si Ty a žehli ked vonku také teplo je a včera večer bolo asi 20:00 som sa tu rozložila so žehlením a to bolo nejakých 19 stupnov vonku a on len behal že fuj a pýtam sa že čo je a on ako môžeš teraz žehliť je tu teplo z toho žehlenia tak som sa rozosmiala a vravím mu aké teplo ved si chcel aby som žehlila ked bolo vonku najväčšie teplo.
@andy09 Ja uz nemam slov na tych nasich chlapov...
my sme zase mena rozoberali........ a tak sa nasral nakoniec on...ze aj tak sa Teba budu pytat ake mena sme vybrali...tak si povedz co chces... 😀 zlaty.... :D uz som aj rozmyslala nad Michaelou inak.... lebo drahy je Michal... ale....... ja sama mam chaos v menach...
@andy09 no vidis sranda... ale prietoky si mala dobre len nebola proste velka?? a narodila sa ze ti sam zacal porod alebo ti vyvolavali kvoli niecomu? sranda moja sa narodila 2,5 tyzdna pred terminom a mala 3030g tak to mala moja krasnu vahu... no aj teraz by to mohlo byt tak ze vsetko o.k . dobra vaha a rychly porod co by som za to dala nech je to tak 🙂
a este dve otazky.. baby asi trish alebo neviem kto tu pisal ze ju bolia zuby.. mna uz par dni priserne bolia alebo skor hrozne tlacia zuby a teraz neviem ci tam mam aj problem zo zubom alebo nie... ale uz sa to neda vydrzaaaat...
a ozaj tvori sa vam uz to kolostrum lebo ja som zo zvedavosti potlacila minule prsnik a vyslo mi z obidvoch nejaka priesvitna tekutina a uz aj zo dve mini bodky takeho velmi zlteho co je uz kolostrum.
@andy09 @katyka11 ja mam v tomto zlateho chlapa ... do nakupov pre miminko sa mi vobec nestara a dokonca sa nepytal ani na cenu kocika 🙂 Pri Karolinke som mala asi 8 kocikov a len si vzdy zatukal na celo, ci mi sibe ale nikdy to neriesil 🙂 Chvala bohu 🙂
Inak i moj sluboval ako si zoberie pred narodenim Karolinky tyzden dovolenku a nakoniec z toho nic nebolo 🙂 A teraz to dopadne uplne rovnako, pricom v praci ma narok na 10 dni volna. Ale pravdu povediac mi ani nechybal 🙂 Karolinka vela spinkala, akurat sa budila na kojenie, takze ja som si po porode doma fakt oddychla 🙂 Ked spinkala ona, spala som i ja 🙂
A co sa tyka mien, to je kategoria sama o sebe 🙂 My s Karolinkou chceme Mathiaska a jemu sa to nepaci, ze je to nemecke meno atd. ... on chce take divne francuzske mena, ktore sa mne aleze vobec nepacia ... Ale Lilka mu o vysvetlila, ze i tak bude chlapceka lubit bez ohladu na meno a nakoniec i tak sme ho predsa prehlasovali 2:1 🙂
@katyka11 no u nás sa pri menách vždy ja naseriem 😀 Stále žiadne nemáme...už som včera siahla po klasických menách ako Jakub a hned že to nie je zlé a za chvilu booože budu ho volať Kubo, takže nič, potom Marek to sa mu pozdáva lebo asi nenašiel nič na to, tak vravím že tak dajme Marco a to už zasa nieeee, Andrej nechce lebo mal nejaké kamoša bol to blb , Juraj nie lebo by bol Duro....tak ja už neviem čo by chcel a už som v tom kalendári nič normálne ani nenašla....jáááj a ešte že Šimon nie je zlé vraví a som sa smiala vravel to ako keby povedal nejaký super nápad a pritom to bolo prvé meno ktoré Miška povedala aby sa tak malý volal a on to hned zavrhol a včera akože super prišiel na super meno 😀
Michaela je pekné meno 🙂

@andy09 ja som sa dnes obávala, čo mi povie môj chlap na to všetko, čo som kúpila, a som sa tak akože veľmi previnilo na neho pozrela, že ja už nebudem toľko kupovať a on mi na to: ved v pohode, ved to potrebujeme. tak som sa až zostala prekvapená, že čo sa mu stalo 😀 ale na druhej strane, moja mama je toho názoru, že nám nič netreba okrem kočíka a plienok...