icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
15. júl 2013

@andy09 fu budem na Teba mysliet

andy09
15. júl 2013

@trish31 ďakujem 🙂

nanuska123
15. júl 2013

@trish31 ja to mám tiež vypiť doma...

nanuska123
15. júl 2013

@andy09 ja 7,30 glukoza a potom poradňa

andy09
15. júl 2013

@nanuska123 to máš tiež fajn že to doma máš vypiť ja sa obávam že mi príde zle

nanuska123
15. júl 2013

dali mi radu že zapchať nos a hlavne neprestať piť kým to nedopijem

nanuska123
15. júl 2013

@andy09 dali mi radu že zapchať nos a hlavne neprestať piť kým to nedopijem

cobinka
15. júl 2013

Ahojte aj my sa hlasime z poradne 😉 krcok v poriadku, brusko tiez ale na gluk.test idem az za 4 tyzdne... 😕 13.8. na 7:30 ma objednala sestricka, glukozu vypit doma dve hodky pred ym ako tam pojdem...este mi dr.poradil, aby som si ju predtym dala do chladnicky a nastriekala do nej citron 😒 ze chladna a s citronom je znesitelna..tak neviem ci skusal 😉

eevicka83
15. júl 2013

@andy09 pozerala si rozmery tych triciek?

andy09
15. júl 2013

@nanuska123 hej to si pamätám že aj mne vtedy radili a ešte že rýchlejšie pite nebudete to tak cítiť a pomali mi to aj ušami išlo 🙂

katyka11
15. júl 2013

@andy09 Ja som v Ma bola dnes... 😀

andy09
15. júl 2013

@katyka11 čo si bola na nákup? 🙂 My ideme za mojou babkou je tam v nemocnici.

katyka11
15. júl 2013

@andy09 Ako sa to vezme... 🙂 bola som u mojej maminky... a ako sa to povie... Je to taka zakladna...kam sestra a svagrova odlozili vecicky pre miminko ........cize na rade som bola ja.........takze dnes som vyberala a islo so mnou 6krabic z oblecenim do Ba....
a zistila som aspon co treba dokupit... mne uz z oblecka chyba len maly overal...veci do porodnice... podbradniky... a fusak...
bodiniek a dupaciek a pod...mam veeeeeeeela.... som zistila... hehe

andy09
15. júl 2013

@katyka11 Tak to si pekne navyberala 🙂 Ja som tiež cez týžden povyberala všetky vecičky po Miške ale do plaču mi išlo tolko vecí a overalov a všetko ružové...tak som povyberala neutrálne vecičky a niečo sme pokupili už niečo ešte kupime a tiež také ako fusak, zimný overal a čiapočky a nejaké prkotinky ešte musíme dokupiť. Od zajtra som to chcela začať prať ale kedže ideme 100 km preč a návrat bude až večer tak asi až od stredy začnem a potom pomaličky žehliť. Najviac ma zaskočilo ked sme plienky látkové kupovali, volakedy to bola riadna plienka a teraz nám ponukla z troch na výber ale to ako sieťky niektoré boli.

euka210
15. júl 2013

@andy09 tak zaujimave, lebo ja najprv na test, potom k diebeticke a s vysledkami som sla k mojej na poradnu

euka210
15. júl 2013

@cobinka aj ja som mala s citronom 🙂 Ale zaujimave ze doma. Lebo mne brali krv, potom vypit, sla som domov a o 1,5h naspet a zase zobrali krv aby videli pociatocne a konecne hodnoty

euka210
15. júl 2013

juj a som zabudla, neviem ako ste na tom baby, ale ja som pribrala zatial len 3kg...tak hadam zavratne cisla z prveho tehu sa nebudu opakovat ....to bude mozno tym pohybom okolo maleho a domu 🙂

nanuska123
16. júl 2013

glukóza vypitá, som zvedavá čo sa bude diať ďalej...ale som príšerne hladná...včera som si povedala, že už od 18,00 nič nejem a už som bola hladná o 19,00. ale dáko som to vydržala....ale dnes je voláko naprd počasie, aj tlak nejaký divný, k tomu glukóza a 30 min. prechádzka pešo k doktorovi...

teuflerin
16. júl 2013

ahojte kocky..chcem sa spytat......realne pohyby citim od 19.6. .....teraz som 23+2tt.......v nedelu sme boli na vylete, mala kopkala, aj vecer....a vcera cely den mozno raz dva razy sa pohla.v.ecer vobec nekopala ked osm si lahla..a dnes tiez este nie..ked osm si zatriasla bruchom tak sa len tak jemnulinko pohla.....vcera som bola neskutocne unavena.....dnes to uz je lepsie ale stale som..moze to byt preto, ze aj vcera bolo pocasi ake bolo, bola osm uanvena z vyletu tak aj mala bola? a ze preto sa nehybala a este stale tolko nehybe??? mna toto zabije.....ten strach o nu, stale sledovanie...i je vsetko ok

94
16. júl 2013

@teuflerin môj maličký indián s tiež nehýbe vždy. Doobeda asi spáva...lebo nikde nič necítim, začnem byť nervózna....a potom to na večer vždy príde našťastie. Ja si myslím že to je v poriadku len asi oddychuje ....skús počkať. Ak nie tak radšej zbehni k doktorovy...ak ozaj nekopne. Ale inak sa podˇˇla mňa neplaš. Niekoho kope menej niekoho viac... 🙂 🙂 🙂 🙂

hrustik1
16. júl 2013

joooj tehulky moje, dnes som zrušila našu dovolenku v Taliansku .... nakoniec sme sa rozhodi, ze nebudeme nič riskovať a radšej budeme dovolenkovať tu na SVK ☹ A nakoniec prídu svokrovci z Francúzska k nám, aby si videla synáčika i vnučku 🙂 No veď ako sa hovorí " keď nejde Mohamed k hore - musí hora k Mohamedovi" 🙂

teuflerin
16. júl 2013

@94 no ved to vcera akoze nekopala ani vecer na co som vzdy bola zvyknuta ale ak sa mi to dnes nebude veru zdat ked pridem domv a lahnem si tak pojdem.....nebudem riskovat aby nedajboze nebolo neskoro.....

hrustik1
16. júl 2013

@teuflerin mohla sa nejako tak otocit, ze len necitis pohyby 🙂 Staci, ze ma nozicky smerom ku chrbtici alebo dole a nemusis nic par dni citit. Ale dolezite je, ze citis aspon minimalne hmyrenie sa v brusku 🙂

teuflerin
16. júl 2013

@hrustik1 no asi si idem zamknut kancela avyskusat si lahnut na zem a vystert sa ci sa zacne hybat ze sa jej nepaci ...toto je strasne..to uz sa budeme stale takto o to malicke tvorenie nbat? vsak este ani na svete neni a ja uz mam paniku ked s nehybe

hrustik1
16. júl 2013

@teuflerin joj moja, to je len zaciatok .... uz do konca zivota sa budes o tu svoju bambulku bat 🙂

teuflerin
16. júl 2013

@hrustik1 boze...a to si viem predstavit ze ked sa narodi to uz bude este vacsi strach co

hrustik1
16. júl 2013

@teuflerin ja som malu prvy mesiac len sledovala ako spion 🙂 Ale ono je to proste tak .... tie svoje deti straaaasne moc milujeme a straaaaasne moc sa o ne bojime ci su malinke, vacsie alebo ako hovori moja mama ...i teraz sa o mna boji a to som uz "stara koza" 🙂

teuflerin
16. júl 2013

@hrustik1 tak tak... ete to az tak nechpem ale myslim ze ked as ten maly zazrak narodi pochopim veru aj svojich rodicov..ten ich neustaly strach o mna...vzd yked kdesi dlhsie cestujem musim zavolat ci sme dobre dosl :P a taktiez tu ich "bolest" ked mna cosi boli alebo sa trapim, ci uz choroba alebo hocico ine..raz darmo..nie nadarmo sa hovori: pochopis ked ty budes mama

nanuska123
16. júl 2013

poradňa za mnou, máme 700 g...výsledky glukózy zajtra...len som dostala výmenný lístok, že sa mám objednať do martina na vyšetrenie, lebo zaznamenal arytmiu...tak sa už strachujem teraz...samozrejme že tam majú teraz dovolenku, takže objednať sa na vyšetrenie sa dá 5.8....neboli ste niekto na takomto vyšetrení so srdiečkom drobca???

libertine
16. júl 2013

baby, viete, nad cim stale rozmyslam? tie, co uz mate doma jedno dieta, ako mate vymyslene, co s nim pocas porodu a ked budete v porodnici? ja chcem, aby bol muz pri porode, ale ako to zariadit, ked zacnem rodit, co s dcerou, co ak to bude v noci a co potom, ked budem v porodnici, muz chcem aby bol doma, ked sa vratime z porodnice, tak moc nechcem,aby minul dovolenku, kym budem tam, bude musiet zrejme byt u babky alebo co... ja si nad tym lamem hlavu uz dlho, ze ci sa to bude vsetko dat.