icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

malaberuska
16. júl 2013

@katyka11 ja som bola v 19tom tyzdni na morfe a tam nam to povedal 🙂 a potom sa zarazil, ze aha vy ste nevedeli? a zacali sme sa vsetci smiat 🙂

a ty si na morfe alebo 3D nebola?

eevicka83
16. júl 2013

@malaberuska kraasny je a kolko vazi?

katyka11
16. júl 2013

@malaberuska Boli sme aj na 3D aj na morfe...
Na 3D ani zasvet roztiahnut nozicky... a na morfe bolo zle otocene...a to nam len povedal ze vyzera to na dievcatko....ale nemame sa na to spoliehat, ze za to ruku do ohna neda... lebo pozeral cez roztiahnute nozicky... taku hlupu polohu to malo....ze pozeral aj on...ze maly akrobat to bude 🙂

malaberuska
16. júl 2013

@eevicka83 sa nam zda, ze este aj jamku v brade ma po manzelovi 🙂 skoro 700 g 🙂 ze zodpoveda 25 tyzdnu..

malaberuska
16. júl 2013

@katyka11 hmm.. vidis.. a nam zas nechcel tvar ukazat.. stale len z boku ucho 🙂 az som sa poprechazdala asi 5 minut a potom trosku a potom ho doktor potukal tak to sa ukazal uz celkom pekne a potom zas si tam daval rucicky a pupocnik 😀

katyka11
16. júl 2013

@malaberuska Nam tiez skusal tukat na 3Dcku...aj som sa presla...a stale nozicky v kopke..a aj jednu na chvilku roztiahlo...ale v momente naspat... tak sme sa na tom smiali...ze asi to fakt bude baba... ze sa nam hanbi ukazat... 🙂

eevicka83
16. júl 2013

@malaberuska aj nasa tak mala pred tyzdnom teraz dufam ze uz mame 800g ze rastie pekne ako ma 🙂

malaberuska
16. júl 2013

@katyka11 no my sme sa tiez smiali, ze ked mal ukazat ci je chlapec alebo dievca tak nic a ked ma tvar zas ukazat tak zas nic.. 🙂
neboj dozviete sa, hlavne, ze je to zdrave 🙂

malaberuska
16. júl 2013

@eevicka83 urcite ano 🙂

baby a neviete ci ten ultrazvuk v 30tom tyzdni robi gynekolog alebo niekam posiela? 😕

vavrenka
16. júl 2013

@trish31
@malaberuska
tak som bola u dokiho, vsetko je ok, tie tlaky a bolesti mam zrejme zo zapalu v tenkom creve. tak sa tesim, ze babo a krcok je ok 🙂

trish31
16. júl 2013

@malaberuska aky myslis?

sasa123
16. júl 2013

@monika2503 ahoj ja mam termin 29. 11. 🙂

malaberuska
16. júl 2013

@trish31 no este jeden screening by mal byt povinny.. v 30tom tyzdni, kde sa meraju a kontroju veci.. nieco asi take ako ten morfo v 20tom...

katyka11
16. júl 2013

Dievcata, hlupa otazka.... ale je niektorej zase tak zle ako na zaciatku???
ja v priemere 10tich dni som 6krat grcala po veceroch.... ☹ sama kyselina ide so mna...
nehnevajte sa ze takto otvorene...ale chcem vediet ci niesom sama... normalne sa najem ako aj pred tehu.. to je jedno ci je to lahke jedlo ovocie alebo pod... stupne mi kyselina... a hned bezim smer Wc... ☹ ☹ ☹ ☹

trish31
16. júl 2013

@katyka11 mne tak zle nebyva

katyka11
16. júl 2013

@trish31 to mas stastie... Nic prijemne... ale teraz ked tak uvazujem... tak dva roky spat mi laparoskopicky vybrali zlcnik...

myslite ze to moze byt aj tym??? ze zaludok nema ako vyrovnat kyseliny a ide to von???
lebo ked som nebola tehu...uz som mohla jest vsetko... a teraz, ze by sa mi to opat vratilo...ked som mala problemy zo zlcnikom???

ja uz fakt neviem....mam hlavu v smutku s toho

kwetinnka
16. júl 2013

@katyka11 mozno by si mala skusit nieco na tu kyselinu...mozno by to aj pomohlo..

mimajka
16. júl 2013

@katyka11 kyselina je prirodzena v zaludku, problemom je v tehotenstve kedy babo tlaci na vnutorne organy, ako aj na prepazku ktora je pootvorena a problem je na svete. Niektore mamicky ju mavaju len ked si lahnu, preto niektore maju naordinovane spat so zdvihnutym trupom. Kamoska s tym mala podobne problemy. Pomaha pitie fatry po duskach alebo pistacie.

kwetinnka
16. júl 2013

@hrustik1 vies mi prosim este raz napisat tu stranku toho polskeho obchodu...dakujem

hrustik1
16. júl 2013

@kwetinnka http://dino.sklep.pl/nowy/ myslela si tento ? 🙂

kwetinnka
16. júl 2013

ano ano ten..chcem kuknut kde to je..dakujem

eevicka83
16. júl 2013

@katyka11 mne je uz druhy den velmi zle od zaludka a teraz neiem ci ho mam pokazeny lebo citim akoby aj bolest zaludka alebo je to z tehu vobec neviem....ale dokopy mi malo jedla chuti..skor mi nechuti a fakt ten zaludok boli a ked nahodou zjem sladke tak je to este horsie...

katyka11
16. júl 2013

@kwetinnka Jasne ze viem... vola sa Pepco... Najdi na nete... maju tam lacne bodinka..aj dupky a pod...

katyka11
16. júl 2013

@mimajka s tym spankom mas pravdu...uz treti den zaspavam v polohe sedmo... je to ale nieco hrozne....ked som cely zivot naucena zaspat na bruchu... a teraz toto 🙂

katyka11
16. júl 2013

@kwetinnka omylom som odpovedala... na otazku 😀

katyka11
16. júl 2013

@eevicka83 No ved aj mne to tak uz asi dva tyzdne trva...a keby som mozno mala este ten zlcnik tak by som to mozno aj v sebe udrzala...ale takto... je to hrozne.... az krk mam vyzrany... bleeeeeee...
ale hlavne ze male kope jak najate... 😲

katyka11
16. júl 2013

Dievcata..... no zistila som ze trpim tretim stupnom obezity... hahahaha 😀 😀 😀 😀 uz si na nu nevidim 😀 😀 😀 😀
A to som sa pekne chcela oholit 😀 😀 😀

prahaxx
17. júl 2013

@katyka11 je to normalne, niektora to znasa dobre, na inu, ako napr. ja sa vsetko lepi.. ta kyselina je normalna, treba sa stravovat po malych sustach a casto a rovnako pit najlepsie cistu vodu po duskach.. takze jem a pijem vlastne od rana do vecera, lebo byvam dost hladna :-/ ale co si pamatam, tak mi to do konca tehotenstva trocha ustupilo

zigy
17. júl 2013

@katyka11 aspoň nie som sama 😀 minulý tyzden som chcela byť za peknú a zistila som že už jedine popamäti to pôjde 😀

malaberuska
17. júl 2013

dievcata, pozrite co nam ten maly spunt vcera ukazal 😀