icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

nanuska123
17. júl 2013

donesiem si dnes do práce čerstvé marhule a že reku idem si pozrieť na nete, aké vitamíny obsahujú...a tam že nie sú vhodné na konzumáciu pre tehotné kvôli obsahu medi...to je snáď sen...mám ich tu asi 4, tak hádam ich nejdem vyhadzovať, ale pekne ich popapám 🙂

kwetinnka
17. júl 2013

@katyka11 to sa este len zhorsi..ja som si dnes hladala idealnu polohu na nalakovanie nehtov....a oholit sa?? uz len po pameti 😀 😀 a pred porodom ma holil manzel 😀

kwetinnka
17. júl 2013

@nanuska123 z tych 4 sa ti isto nic nestane....ja ich jem ako na pase...a tiez ma toto zaskocilo

nanuska123
17. júl 2013

@kwetinnka no snád by som ich nevyhodila, keď boli také dobré...doma mám v chladničke ešte zo šesť a na tie sa tiež chystám....marhule jem tak maximálne 1-2 krát do roka, keďže tu na liptove ich nemáme ako pestovať...

euka210
17. júl 2013

@nanuska123 ja som minule kupila 5kg na dzem a jasne ze take makke sme s malym bastili jedna radost

prahaxx
17. júl 2013

@nanuska123 ha ze ako pestovat, na kysuciach sa moj brat chysta na prvu miniurodu 🙂 zavarali sme od svokrovcov, dala som si, az mi bolo zle :-P este aj zavarene si dam, dnes sa idem kuknut, ci nemaju uz broskyne na zavaranie 🙂 och jak milujem leto, len mi je nejako naprd stale ☹

nanuska123
17. júl 2013

@prahaxx u nás kým dozrú tak bude september

trish31
17. júl 2013

@malaberuska stredný prst ako moj🙂

andy09
17. júl 2013

Tak včerajšia poradna dopadla super, všetko je v poriadku, krčok v poriadku, tak som rada. Na ten glukozový test idem nakoniec až v piatok.
Včera sme boli 100 km od domu ale Vám poviem že som bola rada že som prišla domov, boli sme s bratom a tých 100 km prešiel za hodinu som bola asi najštastnejšia žena ked som zbadala tabulu Topoľčany. V poslednej dobe mám normálne strach v aute pri rýchlejšej jazde, začnem sa báť aby sa niečo nestalo a aj ked ja sama šoferujem idem pomalšie ako inokedy ked sa na mna niekto lepí už nadávam 🙂
Som bola taká unavená že som prišla domov lahla a do rána spala.

andy09
17. júl 2013

@katyka11 ja som tiež kúpila 20 ks a pár kusov by som mala mať ešte po Miške. Ale teda tou kvalitou je to ozaj na zaplakanie.

andy09
17. júl 2013

Kočky ktoré ste na PN, prišla Vám už tento mesiac PN? Mne zatial nie tak dúfam že z práce poslali papier na SP.

trish31
17. júl 2013

@andy09 hovor mi...ja som vcera isla s mamou,strach a hruza jak ona soferuje,som povedala ze odteraz aspon pokial som tehotna soferujem ja ak s nou mam niekam ist,dokonca este aj nacuvala do mura..otras 😀

trish31
17. júl 2013

@andy09 ja mam 15 ks plienok myslite ze to staci?

trish31
17. júl 2013

@kwetinnka
@katyka11 no baby,oholit sa uz tiez len po pamati viem 😀 Idem si teraz pedikuru robit velice som zvedava na tie polohy kolmo,lezmo,hore nohy,ozaj neviem jak sa dopracujem k prstom 😅

andy09
17. júl 2013

@trish31 tiež si si teda užila 😀 Môj brat nenormálne lieta on je policajt a myslí si asi že je neviem čo môže. A do toho mu stále mobil zvonil a ešte sj sms písal...ja som celú cestu pretrpela vystupila som celá štastná a ledva som odkráčala pár krokov domov čo ma celý spodok bolel a malinký chudatko celú cestu tak kopal . Som povedala nikdy viac. Ešte ked som robila v NR a som raz zaspala do roboty a on ma viezol tak z Topoľčian do Nitry sme prišli za 11 minut, bolo ráno 5 hodín cesty prázdne ale asi som nikdy nebola taká rada že som už v práci ako vtedy 🙂

andy09
17. júl 2013

@trish31 ja som kupila 20 a asi ešte 10 mám po Miške. Ja by som povedala že dokup ešte aspon 10 ks.

andy09
17. júl 2013

@trish31 @kwetinnka @katyka11 taktiež len holenie po pamäti a minule som sa holila a aby som to mala dobre a aby som aj niečo videla tak som si zobrala malé zrkadielko a nazerala zospodu, muž ma tak načapal v kupelni ten sa ešte týžden na tom smial 😀

trish31
17. júl 2013

@andy09 tak este dokupim radsej....no,ja som jazdievala tiez dost rychlo,ja som sama chodievala na sluzobky ze BA KE na otocku,takze som si musela obcas aj svihnut..ale uz som sa skludnila,ale musim sa priznat najradsej chodim sama,ja milujem soferovanie,na dlhe cesty..aj teraz este s bruskom,ja rada soferujem...

trish31
17. júl 2013

@andy09 ja tu chlapa nemam,tak sa smejem ze jediny chlap,pre koho robim udrzbu,je moj gynekolog 😀

trish31
17. júl 2013

Baby a to uz mate vsetky kociky?Ja idem zajtra obzriet do BA mojich favoritov nuz a potom uz objednam z netu cez vikend co som si vybrala lebo vychadza lacnejsie...Tak sa tesim uz🙂

nanuska123
17. júl 2013

@trish31 kdeže ja ešte len po internete kukám...máme v RK predajňu babyhouse, tak tam sa chystám ísť už mesiac a môj manžel furt nemá čas ani v sobotu...tak neviem ani kedy sa tam dostanem...a potom budem stresovať, ked mi povedia, že ho musia objednať a to nejakú dobu trvá....

andy09
17. júl 2013

@trish31 ja tiež rada šoferujem, aj ked sme šli teraz k svokre na dovolenku som išla ja a hlavne ten kus od žarnovice na BB po tej R1 mám rada a to ma muž krotil že idem rýchlo aj ked sa to nezdalo a potom ked sme šli o dva dni do BB tak zas mi vravel že idem pomali 😀 Len teraz mám občas strach aby sa niečo nestalo aby do mna niekto nevrazil ked vidím takých bláznov, ale to je teraz asi normálne sa bojím o malého.

trish31
17. júl 2013

@nanuska123 ale ved mame este cas,neboj sa 😉 Ved chod sama,na co cakat na muza 😀

andy09
17. júl 2013

@trish31 Ja mám objednaný a čakám nan do septembra kým príde.

trish31
17. júl 2013

@andy09 tak ja sa tiez viac stresujem v aute lebo ved uz nie som sama v aute

trish31
17. júl 2013

@andy09 dost dlho ale ty si objednavala asi na predajni ze?

andy09
17. júl 2013

@trish31 ano na predajni lebo do konca júna mali nan akciu ak si ho objednám a tú farbu čo sme chceli len na zakázku robia a trvá to 1,5 mesiaca ale že tam ešte aj dovolenku majú tak že 2 mesiace, ale nevadí aspon mi doma nebude zavadzať pôvodne sme aj tak chceli až v septembri kočík kupovať.

trish31
17. júl 2013

@andy09 jasne...no aj ja som chcela ze v auguste az kupim a kym pride tiez daco trva,ale teraz tu mam mamu,ona je cely mesiac na dovolenke a v kupeloch tak ideme spolu okukat...predsa len mi lepsie poradi nez keby som sama bola

nikky81
17. júl 2013

@trish31 ja som si objednavala cez net, Peg Perego, a do mesiaca som ho mala doma. 🙂

trish31
17. júl 2013

Zase sa otepluje,ja zas ledva dycham,ako keby som mala pluca stlacene