icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

katyka11
18. júl 2013

@matrix87 tak toto potesi... ja byvam na druhom...a dokonca zakazane chodit po schodoch..od kedy som krvacala...ale tak chvalabohu mne sa take este nestalo... booooooooo ja by som sa nie tak rozkricala na celu bytovku .... 😀 😀 😀 aj ked viem ze by to nepomohlo... 😀

matrix87
18. júl 2013

@katyka11 no ved ja tiež po schodoch chodiť nesmiem... ale čo už mi iné ostávalo... my bývame až na ôsmom, tak som to musela nejako vyriešiť, a chlap je u rodičov, tak som ani jemu nemohla zavolať, nech sa prejde a cestou dole zoberie výťah... ale keby bol ten výťah vyššie, tak by som si sadla asi pred bytovku na lavičku a čakala, kto príde na to, že ten výťah je otvorený 😀

trish31
18. júl 2013

@katyka11 ja som najprv tiez chcela rodit u Kocha,ale naozaj si viem predstavit ze dam 1500 eur uplne inam ako za porod

katyka11
18. júl 2013

@trish31 mne vraveli v ruzinovskej nem. ze tam je k tym dvesto...doplatok 800e.. tak neviem....
to si ani ja veruze neviem predstavit...
Je to uplne jedno kolko to je...mna by asi nasrala kazda suma ...ktoru si vypytaju... ved naco si platime zdravotne odvody????????? nahodou tam mas nedoplatok a daju Ta na net ako najvacsieho dlznika statu...ale toto uz je sila

trish31
18. júl 2013

@katyka11 to nie je o odvodoch.Teba zadarmo odrodia.Ty si platis,len ak chces specialne konkretneho lekara.Ja chcem aby ma rodil moj gynekolog tak jemu aj zaplatim,dopredu sa s nim dohodnem,lebo on nie je predsa kazdy den v nemocnici,taktiez aj ked je moj gynekolog,nie je povinyy sa o 3 rano zobudit a priletiet do nemocnice,ked budem rodit.Ved tam lekari su.Nuz,ale ked chces konkretneho,treba zaplatit 🙂

trish31
18. júl 2013

Baby ja som ten kocik nekupila,mne sa nic co som mala vybrate nepacilo.....Ale aspon som kupila malemu vanicku,paploniky 🙂

katyka11
18. júl 2013

@trish31 ja viem...ze je to za lekara... ale su to nekrestanske peniaze....

a ten kocik co si chcela pozriet mali?? a co sa Ti ziadny nepozdava?

trish31
18. júl 2013

@katyka11 mali ale mne sa ziadne nazivo nepacili....ked uz vysolim peniaze nech mam z toho aspon radost...a nic

katyka11
18. júl 2013

@trish31 Ved toto...ide o ten prvy dojem...a aky mas s toho sama pocit...to poznam...
ja ked si mam nieco kupit...musim mat dobry pocit s toho

trish31
18. júl 2013

@katyka11 uvidim este mam troska casu,nieco snad vyberiem.Alebo budeme bez kocika 😎

kajca84
18. júl 2013

dievcatá,ja som sa tak pohádala s drahym,ze az kvoli kocíku,ze naco chcem druhy,ci mi neni dobry po malom a podobne...vtedy bolo leto,mohla som ho brat v klokanke a robil inde ale nejak to nechce pochopit,ze teraz budem musiet minimálne 2x denne von-do a zo skolky a nemáme kam dat kocík,tak ho budem trepat také hebedo sama po schodoch...
tí chlapi sú hrozní...

eevicka83
18. júl 2013

Citam ze rozoberate kociky...tak ja som si dopriala taky drahsi a teraz musim byt pred muzom ticho ale minule mi poslala pani fotku uz nasho kocika a ja teraz vaham ci som vybrala dobre lebo sa mi zda ta strieska dost vyrazna na zimu...na fotkach na nete mi to prislo v pohode a real sa mi zda dost vyrazny...okrem toho je problem s fusakom donho lebo vrch je ruzovy silno a vanicka kremova a ja som chcela slabo ruzovy fusak a sestra ze tam sa hodi uz iba kremovy..takze neviem ci som to farebne dobre premyslela...

trish31
18. júl 2013

@eevicka83 no uvidis ked ti pride 😀

jaja018
18. júl 2013

@matrix87 ja chodím kazdodenne na 3. poschodie pesi lebo nemame vytak. A to chodím pod jednou pazuchou s malou a pod druhou kočík. Niekedy mám pocit ze pľúca vyplujem 😀

matrix87
18. júl 2013

@jaja018 tak to máš dobrý cvik 🙂 len ja som fakt od začiatku PN nešla po schodoch tak vysoko nikdy, lebo sa bojím, a ani lekár mi to moc neodporúča... tak som tým nebola veľmi nadšená....

jaja018
18. júl 2013

Baby a ja mám otázku. Ma už niektorá z vás mliecko? Ja som si stlacila pri spracovaní bradavku a už mám kvapky mlieckaq to v oby dvoch. Aj pri prvej som mala este pred pôrodom ale toto neni trochu skoro?

jaja018
18. júl 2013

@matrix87 tak to ti verím. Ja som v prvom tehu bola PN a už iba ked som videla schody už mi tvrdlo bruško ( koli tomu som bola na PN lebo mi tvrdlo bruško a skracoval sa krcok) takže von som chodila len výnimočne 🙂

matrix87
18. júl 2013

@jaja018 ja som minule rozmyslala nad tym, co by som robila, keby sme kupili mezonetovy byt, co sme povodne chceli a ani v tej bytovke nie je vytah... by som asi bola cely cas zavreta v byte 😀

jaja018
18. júl 2013

Baby opravujem sa 🙂 jake hovadiny som napísala samé preklepy. Malo tam byť ze pri sprchovani som si stlacila bradavku a idú mi kvapky mliecka, a to z oboch prsníkov. Neni to trochu skoro?

jaja018
18. júl 2013

Môj "pupok" 21+0tt

jaja018
18. júl 2013
kajca84
18. júl 2013

@jaja018 ci je to skoro,to netusím,ja nemám,pri malom som mala zhruba od 7-meho mesiaca

alexi333
18. júl 2013

ahojte budúce novembrové mamičky, aj ja sa teším už na november kedy budem držať v rukách svoje druhé dieťatko. Držím nám palce, aby sme do novembra oddychovali a užívali si naše detičky v brušku.

jaja018
18. júl 2013

@kajca84 ja este len budem začínať šiesty. Pri malej som aj ja mala koncom 7.

kajca84
18. júl 2013

@alexi333 Ahoj,vitaj medzi nami,akú starú dcérku más?
@jaja018 Ja som si vtedy vravela,ze to je dobry znak,ze budem vediet kojit,co sa mi aj potvrdilo 😉

jaja018
18. júl 2013

@kajca84 no ja dúfam ze tento krát budem kojit. Pri malej som mliecko mala ale ona odomna nechcela len trucovala. Vydržali sme horko ťažko tri mesiace, co lekárka furt nadávala ze malinko pribera. Tak sme museli zacat flaskovat odsavala som ale mliecka stale ubudalo

januska010
18. júl 2013

@jaja018 Aké krásne a veľké bruško 🙂 Ja som v 24 + 2, mám oveľa menšie a to čakáme už tretie 🙂

kaktusik
18. júl 2013

ahojte, mozem sa k vam pridat? mne tiez vychadza termin porodu na november, no ale ved uvidime ako sa bude nasmu dietatu chciet 🙂

kajca84
18. júl 2013

@jaja018 úha,to mi je lúto,hádam bude toto bábatko v tomto iné...mne maly papal pekne nastastie,dlho sme kojili,sám sa odstavil

eevicka83
18. júl 2013

@jaja018 ja som sa to pytala uz asi pred dvomi tyzdnami ale nikto mi neodpovedal.. ja ked si stlacim bradavku tak mi ide taka priesvitna tekutina a aj take zlte kde tu..to bude uz to kolostrum co sa tvori.. ale aj taka priesvitna tekutina z obidvoch.. mate to aj vy takto niektora?