Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby,ako sa Vam spava v noci?Viete este lezat na chrbte?Ja uz vobec nie,velmi tazko sa mi dycha....
@trish31 ja dycham v pohode na chrbte, ale zacalo ma velmi boliet pod pravym rebrom, aj chrbat ako mi tam maly tlaci. takze ja na chrbte lezat niee. ani velmi na pravom boku. na lavom je to naj, tam ma nic netalci, nepicha, neboli.. jejda, uz sa nam to krati, ja mam porod o 109dni.. fuuuuuuuuuu
@eevicka83 ta ruzova je uuzasna, ja by som dokupila este aj to bezove (ak by som mala moznost), kvoli zmene. v tomto maju tieto kociky vyhodu, ze si ich mozes "prezliekat" 😉
@jaja018 na bruchu vooobec nie,to mam pocit akoby som stlacala maleho,tiez najlepsie na lavom boku ako
@vavrenka ...no ano,ja mam 106....uz sa tesim,a na tu babatkovsku vonu juj....najviac ma to chyta ked lezim vecer pri telke,maly zacne mat svoju kopaciu hodinku,rozhliadnem sa okolo seba a tam uz nachystane veci,flasky,cumle,juj 🙂
@jaja018 aj mne sa najlepšie spí na polke bruška na boku...tak sa mi dobre dycha..lebo inak funím jak hroch...to dýchanie je u mna hrozné..akoby mi niekto tlačil na hrudník :( ale prežijeme 🙂
A este jedna otazka,nemate mravcenie v koncatinach?Lebo ja uz asi tyzden a neviem ci z toho tepla ci z coho
spanok? no diky - minule tehotenstvo som tak netrpela, jednak mam stale dost bolesti nad podvozkom :-P niekedy sa neda ani sediet ani stat, len lahnut a vylozit nohy ☹ a v noci zaspim na chrbte a potom sa pretacam na pravo a na lavo, velky vankus medzi nohami a tak aby som si trosku podlozila brusko, no hroza, rano treba upratat celu postel vratane plachty 😀
@trish31 mravčanie nemám len ked dlho chodím tak ma začnú bolieť nohy. Na chrbáte vydržím ležať len chvílku lebo ma začne bolieť chrbát a začnem niekedy zle dýchať, najlepšie je mi na pravom boku a spať tak na polbruška, bruško mám na boku . Dnes sme išli ráno do kauflandu no tak mi tam prišlo zle , kopu ludí bolo a ja som sa vybrala ešte aj nalačno tak asi z toho a teplo ako v afrike je. A malý kope od rána.
@trish31 Nemáš sa čoho báť, každá žen a každý pôrod je iný 🙂 To že ho niektorá mala ťažký ešte neznamená, že ho budeš mať aj ty. 🙂 Ja som sa viac bála druhého ako prvého a obe dopadli na 1*, ak bude aj tento taký, tak sa kľudne nechám nahovoriť aj na štvrté 😀
@trish31 ja mravcenie nemam, akurat ked sa zabudnem a v noci natiahnem nohu, tak krrrc dostanem. A nohy ma dost uz bolia, doteraz len vecer, ale dnes uz od rana. KEd lezim, tak je to lepsie. Trochu sa bojim, lebo pri prvom som mala opuchy...ale od 8m a teraz je estelen 6 :(
Mravcenie moze byt malo horcika alebo slabe prekrvenie...ale neviem presne.
@trish31 vacsinou zaspím na boku,potom sa otocím na druhy a ráno sa zobudím na chrbte 🙂 a kasli na to,kto ti co vraví,ked som cakala malého,pytali sa ma,ci sa nebojím porodu a vzdy som povedala,ze nie,ved neviem,co ma caká.Ani ty to este nevies,tak sa snaz na to nemysliet,bude dobre 😉
Žienky, objavila som svoju novú " úchylku " 😀 😀 😀 😀 Som maniak na kočíky .
@januska010 vsak uz jeden mas,co vymyslas🙂
@trish31 Ten Brevi mi robil starosti, ako to prežijeme v snehu 🙂 😀 😀 A Quinny mi urobil radosť, som spokojná, takže fáza kočík je uzavretá . Už by sme sa mohli pustiť do izbičky, kedže okrem postieľky a pár vecičiek nemáme nič 🙂
@januska010 ja kedze som zatial doma u rodicov,tak budem s krpcekom v spalni,ale ja mam tu spalnu dost velku,postielku uz mam,len zhanam hniezdo a baldachyn nejaky,ktory mi ucaruje 🙂
@trish31 Ja už na nete ani nepozerám, lebo skrachujeme 🙂 Ale jedno hniezdo som si objednala zo Slovenska, svokor nám ho donesie. Už posledné, máme 4 a to hádam bude stačiť. Ja tiež plánujem najskôr v spálni, ale potom pekne do svojej, aby si zvykal. Maxa sme mali pri sebe strašne dlho a vždy keď je manžel na nočnej vlezie ku mne do postele. 😀 😀
@januska010
@andy09 boze baby mne sa tak toci hlava zas,otras....Spodny tlak mam 54....fuj
@januska010 - môj muž chodí na týždňovky a vtedy, keď je preč, tiež Miško spí pri mne. Ale ja som rada, ja sa s ním rada túlim, veď čoskoro vyrastie a už sa nebude chcieť ku mne pritúliť 😀 . Ale keď je mm doma, tak pekne spinká vo svojej izbičke, len niekedy sa k nám vypýta 😉
Baby, dajte tipy na nejaké pekné hniezda, ja mám pocit, že neviem nič pekné nájsť ☹

@eevicka83 bezova je lepsia, teda mne osobne sa viac paci, ja na ruzove moc nie som... bezova je krajsia 🙂