icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

katyka11
26. júl 2013

@andy09 tak to sme dve....ledva nieco urobim ....tecie so mna akoby som vysla so sprchy.... a ten nos??? taky tak 😖

katyka11
26. júl 2013

@trish31 Nas tu plasis...som na Teba dnes myslela, ze ako ste dopadli...tak sa drzkajte...
jo a vyloz nohy... !

andy09
26. júl 2013

@katyka11 som na tom presne tak, a najhoršie je to v kuchyni ked niečo robím, a už zo mna tečie a dychčím ako kôň a nevravím radšej o schodoch, niekedy v pohode a inokedy fučím ako lokomotíva. To radšej nevravím, že mám tolko žehlenia, teda som poprala všetky tie maličké vecičky a tento týžden som sa to chystala žehliť ale teda nie som schopná v tomto teple .A ten nos to je des, ráno vstávam a smrkám a smrkám celé vreckovky v háji a také krvavé samé a cez den mi to tam zaschne a zasa upchá až mám pocit že nemôžem dýchať....už aby to všetko skončilo. Asi začnem vyvolávať Bohov dažda, chladu a mrazu 😀

andy09
26. júl 2013

@trish31 som rada že ste s malinkým v poriadku, oddychuj 🙂

jaja018
26. júl 2013

Jaaaj baby vy sa tu stazujete na teplo. My bývame v podkrovnom byte cez deň ked varím mám v nútri 40. Som rada ked vypadnen von. Okolo pol tretej ideme s malou von na dvor pod strom do chladku a kúpať sa do bazenika. Okolo piatej sa idem s malou bicyklovat a o 7 domov malú kúpať a uspat 🙂 a zvládam v pohode 🙂

januska010
26. júl 2013

Ženy, to teplo ma zničí ☹ ☹ ☹ ☹ V práci v pohode, prišla som domov a všetko dole vodou ☹ ☹ ☹ Je mi zle, už ani neviem ako to mam opísať 😒 K tomu aj náš Max - dnes sa mu nič nepáči, nič nie je dobre, celý čas visí na mne a je nervozny ☹ Už je toho moc na mňa ☹

trish31
26. júl 2013

@januska010 nech ti muz pomoze joj chlapi

januska010
26. júl 2013

@trish31 To nehrozí, keď je Max nervózny je vždy pri mne. On je môj miláčik. O muža ani " nezakopne " 😀 😀 😀 Dúfam, že čím skor zaspi a ja sa dam dokopy.

katyka11
26. júl 2013

@andy09 Andy posli mi to zaklinadlo... idem aj ja do toho...
a presne ako pises...smrkam smrkam... krv.. cely nos bolavy pomalicky...

dnes som sa smiala na sebe 12 min.som telefonovala so sestrou ktora mi davala svoje rady... takze ja ako robot som pochodovala po celom byte... a sestra uzavrela hovor tym... ze : vies co??? zavolam Ti ked mi nebudes funat do telefonu...normalne som bola zadychana...ako keby som utekala cezpolny beh... 😀 😀 😀

andy09
26. júl 2013

@januska010 jooj moja to Ti verím, ked majú deti svoj den to je niečo, aj moja Miška má také dni a neodlepí sa odomna a ešte aj na wc príde za mnou. Teraz je preč už od začiatku prázdnin, len prvý týžden bola aj s nami, chýba mi ale tiež si niekedy poviem že je jej lepšie na prázdninách a behajú s detmi a kúpať sa chodí a po výletoch , lebo ja by som v tom teple velmi po výletoch nešla a vychádzam von ozaj ked musím cez den a večer chodíme na prechádzky ked je už vonku fajn. Toto teplo je riadny zaberák.

januska010
26. júl 2013

@andy09 Ja sa idem pobaliť ☹ Znova nízky tlak, hlava ma ukrutne bolí a k tomu som začala aj vracať ☹ ☹ ☹ Takže ideme znova na pohovosť. Už nečakám ani minutku, nechcem aby sa malému niečo stalo.

katyka11
26. júl 2013

@januska010 Drzte sa 😨

andy09
26. júl 2013

@katyka11 😀 to ako aj my sme dnes boli v obchode a ako sme prišli domov muž vraví že podme na chladenú kofolu, tak mu vravím že vynes nákup ja ta počkám dole....ved na čo by som sa zbytočne štverala na 2 posch. 🙂.....tak sme sedeli na kofole chvilku a už sme sa postavili že ideme domov a on asi 3 kroky predo mnou a obzrie sa a vraví no podme podme pridaj....už prídeme na schody a on zasa predo mnou a vraví no podme zhlboka dýchaj , nadýchni sa nosom vydýchni ustami a nefučíme pritom a do toho začal tlieskať a povzbudzovať ma ....pozerám nanho a myslela som si svoje, že keby si to on skúsil všetko , ved len ked má nádchu už je napol mrtvy...... smial sa ...no blázon čistý 😀

katyka11
26. júl 2013

@andy09 Tak toto si zivo viem predstavit... 😀 😀 😀
Nerobili vsetkych chlapov cez kopirak??? moj je tiez pekne takto do boku udereny.... 😉

andy09
26. júl 2013

@januska010 hm ten tlak zasa, radšej veru chod, držte sa Jani. ☹

nanca5
26. júl 2013

Dievčata pridavam sa k vam do novembra 🙂

katyka11
26. júl 2013

@nanca5 Vitaj 😉

andy09
26. júl 2013

@katyka11 no ako by ich všetkých jedna mater mala 😀 , im je to všetko smiešne, lebo si to nezažili a nikdy nezažijú...a to si niekdy ani neuvedomím že fučím a on mi povie ved ideme pomali a ty fučíš....no čo mu navysvetlujem už sa ani neunúvam....oni si to nevedia predstaviť že to je určitá zátaž.

andy09
26. júl 2013

@nanca5 Vitaj medzi nami 🙂

katyka11
26. júl 2013

@andy09 Presne...ja sa uz len pousmejem... a myslim si svoje... 😀

nanca5
26. júl 2013

dievčata chela by som a len opytat ci je normalne aby som doteraz citila kopkanie uplne na supy 🙂 ale uz 2dni nic moc. citim take slabe narazy. mne by nevadilo keby kopkala cely den 🙂

andy09
26. júl 2013

@katyka11 nápodobne....nemá zmysel sa tým zaoberať 😀 A najlepšia jeho dnešná hláška, teraz mi vraví že chod sa osprchovať a ja hned nadšená že ooo niečo bude 😀 a on ma hned schladil s tým že on už sa už bojí sexovať lebo, že malý je už velký a aby mu tam niečo neporobil....tak som mu povedala, že tak sa nestaraj kedy sa ja pôjdem osprchovať či teraz alebo o hodinu 😀 A tak teraz schladený pozerá Bučkovcov 😀

andy09
26. júl 2013

@nanca5 to je uplne normálne, mne tiež malý kopal málo väčšinou len večer ked som si lahla a tento týžden kope celé dni a riadne kopance. Majú asi také obdobie že viac spinkajú a málo kopú. Hlavne je, že za den nejaké tie pohyby cítiš.

nanca5
26. júl 2013

@andy09 Ďakujem
mala som take obdobie ze kopala iba rano a na druhy tyzden iba poobede tak preto ...

monik83
26. júl 2013

ahojte, my sme sa dnes boli kúpať v Galandii, bolo super ani to teplo som tak nevnímala, malé si tiež kopkalo vo vode...

trish31
27. júl 2013

@januska010 drz sa Janus

trish31
27. júl 2013

Baby dnes sa vykrochtim do bazena a nikto ma odtial nedostane

andy09
27. júl 2013

@trish31 tak to Ti závidím ja od rána žehlím tie pidi veci 😝

katyka11
27. júl 2013

@andy09 A ja zase od rana pri sporaku..jak dilino..varim rano...aby som nemusela cez den ked bude taky hic.... to sa asi vtedy slahnem hola do vaaaaaaaaanku 😀

trish31
27. júl 2013

@andy09 k tomu by ma teraz nik nedostal