Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@katyka11
@andy09
@trish31 Znova ležíme, práci môžem dať nadobro zbohom ☹ ☹ Od včera mi kvapka infúzia, z postele sa nemám šancu postaviť. 😒 😒 Hneď po prijatí mi robili ctg vyšetrenie - nič moc, ozvy sme mali slabšie, tak ma to čaká aj dnes ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , + čakáme aj na výsledky z krvi. Nemám pri sebe net, len manžel mi doniesol notebook na pár minút, tak sa ozvem, keď nás pustia, ak nás vôbec pustia. Držte palce.
@januska010 fuuuuha...no tak to nieje nic prijemne.... hlavne ze ste pod kontrolou lekarov keby sa nieco dialo... odpocivaj.... a hlavne Drzte sa co najdlhsie pokopke z babatkom... 🙂
@katyka11 Ja už ani neviem, čo mám robiť, načo sa mám psychicky pripravovať. ☹ ☹ Dr. mi hovorí, že ak by sa mal narodiť aj teraz, mal by nejakú šancu na prežitie ☹ No ako ... nič lepšie mi povedať nemohol, nemá ani len 1 kg, tak tá šanca je dosť nízka ☹ ☹ ☹ ☹ Snažím sa byť v pohode, nestresovať, ale to sa nedá, ja sa bojím o jeho život. ☹
@januska010 Držte sa Jani obaja, všetko bude dobré. Myslíme na Vás.
Baby mate už nakupene tie malilinke vecicky? ja si myslim ze mame este cas ale zase potom s bruchom nakupovat tak to neviem....
@nanca5 ja som kupovala postupne asi od 16 tt, spoliehala som sa na to že budem mať dievčatko a budem mať všetko po dcerke, ale čakáme chlapca, takže škrt, tak som povyberala po malej len neutrálne vecičky a niečo už pokupila a ešte pár vecí mi chýba ale to už ozaj len niečo. A kočík máme objednaný bude v septembri a postielku mám po malej. Ja radšej ešte teraz behám po obchodoch lebo už ku koncu to nebude príjemné a ani nebudem mať chuť 😀
@nanca5 ano sama som si nakupovala, ked mal muž dovolenku boli sme spolu, niečo som aj cez net objednala, a švagrina kupila a to tak postupne vždy ked sa mi niečo zapáčilo tak som kupila a tiež čakám na tie zimné vecičky, lebo teraz väčšinou všade ešte krátky rukáv. A vela toho aj dostaneš ked sa narodí, ja som ani pri malej vela vecí nekupovala takých maličkých, vela som podostávala a tolko mala vecí že niektoré aj s visačkou ešte mám po nej 🙂
Baby ja neviem isto ale asi som 2x citila stikutanie.1x pred par dnami dole v podbrusku take jemne velmi pravidelne tyky...ale bolo to v takych sekundovych intervaloch..cize dost rychle..moje srdce to nebolo a malej by som asi necitila nie?a trvalo to asi 5 min. A dnes to iste asi 5 min. Muz hovori ze to bolo stikutanie
@januska010 a z coho taky nizky tlak a ja som nemyslela ze aj to je nebezpecne..som myslela ze v tehu je iba vys. Tlak nebezpecny..neboj dr. Ta urcite daju dokopy vedia co robit a maly bude v brusku este dlho... 🙂
@januska010 moja myslim na teba posielam vela energie ver ze vsetko dobre dopadne
@eevicka83 Nie je to nebezpečné, ale už som 2x skolabovala. Tak som pod dozorom, pre istotu. Ja verím, že bude všetko v poriadku, ale keď za mnou dnes prišiel a hovorí - Pani, nebojte sa, aj keby sa narodil ešte dnes, má nejaké šance na prežitie ... No vtedy som sa zosypala. tie šance sú minimálne a aj keby nejaké boli, budu v tom aj trvalé následky. ☹ ☹ ☹
@trish31 Ďakujeme. Stále čakám na výsledky, z čoho som to vracala, možno som len niečo zjedla, chodiť nemôžem, stále mám infúziu. Chodia tu ku mne ako na klavír raz sestrička, potom lekár. Spolubývajuca ma upokojuje, že všetko bude dobré, len mám myslieť pozitívne. Požičala mi notebook, kedže mne ho Dr. zakázal, kedže nemôžem nikam chodiť, mám len kľudne ležať, tak som sem prišla na skok.
@januska010 myslím na Vás,nech je vsetko v poriadku,potom daj vediet dobré správy 😉
@januska010 a mala si take problemy aj tehotenstvach predtym? Myslim ze tam to ustrazia a tlak sa napravi..
Baby tal stikutaju vase deti v brusku ci nie? Lebo som zvedava ci to je to co citim sem tam...
@kajca84 Výsledky z krvi dopadli dobre, žiadne extrémne odchýlky nemám. Dnešné CTG lepšie, aj keď stále nie v norme. 😒 😒 Tlak sa mi drží, zatiaľ.
@eevicka83 Predtým som mala bezproblémové tehotenstvá, až nato, že obaja sa narodili skor. Starší o 2 a mladší o necelé 3 týždne. Inak nič, dokonca ani s tlakom som nemala problém.
@januska010 no super ze je lepsie neboj bude to o.k
@eevicka83 Pred chvíľkou tu bol manžel, doniesol mi notebook, knihu aj nabíjačku na mobil 😀 😀 😀 😀 Som happy, aspoň mi ten deň zbehne rýchlejšie, kedže aj prechádzky mám zatiaľ zakázané.
@januska010 no ako sa citis ?
Kocky ako?ja zatial dnesok zvladam dobre maly sa obcas prevali snad aj zajtra takto prezijem
@trish31 Výsledky z krvi ok, tlak tiež. CTG stále nízke, ale po ultrazvuku malý vyzerá byť v pohode 🙂 Takže mi padol kameň zo srdca 🙂
@januska010 to je super sprava
@januska010 janka drz sa a hlavne treba pozitivne mysliet - vsetko dobre dopadne 🙂
@trish31 Dnes ich začína byť až moc 🙂 Pred chvíľou tu bol manžel a hovorí mi, že malý bude mať po ňom len priezvisko - meno môžem vybrať aké len chcem 😀 😀 😀 😀 Ach konečne sa spamätal !!!
@hrustik1 Musím byť naladená len na pozitívnej vlne 🙂 Pred chvíľou tu bol iný Dr. - hotová kopa srandy 😀 Tak som sa pri ňom smiala na polovicu oddelenia 😀
@januska010
@hrustik1
@eevicka83
@andy09 baby co mate deticky myslite si ze dvojmesacny maly mi vydrzi len s maminou pol dna,ked nachystam mlieko do flasky?

@katyka11 no ja dnes nevarím máme od včera, muž je v robote tak od 7 som hore a žehlila som nebolo také teplo ráno ako bude teraz.