Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@malaberuska nejdem ja to mam len hranicne nikam ma neposlali len nemam jest sladkosti
@trish31 podla mna si to kazdy robi ako chce.. niekoho posielaju aj ked ma 7,3 -7,4.. 😕
@eevicka83 no ja ked mi sestra nabalila vsetky tie vakuove vrecia s vecami po malej, tak som to najskor vsetko rozbalila aby som vedela, co vsetko tam je a co mi treba dokupit. no a dala som oprat najskor tie najmensie, a potom vacsie a potom este vacsie :D. este ich tam je kopa, ale prelozila som ich do krabice, ale z toho vreca su take dokrkvane, ze ich asi operiem a pozehlim a ulozim niekam do skrine (to su veci od roka cca do 3). a urcite ich este budem vsetky prat, teda aj tie najmensie. len ja nemam dve deti ako ty, ak sa mi asi viac chce, ked som sama doma 🙂, inak by som to asi nerobila 😀 (lebo neznasam zehlit). takze podla mna mozes byt v klude 😉
@kwetinnka hodinu a pol po jedle si mam merat a to mam mat do 7 - 7,2 a nalacno do 5,6..
@malaberuska hej takto ma byt..do tych 5.6 je norm na lacno..odchylky su len podla labaku...a po zatazi do tych 7.8..
@kwetinnka ved som zvedava co mi povie o tri tyzdne na kontrole..
@malaberuska Hádam vie 🙂 Povedala mi že je to v norme tak som sa tým viac nezatažovala 🙂
@andy09 a ty si kolko mala?
@malaberuska mna sa spytala co som vceea jedla ja ze vecer este kofolu predtym Deli a nutelovy chlebik a bolo,povedala ze aj to mi skreslilo
@trish31 mna sa nepytali a som si takmer ista, ze to bolo skreslene jedlom den predtym..
Baby nemavate navaly tepla v takychto horucavach?
Uff baby vyzliekla som sestrinu babiku a pozbierala u nich naše malé veci a asi prijmem niekoho na zehlenie 😀
ahojte buduce mamicky dlho som tu nenapisala, cakame chlapceka. Co tu citam uz si aj periete vecicky aj zehlite no mna to ani nenapadlo a saksia vec ani nemam co kedze mam kupene asi 3body a 2dupacky plus nohavice to je vsetko, ani sa mi nechce kupovat dopredu som nä rizikovom a marodujem riadne vam zavidim. nä poradnu idem v pondelok a hned mä posle objednat sa nä ten cukor.

@eevicka83 pridavam sa k vam lenivym 🙂 najprv musime starsieho prestahovat do jeho izby a potom chystat pre druheho...ale najprv tu izbu musime vymalovat a upravit 🙂