icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

sudabe
1. aug 2013

@monik83 to je super a nedas fotku kocika? ja sa tiez chystam do polska ale asi az niekedy v oktobri alebo az jak sa Maly narodi. kde ste boli v ajon meste?
@eevicka83 az taky rozdiel tych 9cm to nie je vela ja som mala predtym pas okolo 75-80 cm neviem presne.

andy09
1. aug 2013

@vavrenka je to strašné ani nízky niet dobré ani vysoký....už aby sme rodili a všetko sa dalo do normálu 🙂

andy09
1. aug 2013

@monik83 tak to ste dobre nakúpili.

monik83
1. aug 2013

boli sme v Novom Targu na trhoch, kúpili sme camarelo sevilla ten tyrkysový za 330 e sme zjednali, fotku ešte nemám lebo je v škatuli a sme u svokra na návšteve takže až doma bude veľké skúšanie.

eevicka83
1. aug 2013

@sudabe to sa ti nezda ale to je riadny rozdiel 7-8 cm
..ja pojdem s obvodom 112 rodit ale to fakt zalezi od vychadzajuceho obvodu.mne ide velmi dopredu zatial do bokov nie len do spicu.

sudabe
1. aug 2013

@eevicka83 asi hej dakedy sa mi zda ze mam male brusko a dakedy ze je extremne velke ale ide mi aj do stran nie do spicu a dufam ze sa uz velmi nezvedsi. uz som pribrala 10kg tak to je dost do novembra fuuha dufam ze nie dalsich 10.

matrix87
1. aug 2013

ahojte, tak sa hlasim po dnesnej poradni. Vsetko v poriadku, glukozove vysledky potvrdene - v poriadku, popocuval srdiecko a sli sme domov. Objednal ma uz o tri tyzdne aj na sono, tak sa tesim, ze nemusim dlho cakat 🙂 dufam, ze mu ten skrateny cas medzi poradnami uz vydrzi a bude sa to uz len skracovat 🙂

katyka11
1. aug 2013

@matrix87 uz sa bude urcite len skracovat... teraz to bude kazde tri tyzdne a potom kazde dva... a posledne tyzdne ... kazdy tyzden

eevicka83
1. aug 2013

@sudabe no ja ani neviem kolko som pribrala a ani to velmi nechcem vediet 😀 dufam ze do porodu uz nepriberiem vela...

eevicka83
1. aug 2013

@katyka11 no moj dr. Si nerobi problem so skracovanim intetvalu medzi poradnami...ja na glukozovy test idem az v 30 tyzdni a na sono co sa robi v 30 tt pojdem urcite len najskor v 33 tt..

matrix87
1. aug 2013

@eevicka83
@katyka11 moj doktor tiež najskôr nahodil termín v 33tt, ale potom si to rozmyslel a napísal v 30tt... som zostala zaskočená chvíľu, ale hádať sa s ním veru nebudem... čím skôr, tým lepšie... 🙂

katyka11
1. aug 2013

@eevicka83 no tak to neni nic moc.... a tak si zober ze mne robi moj dr. len tie povinne sona, kt.preplaca poistovna.... a potom sme boli este na 3Dcko...takze nas teraz caka to v 30tt.. na ktore ideme 15.teho...

sudabe
1. aug 2013

@eevicka83 ale hovori sa ze najviac sa pribera este v poslednych mesiacoch, dr. maju cas nä vsetko a ide im hlavne o to aby im poistovna vsetko preplatila to su slovensky dr.

inull5
1. aug 2013

Ahojte, koľko ste pribrali zatiaľ? ja mám 4,5 kg navyše, drobec má okolo 530 gramov, je to podľa vás málo? Moje bruško vyzerá ako len po dobrom obede

eevicka83
1. aug 2013

Babetko pribera najviac ale ak sa zena neprejeda tak ds nepribera az tak zavratne...este zadrziavanie vody moze sposobit prirastok vahy vacsi..

eevicka83
1. aug 2013

@inull5 a maly ma podla mna dost moja mala v 25 tt okolo 690g a tvoj by tak mohol mat 650g v 25tt co je uplne super

inull5
1. aug 2013

@eevicka83 tak dúfam že je to teda ok 🙂 do konca má ešte čas nabrať 🙂 prejedať sa nemôžem ale ani nechcem lebo mi je potom ťažko ale dám si na čo mám chuť len nie veľa

mia1111
1. aug 2013

@inull5 - ja som pribrala 5kg, tiež nemám vraj veľké bruško, ale neriešim, cítim sa dobre, tak som rada, pri prvom som viac pribrala v tvári hneď na začiatku, teraz mám tvár rovnakú ako pred tehu, len bruško mi narástlo, ale nie moc 😉 . Na konci tehu sa priberá rýchlejšie, keď bábo rýchlo rastie, tak to ešte dobehneme 😀

inull5
1. aug 2013

@mia1111 ja by som veľmi nechcela nabrať, pri malej som mala 20 kil a to som mala pocit že sa ani nepohnem. Naivne som si myslela že 4 dni po pôrode sa narvem do svojich rúrkových riflí a vysokých čižiem a že nechám svojich 20 kil v pôrodnici... 🙂

mia1111
1. aug 2013

@inull5 ja som pribrala 12 kg pri prvom tehu, vydávala som sa 7týždňov pred pôrodom 😀. Mala som bruško dopredu, boky som mala furt skoro rovnaké, tak na svadobných fotkách, kde som spredu, tak vôbec, ale vôbec nepoznať, že som tehu 😀. Neboj, 20 mať nebudeš, keď priberáš takto pomaly 😉

inull5
1. aug 2013

@mia1111 no práveže sa obávam aby to nenabehlo nejak náhle 🙂

mia1111
1. aug 2013

@inull5 to by si sa musela riadne rozpapať, ale tak keď máš v hlave, že si to nechceš zopakovať, tak si to nezopakuješ ;). Neboj, keby si aj pribrala viac, potom to zhodíš, pri dvoch drobcoch to pôjde isto rýchlo, hlavne, nech je bábo OK, ostatné je nepodstatnééééé 😉

inull5
1. aug 2013

@mia1111 ale jasné že naši drobci sú najpodstatnejší 🙂

trish31
2. aug 2013

@monik83 ja mam Camarelo Malaga su take iste len Malaga ma pridane odvetravanie

monik83
2. aug 2013

@trish31 pôvodne sme chceli tiež tú malagu ale mali tento a je to to isté tak sme kúpili, dúfam že sa nám bude dobre voziť, hlavne že je ľahký 😉

nanuska123
2. aug 2013

@monik83 aký typ ste kupovali kočíka???? a kde si nakupovala na trhu či v tom obchode babyboo???

nanuska123
2. aug 2013

@monik83 a na trhu je dobrý výber??? my sa chystáme tam pokúpiť všetko okrem kočíka nejako teraz 17-teho...

ivica1982
2. aug 2013

Ahojte , tak po vcerajsej poradni vsetko v poriadku srdiecko nam bije osto- sest 🙂 , na konci mesiaca objednana na oGTT.. a na USG + poradna . 😉

94
2. aug 2013

@monik83 aj my sa chystáme v sobotu 10.8....okrem kočíka všetko ostatné pokukať....takže dá sa? super

monik83
2. aug 2013

@nanuska123 boli sme aj v tom babyboo a tam sme kúpili slušný matrac do postieľky kokos pena kokos za 16e, vaničku obyčajnú za 5 e a prebalovaciu podložku tiež za 10 e, na trhu zase kočík, periny do postieľky za 10 e čisto biele, mali tie súpravy do postieľky aj s baldachýnom od 25 e, oblečenia dosť, to sme my zase nekupovali, ani zavinovačky, ale mali. akurát aj fusak sme kúpili za 20 e, určite nakúpite, treba jednať.... 😒