Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
boli sme v Novom Targu na trhoch, kúpili sme camarelo sevilla ten tyrkysový za 330 e sme zjednali, fotku ešte nemám lebo je v škatuli a sme u svokra na návšteve takže až doma bude veľké skúšanie.
ahojte, tak sa hlasim po dnesnej poradni. Vsetko v poriadku, glukozove vysledky potvrdene - v poriadku, popocuval srdiecko a sli sme domov. Objednal ma uz o tri tyzdne aj na sono, tak sa tesim, ze nemusim dlho cakat 🙂 dufam, ze mu ten skrateny cas medzi poradnami uz vydrzi a bude sa to uz len skracovat 🙂
Ahojte, koľko ste pribrali zatiaľ? ja mám 4,5 kg navyše, drobec má okolo 530 gramov, je to podľa vás málo? Moje bruško vyzerá ako len po dobrom obede
Babetko pribera najviac ale ak sa zena neprejeda tak ds nepribera az tak zavratne...este zadrziavanie vody moze sposobit prirastok vahy vacsi..
@inull5 - ja som pribrala 5kg, tiež nemám vraj veľké bruško, ale neriešim, cítim sa dobre, tak som rada, pri prvom som viac pribrala v tvári hneď na začiatku, teraz mám tvár rovnakú ako pred tehu, len bruško mi narástlo, ale nie moc 😉 . Na konci tehu sa priberá rýchlejšie, keď bábo rýchlo rastie, tak to ešte dobehneme 😀
@inull5 ja som pribrala 12 kg pri prvom tehu, vydávala som sa 7týždňov pred pôrodom 😀. Mala som bruško dopredu, boky som mala furt skoro rovnaké, tak na svadobných fotkách, kde som spredu, tak vôbec, ale vôbec nepoznať, že som tehu 😀. Neboj, 20 mať nebudeš, keď priberáš takto pomaly 😉
@monik83 aký typ ste kupovali kočíka???? a kde si nakupovala na trhu či v tom obchode babyboo???
@monik83 a na trhu je dobrý výber??? my sa chystáme tam pokúpiť všetko okrem kočíka nejako teraz 17-teho...
Ahojte , tak po vcerajsej poradni vsetko v poriadku srdiecko nam bije osto- sest 🙂 , na konci mesiaca objednana na oGTT.. a na USG + poradna . 😉
@nanuska123 boli sme aj v tom babyboo a tam sme kúpili slušný matrac do postieľky kokos pena kokos za 16e, vaničku obyčajnú za 5 e a prebalovaciu podložku tiež za 10 e, na trhu zase kočík, periny do postieľky za 10 e čisto biele, mali tie súpravy do postieľky aj s baldachýnom od 25 e, oblečenia dosť, to sme my zase nekupovali, ani zavinovačky, ale mali. akurát aj fusak sme kúpili za 20 e, určite nakúpite, treba jednať.... 😒

@monik83 to je super a nedas fotku kocika? ja sa tiez chystam do polska ale asi az niekedy v oktobri alebo az jak sa Maly narodi. kde ste boli v ajon meste?
@eevicka83 az taky rozdiel tych 9cm to nie je vela ja som mala predtym pas okolo 75-80 cm neviem presne.