Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@grace tiež pozerám, že niektoré baby idú skôr iné až natesno....ja mám ísť na poradňu v pondelok-zač.34tt, aj na krv a potom už kramáre, tak neviem či to bude tiež 35-36tt..ale ak sekcie robia aj dva týždne dopredu, je mi to tak akurát....
a aspoň ťa budú mať skôr pod dohľadom
@jaja018 no mohol by ťa aj skôr pozrieť ako o mesiac 🙂
Tak stale som 2 v 1,zamknuta na 100 zamkov,ale kontrakcie dnes na monitore uz boli viditelne,takze magnezko a nohy vylozit aspon na tyzden🙂36.tt,Mathiasko pribral na 2700 gramov🙂
aj my máme dnešnú poradňu úspešne za sebou, na pôrod to zatiaľ nevyzerá, ale malá je otočená zadočkom, takže pravdepodobne to sekcia istí 😕
@trish31 tak maly nas predbehol hmotnostou 🙂 tak ale co by to bolo za babu si musi strazit hmotnost od malicka 😀
A nejedz uz magnezko potom neporodis ani na termin...
Ja si myslim ze tiez budem drzat az do terminu...krcok skrateny na 1,5 cm ale pri mne to je v pohode na tyzden tehotnosti branka na spicku prsta ci co tam napisal ale myslim ze u mna to tak skoro nepride..
Ozaj baby v Tesco maju 30 percent zlavy na detsky tovar a malemu som tam kupila zimny overal s kozusinou za 15 eur neuveritelna cena strasne som rada,a rifle za 5 eur 😀
no ja este take tyzdne max. co by som chcela a mala vydrzat a potom by som uz velmi rada keby sa vypytala malicka moja 🙂 to budem podla ms ukonceny 39tt a podla sona zacinajuci 39tt ale podla vahy dufam ze aspon 2900-3000g
chcela som napisat take 2 tyzdne ze musim vydrzat a potom sme uz supeer dufam..
Ahojte, tak záver je že zajtra mi urobia sekciu, jednak kvoli tomu nadbytku plodovej vody a maly má nejaký problém, esem alebo hydrops alebo cosi také. Dobre má dnes doplasili. Ešteze mam kamosku tu na novorodeneckej jiske, malého tam hneď prevezu, držte palce nech je ok
Nechce niekto plienky Pampers Premium Care 1 za 10,-€/bal. zostali mi balicky, co sme nevyuzili ☹
@ewca Myslime na teba a posielame anjelikov, nech vas ochranuju a veeela energie a sily...vsetko dobre dopadne a ty sa nam cochvila pochvalis zdravym syncekom 🙂 drzime prsteky

Dnešna poradňa asi takto: otvorena na 1cm, bránka pre tesny prst a na vchod mi nalieha hlavička. Doma začinajú stávkovať že kedy to už bude 🙂 Na pasy ma nedala a na buduci tyžden ultrazvuk a poradňa. Tak som zvedava..... 🙂