Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
babulky, dakujem vam krasne za podporu, velmi ste zlate a moc mi vase slova pomohli ... urcite sa vam to vsetkym zasa naspat v dobrom vrati
@trish31 Nic si s toho nerob ze ta bolia zuby...ja uz druhy tyzden nespavam...cely den ma zuby nebolia...a v noci nespim ...od bolesti.... bola som uz aj dva krat u zubarky a nic... povedala mi ze to je normalny priznak tehotenstva...a v lekarni ked som sa pytala co si mozem dat tak mi poradili panadol...neskodi babatku... vecer ked zacnu bolesti dam si panadol.... v noci po 6.tich hod. spanku sa opat zobudim z bolestami...dam si este jeden...a rano zasa nic.... je klud...
tak vidim, ze niesom sama s tymi zubami 😒
@mummyofthree tak to urcite nie si.... sestra sa mi smeje...ze ty mas tie najhorsie priznaky tehotenstva...prve mesiace nevolnosti...bolesti prs...ani chytit.... tie presli,,, a teraz? druhy tyzden zuby... hrozneeeeeeeee
Uz som si myslela, ze to len mna trapia zuby 😢 a tiez len v noci. dufam, ze nas to coskoro prejde zienky 🙂
tak baby mne zacina byt uz dobre, zacinam mat pocit ze je to o dost lepsie vcera mi napr. bolo zle len kusok rano a potom cely den absolutne nic a dnes je to tiez tak podobne... zacinam podla menzesu 16tt a podla sona som vzdy mala dovtedy o tyzden menej ale ja si to nemyslim lebo zakazdym mi nameral dlzku vacsiu co zodpovedalo nie tomu co on napisal ale vzdy asi o tyzden viac. no ale dr. vie asi co pise....
Ahojte, pridávam sa k vám novembrovým čakateľkám, začínam 11.tt, termín mám 27.11.. Doma už máme 8-ročnú slečnu Elišku.
Zle mi nebýva, iba tak zvláštne cítim žalúdok, ale ešte som nezvracala a dúfam, že ani nebudem. A nemôžem spávať v noci, teda, aj spím, ale aj 20-krát sa zobudím a zase zaspím a tak dokola. Zato cez deň, keď sa dá ako napr. včera, 2 hodinky poobede 🙂. Manžel sa vždy smeje, že či učím dieťa spávať. Len z tých nocí, by si nemalo brať príklad.
aj mna bolievaju zuby posledne dva tyzdne...ale je to take mierne, ze nepotrebujem na to liek...takze nastastie celkom v pohode
@katyka11 ja som muzovi povedala, ze musim k zubarovi ze ma zacal bolet zub a on ze ved to ta aj predtym ked si bola tehu vzdy boleli a to preslo za par dni, tak uvidime, ja si to nepamatam :D:D:D:D
bolest zubov ako priznak tehotenstva?? ze by fakt? lebo mna tiez bolia zuby a uz som sa bala ze co sa deje...
Babyyyyy, aj ja sa hlasim do skupinky november 2013 🙂
Trosku od temy, ale vsimli ste si, ze tento rok sa dovalila asi nejaka tehotenska vlna? 😀 Neskutocne vela ludi caka babo, aj moja gynekologicka mi to potvrdila xixi.
My sme nejako ani neplanovali a ani sa nesnazili a samo to prislo 🙂 Trosku tak symbolicky to pripisujem gestu, ked som tehotnej kolegynke chytila brusko, aby som prvykrat v zivote citila ako babo kope. No a coskoro som bola aj ja "v tom" 😀
@mummyofthree
@grace terazsom si vsimla ze mame termin v jeden den 😀
zatial 21.11///ale uvidime,lebo moj 40 dnovy cyklus bol tiez vselijaky...a ja som pred tym mesiac ani menzes nemala...tak zatial tak,na NT som este nebola,lebo som s dcerkou v tatrach
@mummyofthree @kwetinnka veru mame rovnaky termin 🙂 kedy idete na ten ultrazvuk co sa chodi v 12tt? Ja idem buduci utorok 7.5.
ja az 15,mala som ist 6...ale este som v tatrach
Bay vraj ked bolia zuby bude chlapec 😉
@grace ja 10.5 🙂 a aj s mojim prvym synom som mala rovnaky termin a prisie na svet 15.11
@trish31 dufam ze ne :D

@inka070707 - je mi to veľmi ľúto... ☹ verím, že sa čím skôr zadarí, ja som tak kámoške pohladkala v januári tehu-bruško, že nech sa aj na mňa nalepí a bum, o mesiac som bola tehu 😅 , tak držím palce 😉