Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@januska010 ja ešte nejdem kupovať kočík, len sa mi páči tej značky a dcera ma vždy prehovorí pozrieť do predajne. Značku máme vybratú len model ešte nie, a kupovať asi až niekedy v septembri pôjdeme, ved ozaj čo ak by sa aj nám zapáčil ešte nejaký iný 😀
a fabru potom mozes prisposobit pohlaviu...
My sa rozhodujeme medzi CONCORD neo, QUINNY moodd a STOKKE🙂
moze byt,teraz su ine nez pred 4 rokmi,aj tam sa dizajn meni...hlavne nech sa nam dobre vozi 😀
@beatka1988 stokke maju pekne tie nove modely,tie pred tym vyzerlai ako lietajuci tanier...Concord je nizky,ak si nizsia bude ti vyhovovat....aj ked su podla mna ...aspon stokke zbytocne drahe..
@kwetinnka no ka mam 170cm ale priatel ma 194...no kamoska ma Concord,a jej muz 198 a nevedia si ho vynachvalit...
tak to je asi individualne,lebo kamoskyn muz ma tiez tak a nadava..osobne ho nemam vyskusany...
@beatka1988 inak quinny mood je druhy moj favorit 🙂)) len tam sa mi nepaci ta sportova cast je krasna ale podla mna nepohodlna na spanie pre babetko... sestra mala tuto znacku a ta sportova cast bola vyslovene na take prechadzky ze do obchodu a len tak vonku ale na spanie aj ona potvrdila ze nie je taky super. kvoli tomu je cislo dva ten kocik.. viem ze jane je pre babetko velmi pohodlny a aj pre vacsie dieta. my sme ho pouzivali do troch rokov a stale v nom mala dost miesta..
@beatka1988 a stokke je detto s tou sportovnou castou u nas v meste ho ma kazdy druhy kto ma na drahsi kocik... takze aj preto by som ho nechcela ale hlavne kvoli tej sportovej casti je o nicom pre babetko iba dobre vyzera..
@kwetinnka mne kocik neostal lebo my sme ho aj dost znicili mala som dvojrocny rozdiel medzi detmi takze ja som chodila tak ze casto som don posadila aj starsiu k mladsej takze sme ho totalne znicili ale priznam sa ze aj tak by som kupovala asi novy.... ja to mam velmi rada ked je kocik novucicky aj ked babu to je jedno...
nevadi vam na tom quinny to presne koleso...na brodenie snehom nieje velmi idealny...ci va to nevadi
ahojte, no vidím, že už pomaličky riešite kočíky 😀 . Ja si nechávam ten, čo som mala pri prvom synovi - X-lander XA - štvorkolesový. Mali sme modrý, ten som po roku a pol predala, že si kúpime už len nejaké golfky, ale žiadne ma nezaujali, tak sme kúpili zasa X-lander, len v inej farbe 😅 . Ja som s kočíkom maximálne spokojná, syn sa mi narodil začiatkom novembra, niekedy v apríli šiel do šporťáku, kde bol spokojný. Sedieť úplne sám začal až v deviatich mesiacoch, takže skôr som ani opierku nedvíhala. U mňa maximálna spokojnosť, super sa ovláda, takže meniť nebudem 😉
co sa kocika ci vacsiny vybavy tyka, mame po "velkej sestre", aj keby som chcela menit, nemam dovod a peniaze sa zijdu na detsku izbicku, ktoru sme doteraz neriesili, skoncilo stavebne, treba sa s tym pohrat, no vobec neviem ze co s nou :-/
kocik mame http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/12-1-...
vobec nezlacnel za tie 3 roky, spokojna som bola, dufam, ze este vydrzi 🙂
kedy uz prestanu tie nevolnosti, som slaba a mam pocit ze vobec nic nevladzem ☹
Ja dievcata chvalabohu tieto veci vobec este neriesim.... kocik budem bat bud od svagrovej alebo od sestry podla toho, ci bude chlapec,alebo dievcatko..... a tym padom bude aj kopec veci do vybavi...ja len pred porodom dokupim drogeriu a plienky.... postielku dostaneme aj s baldachinom...takze naozaj.....kopec veci podostavame.... co mi aj dost vyhovuje, lebo tym ze som doma na rizikovom od 2.heho mesieaca, som prisla o jeden plat v domacnosti, takze som vobec rada, ze sa mame tak dobre ako sa mame :D
A mne sa velmi pacia a aj vybava mi sedi CAM kociky...len ich musim este ohmatat aj fyzicky
@andy09 Ja sa najvaic obávam, že sa mi zapáči iný 😀 Preto si radšej počkáme, aj keď určite by som chcela biely a retro 😀
Ahojte, tak sa k Vám pridávam aj ja... ďalšia novembrovka.. 🙂 pozerám, že je nás tu už hodne.. 🙂
@januska010 ahoj moj nazor asi este skoro kupit kociar ale na druhej strane ked mas vybraty a neveris na dejake povery......... ja vobec neviem aky by som chcela mne sa vsetke vidia rovnake........ ale pojdem do obchodu a ked si nejaky vyberiem tak ho kupim .........
@januska010 ved to je to, že do novembra daleko a výber kočíkov je neskutočne velký a to potom býva ako naschvál, že už je niečo kúpené a nájdeš niečo ešte krajšie🙂 Ale ved máme času a času, kočíkov je dosť 😀
Ešte, že je ten november tak daleko, lebo sa doma ani len na mene nevieme zhodnúť 🙂
my sa na chlapcovom mene zhodnúť vieme ale na dievčati vôbec.. keby ste len vedeli, ako chce môj priateľ nazvať dcérku... 😒 celá rodina je z toho mená zúfalá.. 🙄 to som ale zvedavá, ako to nakoniec skončí.. 😀
@sasulka767 My sme sa s drahym nakoniec zhodli...ked to bude chlapec, davam meno ja, a ked dievca tak partner, a mozno to este dohodneme naopak, ale kompromis musi byt
@katyka11 u nás sa to asi nebude dať.. on jej chce dáť meno Roberta.. ☹ k tomu menu sa ani zdrobnenina nedá dať.. ☹ a nevie mu to vôbec nikto vyhovoriť..
@sasulka767 pokial to nieje Hiacinta... 😀 do novembra sa to este zmeni,a dohodnete sa neboj.Moj mm chce aby sa chlapcek volal po nom...patriarcha...alebo ze Palko..no mne sa to moc nepaci,ale ved ako pri dcerke sme sa nakoniec dohodli.

a aky?podlamna mas este fuuuru casu