Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Maminky ak by ste mali zaujem o veci pre babo na zimu - body, dupacky, pyzamka, overaliky - aj hrube na von, kontaktujte ma cez spravu, ponukam vecicku po nasej malej...
Dievcata, ja to nechcem zakriknut. . . ale konecne som sa po dvoch tyzdnoch vyspala.... konecne ma neboleli zuby 🙂
ahojte baby. Pridavam sda k vam, aj ked este presne neviem kedy mam presne termin,lebo doktorka mi to este presne nepovedala. a idem az buduci tyzden na kontrolu tak dufam ze sa dozviem viac 🙂 chcela som sa opytat ci ma niektora z vas alergiu, zapchaty nos..ja si s tym zatial od zaciatku tehu lamem hlavu a neviem do kedy mi to bude trvat...mate s tym niektora skusenosti?Doktorka mi dala sice nejake tabletky na alergiu ale nedobrala som ich cele a pouzivala som detsky nasivin a to si 3 krat denne...myslite ze by mi to nejako uskodilo??uz ho ale nepouzivam..ale asi take 2 tyzdne som ho musela lebo by som sa zadusila...myslite ze by to nejako uskodilo babu???dakujem za vasu odpoved..
jaj ženy, mne ide ten môj chlap dnes uplne na nervy 😠 Najskôr okomentoval aký je nenormálne drahý karfiol (nakolko som mu ho kázala kúpiť, lebo už ma nenapadá čo variť ), potom mu vadilo, že som si chlieb krájala nad stolom a nie nad kredencom ( asi preto že včera vysával on a zbadal že hned sa namrví a pod.), dalej že som vela pustila vodu ked som umývala jeden tanier.....proste také veci čo v živote nekomentoval....asi má svoj deň 😀
Ahojte.vidim,ze tema kocikov v plnom prude 🙂 ja som tiez uz pokukala trosku a jednoznacne od casualplay sportovu cast a vajicko,ktore je polohovatelne...a este od tako laret alebo perso sa mi lubia ..tak myslim ze ja uz mam rozhodnute tieto dva uz len pockat do akej farby budeme ladit 🙂 ...mate niekto aj skusenost s tymito znackami?
@mata258 moja segra ma tento kociar a je bozsky...ja ho po nej dedim a som rada. paci sa mi velmi. a to je ta 3 Kombinacia. Hlboky, vajicko a sportovy. dobre sa sklada aj dobre sa kocikuje..som rada ze ho budem mat...uvidis zamilujes si ho ;)
@lienkalienocka1982 to ten casualplay?..ten ma suseda a je vazne super...to vajicko sa mi neskutocne lubi ze sa to da tak polohovat..teraz je jej mala akurat v takom veku ze ju len v tom nosi...a uplne super sa s tym chodi...len tam sa mi nelubi hlboka cast..akosi mi je nesympaticka..tak planujem,ze kupim uz pouzivany a maju v ponuke ze predaju len sportovu cast s vanickou...a potom este kupime novy kocar aj hlboky a to chcem od znacky Tako..tak som to tak nakombinovala 🙂
ahojte dievčatá, aj ja patrím do vašej skupiny, ale mám na vás jednu otázočku. Dnes ma celé poobedie pichá na ľavej strane brucha, také občasné pichnutie, myslíte, že je to v norme?
@lienkalienocka1982 ahoj vitaj, ja som mala brutalnu alergiu pocas prveho tehu....stale upchaty nos, stale kychanie a pocit akoby mi sla prasknut hlava...no hroza...tiez som mala od dokt. lieky a spreje, ale nic som neuzivala, casom okolo 5mesiaca to prestalo a po porode uplne.... 😉 ...az do teraz som znovu tehu a znovu hrozna alergia snad na vsetko, stale kycham , stale si musim brat zo sebou vreckovky...no ja si myslim, ze mame vsetko tak super prekrvene a citlive, ze to k tomu patri...ja isto uzivat nic nebudem, neviem ci to nejako skodi, ale viem ze mne to moc nepomahalo 😖 😒 takze vydrzim este par mesiacov a mozno sa bude scenar opakovat 🙂
@monik83 neboj je to v pohode, mne doktor povedal,ze to su upony maternice a ta rastie narazovo, preto to sem tam pichne...neboj
@andy09 upne viem o com hovoris, my sme tiez na druhom poschodi bez vytahu, ale musim vzdy zbehnut este do pivnice(este nizsie) aby som vytiahla kocik pre malu....tu po vsetkych poschodiach vlacim , sa cudujem, ze este vladzem 🙂 fucim a fucim 😝
Baby ako som sa chvalial,ze uz nemam nevolnosti,no dnes ma to chytilo od obeda len sa mi hlava toci a napina ma ☹
@andy09 ja take stastie nemam..driem v robote..samozrejme kazdy den tam aj naspat autobusom..rano vstavam o piatej...samozrejme aj zle mi ostane v buse a v robote cely den umreta...kym dojdem o siestej domov tak len lahnem a spim....takze si objednavam veeeela energie lebo uz toto je vela...ale oplati sa to.kvoli malinkemu vsetko 🙂🙂🙂

@andy09 ale ja fucim🙂Aj minule sme boli v restike a brat mi hovori Boze sestra nefuc pri tom jedle🙂))Hned som zadychana,ledva vylezem po schodoch 😀