icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
7. máj 2013

@andy09 ale ja fucim🙂Aj minule sme boli v restike a brat mi hovori Boze sestra nefuc pri tom jedle🙂))Hned som zadychana,ledva vylezem po schodoch 😀

andy09
7. máj 2013

@trish31 po schodoch fučím aj ja ako lokomotíva 😀 Bývame na 2.posch. bez výťahu takže uplná paráda 😝

tinka_14
7. máj 2013

Maminky ak by ste mali zaujem o veci pre babo na zimu - body, dupacky, pyzamka, overaliky - aj hrube na von, kontaktujte ma cez spravu, ponukam vecicku po nasej malej...

katyka11
7. máj 2013

Dievcata, ja to nechcem zakriknut. . . ale konecne som sa po dvoch tyzdnoch vyspala.... konecne ma neboleli zuby 🙂

nikky81
7. máj 2013

@katyka11 tak nech to vydrzi, aj mna uz menej bolia 🙂

lienkalienocka1982
7. máj 2013

ahojte baby. Pridavam sda k vam, aj ked este presne neviem kedy mam presne termin,lebo doktorka mi to este presne nepovedala. a idem az buduci tyzden na kontrolu tak dufam ze sa dozviem viac 🙂 chcela som sa opytat ci ma niektora z vas alergiu, zapchaty nos..ja si s tym zatial od zaciatku tehu lamem hlavu a neviem do kedy mi to bude trvat...mate s tym niektora skusenosti?Doktorka mi dala sice nejake tabletky na alergiu ale nedobrala som ich cele a pouzivala som detsky nasivin a to si 3 krat denne...myslite ze by mi to nejako uskodilo??uz ho ale nepouzivam..ale asi take 2 tyzdne som ho musela lebo by som sa zadusila...myslite ze by to nejako uskodilo babu???dakujem za vasu odpoved..

andy09
7. máj 2013

jaj ženy, mne ide ten môj chlap dnes uplne na nervy 😠 Najskôr okomentoval aký je nenormálne drahý karfiol (nakolko som mu ho kázala kúpiť, lebo už ma nenapadá čo variť ), potom mu vadilo, že som si chlieb krájala nad stolom a nie nad kredencom ( asi preto že včera vysával on a zbadal že hned sa namrví a pod.), dalej že som vela pustila vodu ked som umývala jeden tanier.....proste také veci čo v živote nekomentoval....asi má svoj deň 😀

prahaxx
7. máj 2013

@andy09 u toho mojho som to definovala ako zachvat starostlivosti a obava o rodinny rozpocet v 4clennej domacnosti, no neviem... ale aspon u nas sa chyta pomoci, konecne 😝

mata258
7. máj 2013

Ahojte.vidim,ze tema kocikov v plnom prude 🙂 ja som tiez uz pokukala trosku a jednoznacne od casualplay sportovu cast a vajicko,ktore je polohovatelne...a este od tako laret alebo perso sa mi lubia ..tak myslim ze ja uz mam rozhodnute tieto dva uz len pockat do akej farby budeme ladit 🙂 ...mate niekto aj skusenost s tymito znackami?

lienkalienocka1982
7. máj 2013

@mata258 moja segra ma tento kociar a je bozsky...ja ho po nej dedim a som rada. paci sa mi velmi. a to je ta 3 Kombinacia. Hlboky, vajicko a sportovy. dobre sa sklada aj dobre sa kocikuje..som rada ze ho budem mat...uvidis zamilujes si ho ;)

mata258
7. máj 2013

@lienkalienocka1982 to ten casualplay?..ten ma suseda a je vazne super...to vajicko sa mi neskutocne lubi ze sa to da tak polohovat..teraz je jej mala akurat v takom veku ze ju len v tom nosi...a uplne super sa s tym chodi...len tam sa mi nelubi hlboka cast..akosi mi je nesympaticka..tak planujem,ze kupim uz pouzivany a maju v ponuke ze predaju len sportovu cast s vanickou...a potom este kupime novy kocar aj hlboky a to chcem od znacky Tako..tak som to tak nakombinovala 🙂

monik83
7. máj 2013

ahojte dievčatá, aj ja patrím do vašej skupiny, ale mám na vás jednu otázočku. Dnes ma celé poobedie pichá na ľavej strane brucha, také občasné pichnutie, myslíte, že je to v norme?

andy09
7. máj 2013

@monik83 to som aj ja občas mávala že ma pichlo na pravej strane asi vaječníky, ale v pohode.

andy09
7. máj 2013

@prahaxx no to on zasa pomaha aj pomáhal aj navarí, dokonca raz sa snažil piecť... 😀 Hororovo to dopadlo ale aj snaha sa ráta🙂 Ale dnes mal ozaj asi svoj den

monik83
7. máj 2013

@andy09 tak som trochu pokojnejšia, možno sa tam len drobec rozťahuje

andy09
7. máj 2013

@monik83 určite nestresuj sa z toho to nič nie je. Ako vravím aj ja som to mala. A ja som aj pohyby začala cítiť skoro v 14 tt.

monik83
7. máj 2013

@andy09 tak ďakujem

andy09
7. máj 2013

@monik83 nemáš za čo. Ty si priamo z TO?

monik83
7. máj 2013

@andy09 nie, bývam v Urminciach, a ty?

andy09
7. máj 2013

@monik83 ja som priamo z TO

peka13
7. máj 2013

@lienkalienocka1982 ahoj vitaj, ja som mala brutalnu alergiu pocas prveho tehu....stale upchaty nos, stale kychanie a pocit akoby mi sla prasknut hlava...no hroza...tiez som mala od dokt. lieky a spreje, ale nic som neuzivala, casom okolo 5mesiaca to prestalo a po porode uplne.... 😉 ...az do teraz som znovu tehu a znovu hrozna alergia snad na vsetko, stale kycham , stale si musim brat zo sebou vreckovky...no ja si myslim, ze mame vsetko tak super prekrvene a citlive, ze to k tomu patri...ja isto uzivat nic nebudem, neviem ci to nejako skodi, ale viem ze mne to moc nepomahalo 😖 😒 takze vydrzim este par mesiacov a mozno sa bude scenar opakovat 🙂
@monik83 neboj je to v pohode, mne doktor povedal,ze to su upony maternice a ta rastie narazovo, preto to sem tam pichne...neboj
@andy09 upne viem o com hovoris, my sme tiez na druhom poschodi bez vytahu, ale musim vzdy zbehnut este do pivnice(este nizsie) aby som vytiahla kocik pre malu....tu po vsetkych poschodiach vlacim , sa cudujem, ze este vladzem 🙂 fucim a fucim 😝

trish31
7. máj 2013

@katyka11 mna zas zacali

trish31
7. máj 2013

@monik83 pohodka roztahujes sa🙂

trish31
7. máj 2013

Baby ako som sa chvalial,ze uz nemam nevolnosti,no dnes ma to chytilo od obeda len sa mi hlava toci a napina ma ☹

andy09
7. máj 2013

@trish31 to dnes asi bude počasím, mne sa hlava od rána točí, mala som problém z obývačky prejsť do kuchyne som myslela že odpadnem, hned som si tlak merala, ale ten som mala dobrý...ba priam vynikajúci.

trish31
7. máj 2013

@andy09 ja som si teraz merala,a 96 na 52...tak uz viem co mi je zle

andy09
7. máj 2013

@peka13 Ti poviem to boli nápady robiť činžiaky bez výťahu 🙂 Ja ked som mala dceru malú tak sme na 3 bývali tiež novostavba bez výtahu a kočík som tahala až na to 3 poschodie aj s malou a s nákupom....to bola tragedia.

andy09
7. máj 2013

@trish31 hmm tak to máš pekne nízky, ja som mala cez den 116/73 a inak ma napadlo, že možno to bolo na mna nízky lebo normálne mávam okolo tých 130/80 a to beriem lieky.

trish31
7. máj 2013

@andy09 jasne mohol byt nizky pre teba..ja uz taketo stavy poznam,nuz co idem si lazkat a srkat vodu....

majushka122
7. máj 2013

@andy09 ja take stastie nemam..driem v robote..samozrejme kazdy den tam aj naspat autobusom..rano vstavam o piatej...samozrejme aj zle mi ostane v buse a v robote cely den umreta...kym dojdem o siestej domov tak len lahnem a spim....takze si objednavam veeeela energie lebo uz toto je vela...ale oplati sa to.kvoli malinkemu vsetko 🙂🙂🙂