Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
VDievcence ste sa za ten den rozpisali,my sme boli vcera na ture na Zamkovskeho chate,vladalasom vsetko super,ale teda makacka to bola,hlaavne spat s malou po skalach.Al;e ako sme sa vratili som padala unavou.
Uz som i kupila aj zelezo,ze ak som zas taka anemicka ako pri dcere,mozno to trosku pomoze.Ale v podstate som unavena viac ne pred tehu,len tu na to ani nemam cas mysliet.Ale v pondelok uz ideme domov.
Ozaj nejake tehu vitaminy uzivate? ci zatial nic?
Tehulky moje, musim sa pochvalit, aky super nakup veci som vcera urobila 🙂 Isla som si vcera kupit u nas v NR na trznicu nejaku cerstvu zeleninku a ovocie a potom u cinanov pozeram, ze maju krasne haremove nohavice s volnou gumou na pase za 8€ 🙂 No nekup to 🙂 Hned som si zobrala dvoje a k tomu este 2 predlzene tricka po 5€. Taka som bol so sebou spokojna 🙂 U cinanov som nenakupovala dobrych 10rokov, ale teraz mi to nedalo. Pred par dnami som kupila velmi podobne nohavice v Promode za 30€ a teraz dvoje za 16€. A najlepsie je, ze zase je "in" volna roztahana moda. Takze sa da bezproblemov nakupit i na nas "pupkate" 😀
A nakukla som i do obchodu "pre deti", povodne som hladala nejake leginy, lebo tie z Lidla mi budu dobre asi az v oktobri 🙂 ( a to som si zobrala S-ka)... No leginy nemali tak som popozerala kociky, no a veru neviem co nakoniec kupime ☹ Ked sa mi pacila hlboka cast, nepacila sa mi sportova a opacne. Robi tam kamoska, tak mi vsetko poukazovala, ale nejak ma nic neoslovilo. Pri Jane Mum sa mi nepacila spotrova cast - kratka strieska. Casualplay mi prisiel hrozne tazky - ale inak velmi pekny a ucelny. Mammas & Pappas mal hroznu sportovu cast ako truhlu. No a moj favorit Concord Fusion asi prisiel o prvenstvo ☹ - ta strieska na sportovej casti je kratka a divna. Ostanem ja asi pi mojom odskusanom Peg-Peregu. Pri dcerke som mala sportovy PP Pliko a neviem si ho vynachvalit. Teraz maju nejaku novu kolekciu, kde s da sportovy otacat v smere i potismere jazdy. Este ho niekam musim ist okuknut, lebo zatial som ho pozerala je na nete http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane....
A inak som sa riadne rozpisala 🙂 Pekny den tehulky 😎
ste tu toho popisali 🙂
cakame DIEVCATKOOOOOOOOOOOOOOOO hura hura huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@majushka122 no to ti nezávidím....ja mám robotu fajn....ale mna nechala dr. od začiatku doma na PN, mala som už problemy pred rokmi tak teraz to radšej riešila takto od začiatku.
@hrustik1 aj mne sa páči tento Peg Perego ktorý si tu pridala, tiež som ho už viackrát obzerala na nete. ja mám malé auto, takze hladám niečo skladné, a tento mi zatial vychádza najlepsie. nevidela som ho nazivo, ale vanicka sa mi zdá malá, nasla som niekde na nete, ze vnútorná dlzka je len 70 cm. to je ale asi dost malo. ja cakam prve, takze sa tomu tak velmi nerozumiem. naozaj majú také malé vanicky tie Peg Perego? nevies mi poradit? 🙂
@mummyofthree gratulujem 🙂)))
@hrustik1 a kde si bola v NR pozerať kočíky? My ideme do NR tiež na nejaké nákupy lebo tu u nás v TO nekupiš nič, a chcem sa ísť pozrieť v mlynoch čo je ten obchod s kočíkmi a aj vecami sa mi tam zdal vždy dobrý výber kočíkov tak tiež chceme si ísť obzrieť našich favoritov naživo 🙂 Pri malej som mala tiež Peg Perego a bola som spokojná.
@mummyofthree tak to si prvá s dievčatkom, zatial sa to tu hemží chlapcami 😀 Dúfam , že v utorok sa pridám k Tebe k dievčatkám 😀
Caute babue som 11+0 mozem cítiť babo. Už jedno babo mám a mám este v pamäti aké su to pocity a dneska sa mi už dva krát zdalo ze cítim. Neni to nejako skoro?
Ahojte,ja som bola u lekára v pondelok,brali mi krv,tlak 110/60,bábatko sa pekne hybalo a oproti minulej fotke,kde som videla motylika 🙂 je to uz krááásne takmer 6 cm mimi.Vypísali mi uz konecne aj knizku a ked sestricka pocula,ze som schudla 4,5 kila,tak mi povedala,ze keby to vedel lekár,tak ma hned posle do nemocnice...Lekár este povedal,ze ked bude pretrvávat moje nechutenstvo,tak mám príst.
Opytala som sa,ze ci by sa dalo zistit aj pohlavie.Vraj áno,no on tak skoro nepovie,lebo niekedy sa moze stat,ze to predsa nebolo ono,takze az ked si je na 100 percent isty,takze mozno az nabudúce,o mesiac.
Potom vecer som mala migrénu ako este nikdy v zivote.Mozno z tohto pocasia...
My sme si nechali nás kocík,nieje nic extra,no asi zostane u svokrovcov,Chcem novy,no neviem este aky ale urcite zan nechcem zaplatit majland,niektoré kocíky sa mi zdajú fakt predrazené...
ahojte, sice mam termin 31.10. ale týždňovo patrím k vám 🙂 som 14+6tt dnes 🙂
@andy09 aj mna nechal doma dva tyzdne v druhom mesiaci lebo som mala silne krce...vypisal mi duphaston ale ptm sa to zlepsilo a dal ma do robotky..boze tak sa teskam...uz sa neviem dockat prvych pohybov a uz chcem cim skor vediet co to bude...ale aj sa bojim nech je vsetko ok... minule mi robiltie merania nt a zatim ok tak dufam 🙂
Kočky tak termin mi posunuli z 19 na 25.11,takze bude asi strelec po tatovi 🙂
@mimickapn Aj nám presunuli termín z 11. na 5.11. 🙂
Ahojte, ja som dlhoooo nepisala 😉 a kukam ze ste toho dost popisali 😉 ...v poslednej dobe nic nestiham, v robote uzavierky, doma najprv upratat, navarit, chvilu s malym a hend bezim ku sestre a (uz) 2-tyzdnovemu krsniatku 😉 Jedine stastie je, ze mi nebyva zle..vlastne keby mi brusko pomaly nerastlo, ani neviem, ze som tehotna 😉
@januska010 tebe posunuli dopredu? tak to by som aj aj brala 🙂
Ja som uz kociky tiez pozerala...ale ja som zavisla na 3-kolesovych...takze tam ten vyber nie je az taky velky...najviac sa mi paci Jane Slalom a casulplay S4 🙂 ale este ich nemam uplne doriesene 😉 ...a tiez uvazujem, ze nekupim novy, ale uz nejaky pouzity, korunky by aj boli, ale chcem este doriesit velku skolacku izbu pre Danka a zaroven malu ruzovu 🙂 pre babenko 🙂
Ahojte baby...mne sa tiez velmi pacia kociky peg-perego..len sa mi tiez zda , ze vanicka je malinka.. :( nakoniec som sa rozhodla pre kočík Cam dinamico 2013...mam ho aj v albume.. 🙂 tento to vyhral na plnej čiare.. 🙂 ani cena nie je az taka hrozna.. 🙂
@andy09 drzim palce 🙂 a ako viete tak skoro pohlavia? tiez ste si dali geneticke testy?🙂
@pechlinka no moze byt mala vanicka ale ved tam budes mat novorodenca, tam to bude babatku stacit podlamna, do leta vyrastie, ale uz nebude chciet lezat vo vanicke 🙂
@nikky81 dakujeeeeem 🙂 taka som stastna ze az umrem od radosti 😀 😀
@jaja018 mne uz tam tiez bubla od cca zaciatku 12tt 🙂 takze mozes, co by si nemohla 🙂
@mimickapn ja mam zatial tiež termín na 25.11. 🙂
@andy09 ja som bola pozerat v OC Mlynoch v obchode " Pre deti" na 2. poschodi inak dobry vyber kocikov maju i na Chrenovej v Centro Nitra ( vedla Agrokomplexu) v obchode Alltoys. Ja som bola s tym PegPeregom velmi spokojna, ale mala som ho len ako sportovy. Bol pekny velky, dal s dat az na lezato a strieska je tiez dostatocne dlha, aby tienila dietatko 🙂
@nikky81 A co sa tyka tej vanicky, my predsa budeme mat zimne deticky, takze v zime sa nam do vanicky zmestia i vo fusaku a na jar uz budu v sportovom. Ja v tomto pripade vobec neriesim velkost velkost vanicky. Moja dcerka je tiez novembrova a s vanickou sme nemali najmensi problem. Ked sa mimi narodi ma cca 50cm a kym narastie na tych 70-75cm to uz bude davno sediet 🙂 A podla mna ta vanicka od PP nie je ani nahodou mala - standartna velkost to je 🙂

@andy09 veru, nieco podobne mam teraz...len som k tomu aj tehotná 😒 😖 ale tak zvladneme ako mm hovori 😀