Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby uz mate vysledky tripple testov niektora?
@eevicka83 Evik pisala som Ti aj do Tvojej temy,neboj nic,ja som mala zapal tiez a nevedela som ani o nom,nasadili mi v nemocke ATB.Mykozu mam aj ja,v tehu sme na nu nachylnejsie,lekar mi predpisal Gynazol a robil mi ambulantne vyplach boraxovy.Vytok mas tehotensky,pokial nie je hnedy alebo krvavy,neboj sa nic 🙂
@katyka11 mna na rizikove nevypisovali,lebo nemam zamestnavatela 😀 Mne bral teraz stvrtok,ale vysledky budeme mat isto vsetky dobre 🙂 Ozaj baby co sme riesili tie moje vysledky toxoplazmozy,tak ste mali pravdu,doteraz neprisli tie vysledky,zabudli na mna 😀 Sestricka to musela hladat cez web a bola negativna
@trish31 Mna vypisali hned v nemocnici, ked si ma tam nechali v druhom mesiaci tyzden.... som krvacala, a ked som im povedala, ze v zamestnani robim denne aj 14hodin niekedy v kuse...a na nohach, tak ma lekar vysmial...ze tak im rovno zavolajte nech si hladaju rychlo nahradu ....... ☹ to je hrozne zostat takto zo dna na den doma.... ved uz zacinam omietky skrabat 😀 a to nam zakazali aj sex ☹
@katyka11 sex mne nehrozi kedze muz je v Kanade 😀 A doky mi ho tiez zakazal...Mi hovor,ja sa tak nudim doma,furt nieco vymyslam ked mozem...Aspon ze ideme na dovolenku ked pride muz,tak budem mat akcny mesiac.Teraz je este dobre,mame leto,ale co budeme na jesen robit..Len lezat a zrat 😀
Veru nech je uz november lebo tieto problemy a strach o malicke je hrozny..ale vsetko musi byt o.k.!!
takze tiez november.. 15.11....2013....a Ruzinovska nemocnica uz mate vybrate nemocnice??? tie co ste z BA
No dievcata ale ja uz mam pocit ze citim pohyby,vazne.Nie kopkanie,ale pohyby..Moze byt?
@katyka11 presne,neviem🙂Ako ja uz citim ho,viem,kde je.Vacsinou je vlavo,to mam take tvrdsie,alebo napnutejsie na tej strane,aj lekara som sa pytaa,ze Je nalavo?Ho citim.A kde som ukazala tam mi aj lekar potvrdil,ze je.Ale dnes som citila take ako hmyrenie alebo co....nalavo tiez

@eevicka83 to je len ako vitamínový doplnok... nie je tam napísané žiadne varovanie pre tehotné ženy, tak si myslím, že je to v pohode...