Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 Mne moj doki pocita tt podla skutocnej ms a v nemocnici na NT sone mi ju posunul o tyzden neskor a aj TP mi posunul o tyzden,tak som tiez s toho jelen ale kaslat na to ved hlavne ze mimi je ok dnes idem zase na NT sono lebo minule bolo zevraj skoro 10+4tt a bola som v 11+3 posla ms 🙂
@eevicka83 mne napisal taky datum aky som mala posledny MS.Ale lekari pocitaju ukoncene tyzdne,ja som teraz 16.tt podla konika ale podla lekara som 15 plus 1....A pohyby mne povedal,ze citit mozem,nie este kopkanie,ale presun ano.A aj keby mi nepovedal,ved vidim kazde rano mam taku vypuklinu na bruchu ze dovi,ked sa asi otaca maly alebo co tam robi.....
Baby ako sa citie?Uz sme vsetky 4.mesiac,citite sa lepsie?Ja mavam opat bolesti v podbrusku,take pichanie obcas a stale mam problem s tym tlakom nizkym...Pribrali ste uz nieco?
@trish31 ja mám o kilo menej, tlak raz vyšší raz nižší. Jesť sa snažím aj ked mi nechutí 🙂 A tiež má teraz sem tam ťahá a picha 🙂
Baby ako prebiehajú tie Tripltesty idem o mesiac 🙂
@katarinkam Ahoj...to nic nie..je ..zoberu ti iba nalačno krv...a potom podla vysledkov sa uvidi..ci budes musiet ist na odber plodovej vody.. :(
Ahojte babule, tak som bola dnes na prvom odbere krvi, dr. mi robil zasa UZV, mám ďalšie 2 fotečky 🙂. Bábo je vporiadku, meria 5,5cm, furt sa mrví 😀 , NT má 1,6mm, takže vporiadku, o tri týždne idem na krv na Tripletesty.
@trish31 - ja som pribrala 2 kilečká, ale to je tým, že som od 5tt doma 😅 😀 . Ja musím stále niečo jesť, lebo keď som hladná, je mi zle, keď sa najem, tak je mi chvíľu dobre a potom mi je zasa zle, tak zasa dačo zjem a takto stále dookola 😀
@pechlinka prečo ten smutný smajlik?
@mia1111 si presne ako ja 12+0tt. Máme 5,6 cm a NT 1,6 🙂
@katarinkam - jééééééj, to je super 🙂 , ja som mala termín 27.11., ale dnes mi dr. povedal, že podľa UZV je to 26.11., tak som si to zmenila v pase 😉
@mia1111 Tiež som mala 26.11. Teraz sa mi posunul na 25.11. Na moje meninky 🙂 tak sa vytesujeme. Fotku nemám krpec mal disco tak sa nedal fotiť, celý MM.
@katarinkam no mne dnes urobil až dve, jednu pohľad spredu, jednu zboku 😀 . Ukázal mi nožičky, rúčky, žalúdok, srdiečko, všetko OK, tak sa teším 😵
@mia1111 závidím, ja ny som možno chcela skočiť na 3D sono no neviem kde a koľko to stoji
@katarinkam to kvoli tomu odberu plodovej vody...strasne sa toho bojim :(
@pechlinka a ideš? Ja nechcem aj keby boli horšie testy, ked ta by bola zlá čo spravím drobca si zobrať nedám. 🙂 Takže by som zbytočne riskovala, kamarat má brata s Downovym syndrómom, ich drobcovi vyšli testy 1:100 riziko, nešla a malý je zdravy 🙂 A to mali v rodine.
@katarinkam - no mne robí len 2D, ale tak stačí, keď som bola tehu s Miškom, tak sme boli na 4D u Dr. Fruhwalda v BB, neskutočne zlatý človek, venoval sa nám hodinu, dal nám fotky aj CD s fotkami a krátkymi videjkami, len tentokrát nám to asi nevyjde, keďže som na PN-ke :(. Tak skúsim pohľadať niekoho v okolí, ale chcela som ísť znova k nemu, fakt som bola nadšená z prístupu aj z priebehu toho vyšetrenia. On mal dokonca v ten deň dovolenku, ale keďže som z Kysúc a termín sme mali dohodnutý už dávno, tak kvôli mne dobehol poobede do práce 😀 . Fakt neskutočne zlatý bol, manžel nechápal, vravel, že za tých 60€ to určite stálo 😉 😉 😉
@mia1111 a v ktorom tt si bola?

Baby ako vam pise dr. V tehotenskej knizke pri datume PM(posledna menstruacia)?datum aky ste v skutocnosti mali menstruaciu alebo nejaky iny podla neho? Lebo mne pise ze som mala posl.menst. 26.1.ale pritom ja som mala posl. Menstruaciu 16.1. No a dr mi tvrdi ze v ziadnom pripade nemozem citit pohyby lebo som len 15tt ale ja som podla mojho datumu posl. menstruacie 17tt...ma to serie lebo dnes mi povedal ze aj tripple testy mi moze robit az o tyzden...