icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
9. mar 2011

@viviem no co sa tika veci tak som este nic nekupila a ani asi tak skoro nebudem bojim sa!!!!ja ked som si spravila test a vysiel mi poz.tak som hned volala mamine ze som tehu a ona bola v soku lebo ma len 45r a ona ze to uz budem babka a plakala!!!zlata ale priatelovi rodicia to este nevedia lebo on ma syna a tiez ma taky niaky respekt pred nimi!!!ale tento tyz sa im to chysta povedat tak uvidime boji sa aby otec nedostal infarkt!!! 😖 😖 😖

lea1333
9. mar 2011

@viviem ja budem prtavdepodobne rodit cisarsky lebo mam epilepsiu a tam sa nesmie tlacit a ak budem normalne rodit tak sa bojim lebo viem co je to za bolest ta hnusna zlata zila!!!ale urcite to neboli viac ako porodne bolesti 😀 😀 😀 a baby ktora ste tu z ba???

tinika
9. mar 2011

@viviem no pri prvom tehu som sla prvykrat az v 8-9tt to som hned aj tehu knizku dostala a chodila som často lebo plod bol vysoko a mala som tenku stenu maternice, hrozilo ze praskne chceli ma do nemocky poslat, terza je to ok, takze nebudem chodit tak často ale presne si nepamatam, myslim ze v 12.16,20, 26 a 30tt sa chodi

viviem
9. mar 2011

@lea1333 to mas mladucku maminu, to sa necudujem, ze je v strese, ze z nej bude starka...tak to nemas tiez zavideniahodne s tymi svokrovcami, ale vari nebudu infarktovat, vsak tiez sa bojim, ze dostanu infarkt.....ani ja sa nechcem vytesovat z veciciek a potom nahodou by bol plac...pockame si a potom si uzijeme to nakupovanie 🙂

lea1333
9. mar 2011

@viviem ja by som chcela zacat pomali nakupovat tak po 12tt ale ja sebe uz kupujem take dlhsie tricka a nohavice a tak...

viviem
9. mar 2011

@lea1333 ja tiez mozno budem mat cisarak, neviem ako sa vyjadri lekar, ale urobim co sa da aby som nemala, ked budem rodit klasicky, tak istotne budem mat raz take bolesti ako bezne rodicky, ale to by som zvladla, uz mam odzite bolesti na 10 ludskych zivotov, prah bolesti uz je na vyssej urovni....nevidela som este jazvu po cisaraku, nechcem mat jazvu, nechapem preco celebrity chcu cisarak, ved je to hrozne

lea1333
9. mar 2011

@tinika ja tiez chodim na ultrazvuk kazdy druhy tyz a teraz ako som mala problemi tak som chodila kazdy tyz ale ked ze je uz vsetko ok tak mam chodit akzdy 2tyz! 😕

viviem
9. mar 2011

@tinika to je novinka, myslela som, ze rizikove je ked je plod nizko...a to akoze pri prvom tehu si mala tenku sliznicu a teraz sa ti to zlepsilo?....dakujem, takze v podstate bezne sa chodi kazdy mesiac, ked je vsetko ok

viviem
9. mar 2011

@lea1333 no ja som si zatial nic take na seba nekupila, zatial mam ploche brucho a aj vaha nezmenena...som zvedava kedy zacne rast brusko, ale keby nerastlo este take dva mesiace, tak by som neprotestovala...leto bude zabijak ak budu horucavy, ale aspon sa budeme obliekat lahko, same tuniky a tak 🙂

lea1333
9. mar 2011

@viviem cisarak je hrozny???ja neviem ja som videla jazvy po cisaraku a teda mozem ti povedat ze si to nikto ani nevsimne viac su vidiet strie podla mna!!!!a ty preco cisarak?

viviem
9. mar 2011

@lea1333 len dufam, ze ked chodime tak casto na ten utz, tak to nebude mat negativny vplyv na malinke....niekde som citala, ze to sposobuje vyvojove chyby a v niektorych krajinach to vobec neuznavaju ani ked maju zeny tazkosti....ale vzdy lepsie akoby sme mali zit v neistote ako sa ma nase malinke, ci je zdrave

lea1333
9. mar 2011

@viviem no ja som v mensiom tt ako ty a ja uz podbrusko mam aj sestricka na gyne sa cudovala ze mam ale lebsie je ked ti rastie postupne ako ked nemas dlho a potom zrazu vykukne a potom tie strije.... ☹ ☹ ☹

tun1ska
9. mar 2011

ja by som mala najradšej cisarák...prvý pôrod bol ťažký, už by som to tak nechcela zažiť...mám 12cm jazvu z minulého roka od pupka dole, takže po cisárskom by mi to už vôbec nevadilo:-// 😵 🙂

lea1333
9. mar 2011

@viviem no ja som za aby mi robili radsej ultrazvuk aspon viem ze je vsetko tak ako ma byt.... 😉 podla mna to nema vpliv na plod mne robia este vnutorne ultrazvuky a tebe?a dokonca vcera mi robili citologiu! 😖

lea1333
9. mar 2011

@tun1ska ale to nemas po cisaraku nie?

tun1ska
9. mar 2011

@lea1333 nie, po mimomaternicovom 😢

viviem
9. mar 2011

@lea1333 tak to si ma potesila, ze jazvy su v pohode a nie je ich vidiet...ja mam jazvu po slepaku a vsimne si ju aj slepy...tak ja mam strii viac nez dost po puberte a to som uplna vychrtlina, takze dufam, ze nenaskacu nove pocas tehu, uz sa kremujem ale tak nepravidelne zatial...uz sa kremujes? ake mas kremy?...ja mam klasicky telovy nivea, potom na strie elastiq a nejaky proti striam z avonu, tak som zvedava ci budu ucinne....cisarak mozno kvoli tym varixam na maternici, aj bez tehu mi sposobovali velke bolesti a neviem co sa bude diat ked sa zacne zvacsovat a nasledne ak budem rodit klasicky ci neprasknu, lebo keby praskli, tak krvacanie do brusnej dutiny a to ozhrozuje zivot...uvidim co sa nakoniec bude diat, ale vari sa to nebude zhorsovat....vsak vela zenam pocas tehu na nohach vzniknu zily a to ja nemam na nohach, bojim sa leta, co sa bude diat s cievami....a to cisarak robia vodorovne v podbrusi?

viviem
9. mar 2011

@tun1ska a mala si nejake tazkosti pocas tehotenstva, ked si mala tazky porod?...je to az take hrozne rodit klasikou?...jazva po dietatku je urcite najkrajsia ako tie ostatne... 🙂

viviem
9. mar 2011

@tun1ska a preco ti nerobili laparoskopiu?

viviem
9. mar 2011

@lea1333 no mne ani este nikdy nerobil vonkajsi utz iba ten vnutorny...no mna iba to tesi, ze lekar povedal, ze mne citologiu nebude robit, lebo som bola v decembri na preventivke a vtedy mi robil...aspon budes mat cistu hlavu, ked budes mat vsetky vysledky v poriadku 🙂

lea1333
9. mar 2011

@tun1ska aha to mi je luto ale uz mas pod srdieckom babetko tak uz je dobre! 😉

lea1333
9. mar 2011

@viviem ano to ano....

14petulka88
9. mar 2011

@lea1333 ked budes stym mat problemy po porode ja som pouzivala jeden mesiac cipky raz denne pred spanim velmi my to pomohlo, a od vtedy ju nemam dufam ze sa nevrati..

lea1333
9. mar 2011

@viviem v podbrusi myslim ze vodorovne!ale nie som si ista!a ja sa este nekremujem ale uz mam objednany krem z avonu proti striam a aj na prsia som si ho objednala...

lea1333
9. mar 2011

@14petulka88 ok dakujem

14petulka88
9. mar 2011

@viviem Dakuejm za skusennosti 🙂 mne pomahal jeden caj ktory som zacala pit koli chudnutiu lenze nakoniec to nemalo ucinok chudnutia ale toho ze som pravidelne zacala chodit na zachod.... lenze teraz ked som otehotnela nemozem si dovolit pit taketo caje.

14petulka88
9. mar 2011

@lea1333 nieje zaco 😉

lea1333
9. mar 2011
anniicka
9. mar 2011

caute tehulky tak ja sa tiez pridavam k oktobru 🙂 termin porodu 1.10 ..som v 10 tyzdni,tvar mam fest skaredu od akne a neviem co je na to dobre..poradte nieco.. 😉

lea1333
9. mar 2011

@anniicka ahoj no tak to ja neviem vobec ti poradit super gratulujem!!!! 😀