icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bettyx
9. mar 2011

@zuzanazuzana mockrát děkuju.. za nás oba 😅 .. je to od tebe hezký 🙂

lea1333
9. mar 2011

@14petulka88 ja prave ze kakam stale!!!ja nieco ziem a idem kakat! 😀 aj to sa cudujem...ja aj 3krat za den aj 4 ako kedy!

katja23
9. mar 2011

ahojte babenky , dnes osm bola na tom internom a sestricka v porovnani s tou vcerajsou ???? neporovnatelny pristup, mila prijemna ustretova , dokonca sama vravela aka je tamta a ze niesom prva pacientka co tak prisla ze ona odmietla.
takze zajtra mam zakrok , len som bola prekvapena ze idem na dvanastu a tak o jednej ma niekto po mna prist aby ma odviezol domov ..
A moj mili ma dnes prekvapil ked mi povedal ze o 3 mesiace sa zacneme pokusat o babo 🙂))) vobec som necakala ze bude chciet ... a o 3 mesiace ideme uz na dovolenku do Finska , tak snad nam ta dovolenka v snazilkovaniu pomoze do uplneho konca 🙂 drzte palceky ....joj ako lubim ja toho mojho chlapa 🙂

lenuska20
9. mar 2011

@katja23 zajtra sa drž, a neboj budeš čochvíla znovu tehulka, zmena prostredie pomáha 😉

drtka
9. mar 2011

@katja23 Držíme Ti palce, neboj všetko dobre dopadne 🙂

katja23
9. mar 2011

@lenuska20 @drtka dakujem Vam kocky , urcite sa vam pochvalim ak sa zadari 🙂

lenuska20
9. mar 2011

@katja23 budem sa tešiť 🙂

nany100
9. mar 2011

@bambina ahojky 😉 ...aj ja sem niekedy zavítam a teším sa, že máme zase spoločnú tému 😀 ...inak mne akosi tie nevoľnosti posledné dva dni ustúpili, tak sa z toho celkom vytešujem

zuzul1310
9. mar 2011

@lea1333 nízky tlak mám aj ja zdedený po mame, ale počas tehu hlavne ku koncu mi stúpol a tak bol ideálny 🙂
@14petulka88 poznáááám, ja som pribrala vyše 20 ☹ a teraz som len na začiatku, zo všetkého mi je zle a pribrala som tiež, nechápem....pritom takmer nič nemôžem jesť......
@lucy56 moja váha je momentálne rovnaká ako tvoja a rodiť som prvý krát išla mala som 95 hrôôôôza, keď teraz vidím nohavice čo som nosila tak ma až striasa že aká obluda veľká som bola.....
@lea1333 na leto sa kupujú tehu šaty najlepšie, voľné 3ú4 tehu nohavice a k tomu tričká a topy, pohodička, lepšie ako kupovať bundy a hrubé svetre
@zuzanazuzana presne ako píšeš, ja som dnes jedla na obed zemiakovú kašu s mliekom, včera sendviče, keď si len spomeniem na niečo čo momentálne nemusím tak ma napína. len nech to v štvrtom mesiaci prejde lebo takto naozaj ledva fungujem s malým. kečup som mala včera na sendvičoch, ten tiež môžem,inak mám zo všetkého tiež kyselinu, včera som si kúpila ten polystyrénový chleba, to biele suché, ale aspoň to môžem bez toho aby mi bolo zle.
Z váhy si nič nerob, hlavne že sa podarilo bábenko a potom sa už liečiť nebudeš tak váha pôjde pri malom šidielku rýchlo dole 🙂
@lenuska20 Chodím s Dankom na Helen Doron English for infants a je to super, sú tam aj s Dankom tri detičky, v cca podobnom veku Danko je najmladší, chlapček a dievčatko majú už cez tri roky, ale ide mu to super, nikto z rodiny nechápal keď som ho dala na anglinu, že či mi šibe, načo také malé dieťa, čo z toho bude mať a teraz keď im hovorí rôzne slová po anglicky tak len pozerajú že wow, naozaj to má veľký význam dať už malé dieťa na cudzí jazyk, pretože on to ešte neberie ako učenie ale ako zábavu, pred nami je skupinka škôlkárov a ich mamičky mi hovorili, že to deti už nebaví, že ľutujú že nezačali skôr, lebo musia do toho deti nútiť a tam sa už stráca tá bezprostrednosť s akou to berie Danko a tieto menšie detičky. Chodíme tam od februára, raz týždenne a už vie Danko cca 20 slov plus vie spievať rôzne pesničky podľa CDčka čo dostali.

berus222
9. mar 2011

jej baby, vy sa ako stravujete. bud vobec, lebo vam je zle alebo normalne. ja neviem co mam v sebe, ale stale "si pyta" len nezdrave veci. to som pri prvom tehu nemala. teraz sa idem zadrhnut stravou z mc donalds, vyprazanym a mastnym. a taka klobaaaaska, joooj! taketo veci som nikdy nemusela a teraz?! nastastie som este nepribrala. a keby neboli tohtorocne vianoce, tak mam tolko kg, ako pri miskovi ked som zostala tehula.

lenuska20
9. mar 2011

@zuzul1310 určite to je preňho velmi prospešné, ja by som to tiež tak spravila, švagor sa svojím synom rozpáva len po anglicky, a on už 3 rokoch vie po anglicky lepšie než ja...pravidelne chodia do anglicka a malý perfektne rozpráva...a ked pôjde aj tvoj do školy, bude mať náskok pred ostatnými 😉

viviem
9. mar 2011

@tinika ale vidno vsetko v poriadku, ultrazvuk ma uplne novy, iba 3 tyzdne, takze dokonca mi uz stihol aj povedat pohlavie, ze chlapcek....lekar ma take zasady a ani jedna zena u neho nie je vynimka kazdej dava az po 12tt, odbery robieva v 12-13tt, takze nebudem vynimka, ale ja z toho vedu nerobim, zaklad je, ze sa mame uplne ok, bez liekov, keby som nemala menzes, ani neviem, ze som tehotna, iba mam rozne chute...na sono chodievam kazdy 1-2 tyzdne a mam aj videa v dokonalej kvalite, este som nikde na nete nevidela lepsie foto ako mam...som spokojna... 🙂

lenuska20
9. mar 2011

@berus222 no o tom mc´donalde radšej ani nehovor, ja mám tiež teraz naň stále chuť... 😀 minulý týždeň som na posedie zožrala dva cheesburgery a stredné hranolky, len sa tak zaprášilo 😅

zuzul1310
9. mar 2011

@katja23 ahoj, až spätne som si prečítala čo sa stalo, veľmi ma to mrzí, ale dovolenka vám prospeje a čoskoro budeš kupovať výbavičku 😉 Všetky ti veľmi držíme palce

katja23
9. mar 2011

@zuzul1310 dakujem velmi pekne

dadusa26
9. mar 2011

ahojte...tak som docitala ...veru fuska riadna..dnes som bola u dokiho...10+4 a 33 mm ..zatial vsetko ok....len mam bolave dopichane ruky kedze mam vecny problem s odbermi krvi...ziadne zily 😀 no ja mam teraz taku unavu, ze v podstate zaspavam zaroven s malym o osmej a do rana som tuha...a inak som akasi pazrava a opat same jablka...akoby som mala pasomnicu 🙂 pevne verim, ze tentokrat nepriberem 20 kg...stalo to veru riadnu namahu ich zhodit...ale pomohla mi ta 90 dnova dieta a to ze som po kojeni opat siahla na cigaretu..sice ovela menej ako pred tehu...ale inac mam uz 1 kg hore...moj synator v poslednych dnoch odmieta spat poobede..takze mam dost...a vraj mame obdobie vzdoru..veru dupe a reve... 😀 takze si to druhe tehotenstvo neuzivam zatial podla planu 😀 mozno pri tretom to vyjde haha...

tinika
9. mar 2011

@viviem ako to ze uz videl pohlavie???? a prečo na sono tak často? ja som sice pri patovi bola často ale na to bol dovod, teraz nie, len teraz a az v 12tt

14petulka88
9. mar 2011

@lea1333 nooo jak ti fajne ja som upchata vacsinou... a po prvom som mala problemy zo zlatou zilou rok som to davala dokopy 😒

14petulka88
9. mar 2011

@zuzul1310 no tak to ani ja nechapem fakt 🙂 lebo tiez nejem az tak vela je mi zle a jem hlavne zeleninu a ovocie....

lea1333
9. mar 2011

@14petulka88 ja mam aj teraz sem tam problemi zo zlatou zilou a to som este nerodila!!!! ☹

lea1333
9. mar 2011

@katja23 to je super ze idete na dovcu!!!z dovolenky sa nosia pekne "DARCEKY" moja tak sa drz a zase napis ako sa mas a tak... 😉

viviem
9. mar 2011

@tinika ved ani ja tomu nerozumiem, ze uz urcil pohlavie, aj ja som to na sone videla, ale ja tomu neverim, ked mi to iste povie o dva mesiace, tak az vtedy uverim, lebo tak skoro to nie je mozne, ani hadam pri najkvalitnejsom utz...casto chodim preto, ze pre mna je tehu viac menej liecba a aj zazrak, ze som tehotna...bola som pred vyse rokom na laparoskopickej operacii kde zistili endometriozu, varixy na maternici, myom a jeden vaz maternice je uplne tenky, takze pri takychto diagnozach som sledovana, aby sa nic nezanedbalo, aj ked nepocitujem ziadne tazkosti....mam super lekara ktory ma empatiu a zaujem o pacientky a vzdy urobi to co moze aby pomohol a vyliecil, predtym som mala uplne katastrofa lekara, aj ked sa spraval ok, len nechcel robit vysetrenia a stale mi vravel ze som zdrava a to som mala tazkosti, nakoniec som zmenila za terajsieho a viem, ze ten predtym sa staral iba o seba...do 28.3. ked budem mat odbery a aj knizku vydrzim...to je super, ze az v 12tt ides, to znamena ze ste ok a budes odchadzat spokojnucka aj s knizkou... 🙂

viviem
9. mar 2011

@14petulka88 ahoj ja som vela rokov trpela na zapchy a aj som brala laxativa od lekara ale nepomahalo mi nic, iba co som mavala krce a bolesti brucha...potom som sla na gynekologicku laparoskopicku operaciu a od vtedy nemam ziadne problemy...myslim si, ze creva su zle usporiadane v bruchu a niektore zavadzia inemu a potom to sposobuje zapchu, lebo inac si neviem vysvetlit zapchy, napr. ja som sa stravovala ukazkovo, taku stravu som mala co nesposobuje zapchy a je skor prehanava a vobec to na mna neucinkovalo....ja som bola v 14tich operovana na slepe crevo a od vtedy som mala tazkosti, cize asi boli zli lekari...vies co je ozaj ucinne krušinový čaj, ale veľmi z mierou...to jedine u mna zaberalo

viviem
9. mar 2011

@14petulka88 niekedy prave ta zelenina a ovocie zle posobia na zaludok, sposobuju tvorbu stiav a kyseliny a to drazdi sliznicu zaludka a potom byva zle...

viviem
9. mar 2011

@lea1333 na problemy s cievami, ako je zlata zila , mam vyskusane, lebo mam maternicove varixy, je pohanka, je to obilovina a ma vela rutinu, ktory sa pouziva aj na liecbu ciev, existuje aj pohankovy caj...je to taka prevencia a hlavne stav sa nezhorsuje....aj kupele z dubovej kory su ucinne, len trochu neesteticke kvoli tmavej farbe 🙂

lea1333
9. mar 2011

@viviem ja to mavam len ked mam hnacku alebo ak nosim tazke a ked teraz nenosim nic tazke tak nemam problemi! 😉

tinika
9. mar 2011

@viviem tak to je fakt super, ze si tehu pri takyhc diagnozach 🙂 tehu knizku este nemam

viviem
9. mar 2011

baby uz mate nieco kupene pre babatko?...ja zatial este nie, ale velmi ma to laka, ale ked bude leto, pekne pocasie a nuda vtedy budem behat po obchodoch a vytesovat sa z veciciek...teraz nechcem, aby sa mi nesmiali, ze ci som sa nezblaznila tak skoro 🙂 ....inac u mna je dost zaujimavo, lebo zijem este s rodicmi, povedala som im, ze sa v maji vydavam, ale nevedia, ze som tehotna, ale vsetci naokolo to uz vedia...hrozne sa bojim ako zareaguju, lebo mama je taka zasadova a mam este jeden rok na Mgr. studiu....u vas ako reagovali najblizsi, je tu nejaka baba co ma alebo mala strach povedat rodicom, ze je tehotna?... 😒 ...mam dost starsich rodicov a som jedinacka asi preto mam taky blok

viviem
9. mar 2011

@lea1333 jaj tak to mas potom ok, ze nemas to inak bezne....a nebojis sa, ze pocas porodu, ked budes tlacit, ze sa ti moze objavit zlata zila?....lebo ja mam varixy, cize krcove zily na maternici a neviem ako to bude pocas porodu

viviem
9. mar 2011

@tinika ak sa mozem spytat, uz si bola tehotna, tak potom ked sa dostane tehu knizka ako casto sa chodieva ku lekarovi?...ja nie som v tomto vzdelana...vdaka 🙂