icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

viviem
9. mar 2011

ach zase mi je blbo, kazdy vecer ten isty scenar....esteze nevraciam a cez den je fajn...ranne nevolnosti su u mna vecerne

viviem
9. mar 2011

@natalii6 dakujem velmi pekne 🙂 a to zakazdym pozera na utz?..viem ze sa vazi a co este?

lenuska20
9. mar 2011

@viviem no vy ste šikovný 🙂 no teda tie šaty, a nedali by sa ti nejako dať povoliť ešte? si si šaty kúpila? no my tiež bývame v rodinnom dome, a tiež sa tu bude v lete vo velkom prerábať...no ja sa mu tiež chystám doniesť už celú, ale tak bojím sa mu čo i len na oči ukázať 😅 on je v tomto strašný pedant...a to po akých archívoch by si mala behať?

lenuska20
9. mar 2011

@viviem a s tými nevolnosťami som na tom rovnako, tiež ich mávam večer a v noci...

natalii6
9. mar 2011

@katja23 ahoj zelam ti aby ste sa z tej dovolenky vratili 3ja 🙂 🙂 🙂

natalii6
9. mar 2011

@viviem nie zakazdym sa nerobi ultrazvuk urzite sa robi v 12 a v 20 a potom posledny mesiac ked uz chodis do poradne do nemocnice tak sa mi zda ze 1x a pokila viem tak ked uz chodis do poradne od 12tt tak nosis moc a povies vahu 😉

viviem
9. mar 2011

@lenuska20 saty som kupila od jednej baby z netu, co ich mala len na svojej svadbe, nechcela som vyhadzovat peniaze na pozicovnu, pytaju vyse 300eur len za pozicanie a ja som kupila za 100 eur a presne podla predstav...su vzadu na snurovacku, ale od driekovej casti cize v oblasti brucha je zips, tak neviem co sa bude dat s tym spravit ak sa nezmestim, myslim, ze jedina moznost bude zips odstranit a tam nasit latku, alebo neviem....po vazenskych a klastornych archivoch...neboj s pracou bude spokojny, zaklad je mat dobre strukturu a od minuleho roka sa to odovzdava do registra prac na ministerstvo skolstva a tam sa pocitaju pecenta ci to nie je kopia inej prace, a ked to je ok, je to v poriadku

masinka
9. mar 2011

@viviem - cisarak sa robi vodorovne - tesne nad chlpkami, takze ani v bikinach nie je jazvu vidiet 😀
@natalii6 - preco si pri minulom tehu musela dat prec andulky ? sposobovali ti nejake problemy ? lebo ja mam papagaja a teda ani ma nenapadlo aby som ho davala prec. dokonca ked som otehotnela s Nelkou, mali sme ich dvoch a presne v tom istom case ako ja "otehotnela" aj samicka, nakladla vajicka a vychovali aj dve mladatka 🙂
@skybaby - mna tiez poslali na amnio pre riziko razstepu 1:140 (s tym, ze pravdepodobnost ze potratim kvoli tomu zakroku je "iba" 1:200)... dorazila ma ale geneticka ked mi potom povedala ,ze to bola blbost, lebo amnoicentezou sa zistuju geneticke defekty a nie razstepy....
@nellynka - neviem kam chodis ty na UPSVAR, ja do Technopolu, tam mame tiez zlate tetusky.... aj ked niekedy sa v problematike prilis neorientuju, ale snaha sa im upriet naozaj neda
@bettyx - Dianka je tiez dost citliva na chlad, ona mala odmalicka taku tenucku zilkovanu plet na tvaricke, tiez jej hned omrza, tak ju musim vzdy poriadne namazat takym Wind und Wetter kremom a potom je to lepsie.
@lenuska20 - to nemyslim ironicky - ale pri babach som mala tehu viac-menej bezproblemove a nebyvalo mi zle, teraz musim lezat, krvacala som, spinila a je mi este aj blbo od zaludka, takze u mna teda urcite neplati ze cim mi je horsie, tym je babu lepsie 😉

natalii6
9. mar 2011

@viviem a co sa tyka cisarskeho ja som ho mala neplanovane ta operacia tu som ani necitila ale ked presli utisujuce leky tak som jajkala od bolesti a problem bolo zacat chodit po 2 dnoch to uz bolo lepsie a jazvu po 2 rokoch uz ani nie je skoro vidiet...ale neveim co je horsie bolest po normalnom porode alebo po cisarskom kazda ma iny prah bolesti a jedna povie ze normal je horsie a druha zase ze cisarak..ale kazda bolest ja na figu

lenuska20
9. mar 2011

@masinka ja som nemyslela na teba 🙂 no špiniť som začala už aj ja, tak dúfam, že to bude už len dobré 🙂
@viviem no ved to, že kontrolujú, len ja mám takú tému, čo malo x ludí predomnou a čo som si hladala literatúru a porovnávala, tak je polovica rovnaká a toho sa bojím 😒 no tak to si velmi dobre kúpila, ja som za požičovné zaplatila 300 eur a tom som mala 100 eur ešte zlavu 😒 nekresťanské peniaze pýtajú za tie šaty 😠

natalii6
9. mar 2011

@masinka ahoj ja som vtedy povedala gynekologovi ze mam andulky a povedal mi ze to nie je moc dobre mat ich doma a teraz mam zajaca tak zase som sa ho pytala ze ci to vadi a zase mi povedal ze zajac moze prenasat ale aj nemusi tu toxoplazmu a aj koli malemu ze to nie je dobre tak ja neviem ale mi ho dako moc nepustame po byte a ja ho ani moc nechytam a ked mi brali krv tak tam aj zistuju tu toxoplazmu..ale ja sa tomu az tak nerozumiem ze keby som ju aj mala ze aky vplyv to ma na babo..lebo ved ludia bezne mavaju psov a urcite ich koli tehotenstvu nedavaju prec 😉

zuzanazuzana
9. mar 2011

@tun1ska no mimomaternicove tehotenstvo velmi nebezpecna vec!!!!!!

lea1333
9. mar 2011

@natalii6 no ja koli teju nedam urcite mojho psika!!!!kdo to kedy videl!!!len viem ze aj my sme mali andulky ked mamina cakala mojho brata a dali sme ju prec lebo jej to doporucil lekar ale aj tak najvedsie nebezpecenstvo je ze vraj od maciek!!!!!! 😲

lea1333
9. mar 2011

@natalii6 to az v 34tt pojdem na md???

masinka
9. mar 2011

tak, tabulka je doplnena
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20...
uz nas je 82 ( na 3 strany 🙂) ... aby sme si pomaly rezervovali miesto v porodnici, lebo sa nezmestime 😉

jani74
9. mar 2011

Ahojte spolutehuľky moje 😉 Som tu pár dní nebola - a nemám šancu si Vás určite prečítať 😅

Máme sa v rámci normy - buď mi je zle od žalúdka doobeda alebo poobedie a niekedy sa mi to nepodarí ani predýchať, okrem toho by som len spala a spala a som ako omáčka takže mám čo robiť keď sa chcem venovať Matejkovi a teraz sme mali behačky aj okolo domčeka. Ale bol doma tatko tak sa snažil 😀

držkajte sa idem aspoň niečo prečítať 😅

masinka
9. mar 2011

@alenuska11, @heveri35, @jajaju76, @janda5, @jani74, @kinkinga, @kucminka, @lenkaa222, @stanka25, @sulamith, @veronika.sedlakova a @zuzka88 kocky, ak viete uz aspon priblizny termin porodu, dajte mi vediet, nech vas v tabulecke mozem pekne zaradit a zoradit 🙂

jani74
9. mar 2011

@masinka jeeej ďakujeme, klobúk dole si šikulka 😉 to nás je požehnane 🙂

jani74
9. mar 2011

@masinka ja neviem stále ani pribl. termín ale asi prvá polka októbra. 22.3. idem na poradňu tak už dúfam bude aj termín

jani74
9. mar 2011

@zuzanazuzana ako vieš na 99%, že to bude chlapček?

zuzanazuzana
9. mar 2011

lebo mi to vychadza v tabulke podla veku, aj prvy syn mi tak vysiel....viem, ze to nie je na 100% a vyratal mi to aj jonas, ked mi ratal plodne dni......a mam taky pocit!!!!!! aj ked sme chceli dievku, ale to nie je priorita

zuzanazuzana
9. mar 2011

@jani74 lebo mi to vychadza v tabulke podla veku, aj prvy syn mi tak vysiel....viem, ze to nie je na 100% a vyratal mi to aj jonas, ked mi ratal plodne dni......a mam taky pocit!!!!!! aj ked sme chceli dievku, ale to nie je priorita!!!

jani74
9. mar 2011

@zuzanazuzana podľa ktorej tabuľky?tej čo som tam dávala ja?

jani74
9. mar 2011

@katja23 držím palce a myslím na teba a mrzí ma čo sa stalo

zuzanazuzana
9. mar 2011

@jani74 mozno....nepamatam si kto ju sem dal, ale bolo to podla veku partnera a partnerky a to utvrdilo v tom, ze to bude chlapec, ked mi to aj doktor jonas napisal

jani74
9. mar 2011

@zuzul1310 zuzi to je super, že Danko chodí na anglinu. Matej síce nechodí, v škôlke majú tiež anglinu a učiteľku, kt. vie perfektne po anglicky tak ich vedie a dokonca aj cez deň s nimi niekedy len tak začne hovoriť po anglicky. Matej pozerá rozprávky v angličtine - mám brata 5r. v Anglicku a tak posiela DVD. Ide mu to tiež, vie nejaké slovíčka, zapája sa do pesničiek a dokonca sa nám stalo, že na ulici namiesto SK pozdravil po A. 😀Ja som na jazyk totálny antitalent 😔

lenuska20
9. mar 2011

@masinka aký plodný mesiac 🙂 krásna tabulka, si šikovná 😉

jani74
9. mar 2011

@berus222 hahaha ja som si v sobotu musela o 21.45h objednať pizzu so slaninkou a feferónkami 😀 Mne je síce nevoľno od žalúdka a sem tam urobím bleee ale hladná som stále a hlavne od obeda 😀 veď som už aj pribrala od 28.2. 2kg 😲 ja si to síce môžem pri váhe 48kg dovoliť ale môj chrbát je potom na tom horšie 😔

katy2
9. mar 2011

@masinka dakujeme za aktualizaciu tabulky... si neuveritelne sikovna 🙂 🙂 🙂 🙂

jani74
9. mar 2011

@lea1333 ja som mala cisársky pri prvom a určite aj teraz zo zdrav. dôvodov. Jazvu mám od jednej panvovej kosti po druhú - Matej bol nožičkami otočený dole a na moju výšku 156cm bol veľký 51cm a 3,50kg. Tiež by som radšej rodila prirodzene - pri prvom som mala kontrakcie a ani som nevedela, že už rodím 😅 zlý koniec mala pre mňa narkóza - anesteziologička ma skoro zabila. Teraz si vybavím svoju aj keby som mala žalovať nemocnicu!