icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lila13
11. mar 2011

@natalii6 jeeeej 2 rocky, tak prajeme Davidkovi vsetko najlepsie, hlavne zdravicko 😉 a prijemnu oslavu, co ste mu kupili? 21.3 idem na UZV na to sijove prejasnenie v 14tt + EKG a potom 29.3. dalsia poradna, sa bojim ci bude vsetko OK, lebo ja som este nevedela, ze som uz otehotnela a vtedy ma boleli krize tak som uzila asi 4 ibalginy pocas 3 dni 😖 😖 😖 to bolo par dni po oplodneni... sa nam nedarilo a ani vo sne mi nenapadlo, ze sa to akurat vtedy podarilo...
dnes nam prisla ta hracia deka, ta je kraaaaasna, tak sa vytesujem 😉 a zajtra ideme pozriet malemu valandu, som zvedava ako to potom zvladne spanie sam v izbicke... 😒
@masinka pekna fotecka 😉 to je UZV na to sijove prejasnenie?
@nellynka jej tak to je super, ze je malej lepsie, tak nech to skoro prejde a uz si mozte uzivat jar 😉 som rada, ze ti tie nevolnosti prechadzaju, ved uz je nacase 😉 mne uz tiez byva lepsie, asi mi pomaha aj to, ze chodime von na dlhsie aj rano aj poobede 😉 tie kvetinky museli urcite potesit 😉
@bettyx dufam, ze ti tie tvoje nevolnosti skoro prejdu aby si si konecne mohla uzivat tehu a svojho drobceka 😉 mrzi ma to ked to tu tak citam ako ti je velmi zle... 😖

masinka
11. mar 2011

@lila13 to bol len obycajny kontrolny UTZ ci je krpec v poriadku, lebo som zase trochu krvacala, tak som robila paniku a utekala k lekarke. na velky UTZ idem 30.3

@lea1333 ja viem, ty si pisala ze mas epilepsiu, tak musis ist cisarskym - v takom pripade je fakt cisarsky asi lepsi.

hm, mne po cisarskom kedze som ho mala vecer dali najest az na treti den, aj to len misku mlieka a nejaky riedky puding... ale z porodnice som isla takmer s predtehotenskou vahou, tak to malo aj svoje vyhody 😀

@nellynka - my sme mali minuly rok tiez taky blby kasel (kazdeho to drzalo mesiac a vystriedali sme sa cela rodina), vytery boli tiez negativne a dokonca ani ATB na to nepomohli (tie dostala Nelka ktora to mala ako prva lebo doktorka mala podozrenie na sarlach, ten sa ale teda nakoniec nepotvrdil, tak som ich Dianke uz ani nedavala ked to ona chytila a priebeh aj trvanie to malo uplne rovnake). Na zmiernenie kasla nam pomahal cibulovy caj (15 minut povarit cibulu aj so supkou) a cibulovy sirup (posekat cibulu nadrobno, posypat krystalovym cukrom a nechat par hodin postat na studenom tmavom mieste nech pusti stavu). Ak si odmyslis ten cibulovy pach, tak to celkom v pohode chuti a ked to nepomoze, ani to neuskodi a aspon nebudes malu cpat zbytocne nejakou chemiou.

lawli
11. mar 2011

@lila13 Ahoj ,len som tak nakukla a čítam ,že idete kupovať drobcovi posteľ....no my dnes spime na veľkej posteli už 6-tu noc a zatiaľ v pohode....tiež som sa bála no zbytočne. Maly bol z novej postele celý natešený 😵

lawli
11. mar 2011

@masinka krásna fotečka 😵 ,ja sa neviem dočkať utorka 😀 😀

zuzul1310
11. mar 2011

@lea1333 cisarák bol indikovaný lebo sa mi rapídne zhoršovali výsledky krvi, vyzeralo to že ani spinál mi nedajú, ale stihli sme to na chlp.
@bibi13 o pol desiatej sa narodil malý a o pol jednej sme mali obed, ale mala som spinál tak asi preto
@zuzanazuzana Dúfam že to vyjde s tým párikom a ja sa bojím tiež keď ten môj krpec vyrastie, čo za kvietko z neho bude.... 🙂

renatkas
11. mar 2011

@lea1333 stahujes sa do BA ci som nieco zle pochopila? a kam presne? ja mam presne 9tt+6, a 16-teho idem na urcenie pohlavia z krvy, to sa da zistit od 10-teho tyzdna. A tusim mas pravdu v 16tt sa urcuje downow syndrom z krvy a v 12tt je tusim to sijove presvietenie na ultrazvuku.

lila13
11. mar 2011

@lawli jej tak to si ma potesila, ze ste presli takto v pohode 😉 ja sa bojim lebo on spava s nami v posteli, bez mamy ani na krok a ked zaspava tak mi musi drzat vlasy 😝 aby som mu nedajboze neutielka 😀 😀 😝 taky mamin cecok 😀 aku ste kupili, klasicku valandu? a to spinka sam v izbicke alebo je tam niekto s nim na dalsej posteli? a ako ste na tom s plienkami?
@masinka aha, tak super, ze je vsetko v poriadku 😉

jana0706
11. mar 2011

@zuzanazuzana asi naozaj plati ze male dieta male starosti, velke dieta velke starosti...tak musis na neho vymysliet nejaky motivacny program aby sa ucil...to su dnes ake vymozenosti ze elektronicka ziacka knizka 🙂 som zvedava co vsetko bude existovat ked budu pubertaci dnesne babatka..

renatkas
11. mar 2011

@zuzanazuzana od 10tt sa to robi a stoji to okolo 72, mne sa ponukla mama ze mi to zaplati inak by som na to nesla 😀

jana0706
11. mar 2011

@lila13 moja kamoska kupili malemu syncekovi postel v tvare auta a bol nadseny ze v nej mohol vo vlastnej izbicke spavat...ale je pravda ze je niekto s nim ked zaspava a ked sa v noci zobudi tak prebehne k nim...

katja23
11. mar 2011

ahojte babenky , mam este jednu otazocku na vas , kedy mam ist na kontrolu po cisteni ? staci az po tyzdni ked budem mat vysledky z histologie ?

bettyx
11. mar 2011

@zuzanazuzana Tak halušky bych si taky dala! jen se bojím co se mnou jídlo udělá... ale tak hlaušky! jsem ráda že sis pochutnala 😀 ..
Jinak holčičku bych si i přála, ale chlapeček by byl pro nás levnější když už máme všechno doma... ale co, hlavně aby se nám narodila děťátka zdravá! to je nejdůležitěší..
No, už se těším na Ježíška 😉

bettyx
11. mar 2011

@lila13 moc děkuju za podporu.. taky doufám, že už to skončí a bude klid..

jana0706
11. mar 2011

ja som dnes jedla piate cez deviate, napriklad teraz vecer najprv chlieb s maslom a dzemom a za tym tresku s rozkom, a teraz len dufam ze mi z toho nebude zle...cudne je ze vobec nemam chut napriklad na ryby, ktore som predtym mohla jest stale...
zmenili sa vam nejako chute?

lea1333
11. mar 2011

@renatkas hej pojdem byvat do ba presne na karadzicovu ulicu,a to si musis vyziadat to zistenie pohlavia v 10tt?lebo mna o takom niecom vobec neinformovali a je to 100percentne?hej ja som dnes bola na krv ani poriadne neviem na co! 😀 a ty kde byvas?

jani74
11. mar 2011

Ahojte, rozoberali ste tehu tabuľky - mne podľa čínskej vychádzal 1. chlapec aj podla tej čo som sem dávnejšie hodila. Teraz nám vychádza dievča tak som zvedavá ale veľmi by sme sa potešili páriku , no podstatní nech je drobček ok.

jani74
11. mar 2011

@lila13 aj my sme Matejkovi kúpili na 2r. velkáčšskú postel aj v nej spinkáva(zo začiatku to bolo niekedy s vymýšľadním), poobedie spinkáme spolu v našej a to sa nezaobíde bez čičíkania vlasov. Uvažujem, že začnem skúšať aj poobedňajšie spinkanie kažký sám. Postel má s nami v spálni a už aj v noci sme bez plienok. Držím palčeky nech to zvládnete 😉

lawli
11. mar 2011

@lila13 ano prešli sme v pohode ,tiež som sa zbytočne bála. No je pravda ,že on s nami v posteli nespal ,ale v postieľke...keďže ho ešte kojím aj 2-3 krát v noci a nadránom som už bola unavená ho dávať do postieľky, chcela som nech tie dve-tri hodinky pospi s nami v posteli ,no on sa v polospánku pýtal do postieľky 😀 😀 😀 tak asi preto sme to mali v pohode ,bol zvyknutý byť sám (mať svoj priestor). Teraz spinka s nami v spálni ,bývame v rodinnom dome a mame veľkú izbu ,tak zatiaľ sme to takto riešili (aj koli kojeniu). A kúpili sme mu riadnu posteľ.....pridavam foto. S plienkami..........stale mame plienky ,občas si donesie nočník a vyčúra sa ,občas ja zbadam ,že potrebuje a tak ho dám ja.....nechávam to na leto 😉

jani74
11. mar 2011

@jana0706 dobre si to miečala 😀 ja v tomto tehu len si spomeniem na mäso a spol. (hlavne kuracie) tak ... V prvom tehu som zase rybky eeee

lea1333
11. mar 2011

@jani74 aj mne vychadza baba no uvidime ale tato by chcel chlapca!mne je to jedno len nech to je zdrave a vsetko tak ako ma byt!ale ked som v obchode kukam po chalannskom obleceni ale ja to niak tak citim ze to bude dievca!!! 😉

lawli
11. mar 2011

@jana0706 Tak ja som na začiatku na rybách fičala ,aj keď predtým som ich brala ako každú inú potravinu....teraz keď dávam drobcovi tresku ,tak mi priam smrdí 😀 😀 😀 v prvom tehu nič zvláštne okrem toho ,že mi vtedy čokoláda smrdela ako pripálena a to všetka, teraz zas všetko čo je sladke je mi horké...inak chute v prvom tehu som nemala ,teraz mám občas chuť na všeličo možné a najmä na to čo práve doma nemáme 😝 najviac mi chutí ovocie ,zelenina a kysle všetkého druhu a tiež badam ,že potrebujem dosoliť čo som predtým nerobila 🙂

renatkas
11. mar 2011

@lea1333 ja Petrzalka, Lachova 😉 o tomto teste oni neinformuju ze to existuje, tak asi preto o tom nevies, robi to Geneton a je to 100%, geny nepustia 😉 inac s tou krvou, tolko mi za cely zivot nebrali krv ako v poradniach 🙂 ale hlavne zo zaciatku sa berie castejsie.
@lawli my sme Lukaskovi kupovali celu izbicku a k tomu bola aj postel 80x200, ale chceli sme ju odlozit ze je pre neho velka a kupit taku tu detsku postielku 140x70, ked sa narodi dalsie mimi tak bude mat Luky skoro 2 roky myslis ze to nemame riesit a nechat tu velku postel? Dala si malemu aj nieco na zem aby nespadol a neudrel sa?

jani74
11. mar 2011

@lawli jeeeej fešák. Aj Matej spáva s nami v spálni a bude to zaujímavé mať tam ešte postieľku. Neviem si zatiaľ predstaviť, že Matej bude vo svojej izbe sám. My sme v podstate do teraz v noci papali alebo čajíčkovali aj každú 1,5-2h. Od nedele a to si poriadne nie zaklopem ale zatrieskam na drevo pocuckáme cca o 1h a o 6h budíček. Takže aj čo to pospím, len si musím nejako zvyknúť na to vstávanie o 6h ráno, ale už bude jar tak snáď 😀

lea1333
11. mar 2011

@katja23 no a ty moja ako sa mas???ja ti s tym to neviem poradit lebo nemam s tym skusenosti ☹

renatkas
11. mar 2011

baby a co si nedate fotky do profilu? sup sup 😀

lawli
11. mar 2011

@lea1333 ahoj vidím ,že riešite pohlavia a to kde ste nato prišli čo vám vychádza ??? Sorry no nečítam všetko ,veľa sa tu toho počas dňa popíše a tak niesom v obraze 😅 😕

jani74
11. mar 2011

@lea1333 😀 a už je Ti lepšie?

lawli
11. mar 2011

@renatkas my sme mu kúpili rovno tuto a má ako píšeš ty 80x200 cm ,ja by som si s tým nerobila starosti. filipko mal 25.2. dva ročky a 5.3. už spal na tejto posteli 😉 k posteli mu na noc prisúvam taburetky z obyvačky (4ks) no niesu potrebné v jeho prípade ,pekne spinka a nepadol zatiaľ. Jemu to aj vyhovuje ,už mal malo miesta v postieľke 😀 😀

renatkas
11. mar 2011

@lawli napr. cinsku tabulku najdes tu, pozries si vek kolko si mala ked ste splodili babo a mesiac kedy ste ho splodili. Mne to pri Lukaskovi vyslo a podla tohto aj teraz by to mal byt chlapec.

lawli
11. mar 2011

@jani74 ďakujem 😉 my mame veľkú izbu a v pohode tam vojde ešte aj postieľka a ešte plánujeme kúpiť väčšiu skriňu ,keďže budeme potrebovať priestrom na vecičky 🙂 takže budem mať oboch drobcov pri sebe. Tiež rozmýšľam ako to bude stým spánkom potom ,či sa navzájom nebudú budiť...uvidíme 😕