icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

veronika.sedlakova
14. mar 2011

@tun1ska ja som tiez dostala cipky ale mne nepomoli takze ich uz ani neberiem,zbtytocne daco pchat do seba,sa ukludnujem tym ze coskoro by mi maloprestat byt zle a ze konecne sa zacnem tesit z tehotenstva lebo zatial som le zufala z tych hnusnych nevolnosti.ja som v 11tyz a uy 3krat mi robil ultrazvuk asi zalezi akeho mas lekara.ja by som uz chcela aj foto ale neviem ci si to mozem popytat

lea1333
14. mar 2011

@missy97231 ahoj a to neboli na ziadnych vysetreniak ked na to dosli az po narodeni??? ☹

nellynka
14. mar 2011

Inak dobre ranko baby,

ja mam este stale taku silnu nadchu, ze az. Ale uz to ustupuje, co som strasne rada, lebo mi z toho tak huci v hlave a aeste sa citim aj ako nahluchla 🙂))) A grckanie statocne pokracuje 🙂 Inak ja neviem, podla mna s tym grcanim je to tak, zeked grcas pri prvom tehu tak asi budes aj pri druhom, mne to vychadza a poznam vela ludi, ktorym to tak vyslo. Takze si to pekne odtrpim, uz 6-ty tyzden, uz mam dost 🙂)))

Mala je uz nastastie tiez lepsia, ma menej soplikov a aj kasle menej, ale ked zakasle tak ten zvuk stoji za to, chuda. Rozhodla som sa, ze nebudeme chodit von kym nebudeme fit, aj ked teploty nemame a ani ziadna tanecna a cvicenie s detickami, ani materske centrum. Nech to uz cim skor prejde. Ked vidim to slniecko vonku a my doma, fnukkk, tak by som sla.

Inak cez vikend nam dosla nova skrina pre noveho mrnaska, a uz je aj poskladana🙂 takze mozem chystat vybavicku, resp. vylozim to co mam🙂))))

drzte sa kocky, neskor nakuknem!

nellynka
14. mar 2011

@lea1333 inak ja som mala kamosku, co sa jej stalo presne to iste. Cele tehu ok a narodil sa im chlapcek s Downom :/

nellynka
14. mar 2011

@lea1333 sice vysledky z AFP v 16 tt mala nizsie ale lekarka to neriesila, kedze to bola hodnota co je akoze este ok.

tun1ska
14. mar 2011

@nellynka Nie, až 27.4. po veľkej noci...vraj to už bude 16 tt a vtedy urobí všetky vyšetrenia... 😨 😨 no chápeš?
@renatkas akurát pozerám, že aj ty máš 7.10. 😉 aspoň ma budeš informovať, že čo a ako do toho 27.4....ale mám pocit, že ja sa mu tam nasačkujem už skôr, vymyslím si nejaký problém.....po 3 potratoch už mám obavy aj z pichnutia 😨
@veronika.sedlakova - nepomohli? Spolieham na nich ....snád mne zaberú...a ak nie, tak len pretrpieť...ako ty 🤐

renatkas
14. mar 2011

@nellynka jesis nestras, take veci ani nehovor lebo budem cele tehotenstvo vytrasena, ja som v 5tt uzivala antibiotika a lieky ktore sa nesmu 😒 To je presne ako ked asi minuly tyzden bolo v modrom z neba to dievcatko co nemalo vyvinute rucky a nozky a na ultrazvuku im tvrdili ze ma vsetko.

lea1333
14. mar 2011

@fuzinko ahoj aj ja mam v tedy termin ale tiez mi to maju este upresnit!odkial si? 😉

veronika.sedlakova
14. mar 2011

@tun1ska dostala som ktym cipkom aj injk. nospa.to je tiez na davenie a krce.ved trosku este potrpime a potom sa budemem uz len radovat 🙂

lea1333
14. mar 2011

@nellynka jezisi kriste to je strasne a na to je to prenatalne centrum???ci?sak ja som zaciatocnik tak ja neviem

lea1333
14. mar 2011

@renatkas ahoj inak aj ja som brala antibiotyka na zaciatku tehu ale zevraj to su v pohode a aj beriem lieky proti epilepsi tak clovek si nevyberie a preto chcem aby mi robili amniocentezu!!!

lea1333
14. mar 2011

@nellynka a vy uz nakupujete vybavicku???? 😉

renatkas
14. mar 2011

@lea1333 ja som kvoli tym liekom mala volat na genetiku a tam mi povedali ze najskor musim ist ku klinickej farmaceutke a ta stanovi ci je to zavazne alebo nie. A tie lieky na epilepsiu sa pocas tehu nesmu uzivat?

lea1333
14. mar 2011

@renatkas aha a pojdes nie???no ono s tymi liekamy je to tak ze v letaku je napisane ze je tam niake riziko ale ked som bola u lekarky asi pred 2rokmy a povedala som jej ze v najblisej dobe chcem babo tak mi nastavila tieto lieky co beriem teraz ze ich mozem v pohode brat ale k tomu aj kyselinu listovu co uz beriem asi 2rok tak by to malo byt ok ale ked som bola tu na modrom koniku v teme tehotenstvo s epilepsiou tak tam niektore babi pisali ze tie moje lieky nie su vhodne v tehotenstve tak som bola s toho v soku ale tak snad lekarka vie ona chodi aj na niake skolenia do anglicka a studuje tehotenstvo s epilepsiou tak jej verim ale mala som pochybnosti ale urcite pojdem na vsetky mozne vysetrenia co sa budu tykat zdravia mojho dietata!!!

14petulka88
14. mar 2011

Ahojte,
nemate niekedy problem z bolestou v boku? celu noc som mala bolesti v lavom boku, pocula som ze to by sa mala roztahovat maternica...Je to normalne???

lea1333
14. mar 2011

@14petulka88 ahoj ja som to este nezazila ale pocula som ze tak ako si ty napisla ked sa roztakuje maternica ze s toho su bolesti aj bruska...ja som tiez dnes bohvie ako nespala bolel ma zub a hlava a nic som si nemohla dat nevies ake lieky sa mozu dat od bolesti??? ☹

bv_alexandra
14. mar 2011

Ahojte tehulky, pridávam sa ku Vám zatial podla kalendára to vychádza na 06.10 ale presne to bude až v pondelok po poradni. Takže podla kalendára a krvi by som mala byť v 10tt.
Som rada že sa budem mať s kým podeliť o radosti či starosti.
Jediné čo ma momentálne trápi sú strašne depresie, chytajú ma hlavne ked ostanem sama doma, ako im predchádzať, ja viem že asi sú to hormony ale aj tak dosť ma to trápi, a hlavne mi to vie pokaziť celý deň. :((((

14petulka88
14. mar 2011

@lea1333 len homeopatika.... to su tie prirodne ale to musis brat dlhodobo aby ti zabralo, normalne treba ist do lekarne a opytat si a povedat ze si tehu oni ti daco daju...

lea1333
14. mar 2011

@14petulka88 aha ok dakujem za info skocim sa poradit!
@bv_alexandra vytame ta!no depresie to zrovna ja nemam ale mam strasne zmeny nalad!!!a to stale som nervozna vsetko mi vadi a td to asi kazda tehu pozna!a inak neviete kolko to bude asi trvat?

bv_alexandra
14. mar 2011

@lea1333 no ja prosto ked to pride vidím všetko čierno drahého najradšej vtedy nechcem ani počut ked mi zavola, ja neviem čo ma to chytá. a zmeny nálad, detto dokáže ma rozplakať snad hocičo. Veru tiež by som chcela vedieť kedy to prejde. Na bábo sa teším, ale toto. A to už jedno tehu mam za sebou, ale spred 12rokoov ale nepamätam si že by som mala vtedy také stavy. Môj sb mi povedal že tiež už nemam 18 ako vtedy, no ale predsa, dost ma trápia tie čierne myšlineky a pod.

drtka
14. mar 2011

@14petulka88 Ja dúfam že to je normálne. Aj ja to mávam dosť často a pichá ma aj napravo aj naľavo. Tiež som čítala že by to mala byť tá maternica 😉

14petulka88
14. mar 2011

@drtka ja som mavala aj pri prvej dcere raz za cas ale nezda sa mi ze az tak preto som sa radcej pytala

lea1333
14. mar 2011

@bv_alexandra musis mysliet pozitivne ja viem ze sa to lahko hovori ale je to tak musis sa tesit!!! 😀 😀 😀
@drtka ahoj no co vy ako kukala som ze pekne rastete!!!

fuzinko
14. mar 2011

No kocky, uz som spat od lekarky, skoro som odpadla. Isla som si len ukoncit PNku a viem ze rano je tam ludi ako hadov tak som sa vybrala o 10: 30. Na recepcii ma rovno zastavili, že sa neda dostat na dnes uz do poradovníka, lebo p. doktorka zastupje a berie len akutne pripady a ze je predo mnou 50 pacientov a to do konca ordinacných hodin uz ma nestihne vysetrit, že nech pridem zajtra rano posadit sa do radu. Ja ze si chcem zajednat za poplatok termin a recepcne, že momentalne to nejde, lebo je velmi vela chorých ludi a moja doktorka momentalne tuto sluzbu neposkytuje, lebo nestiha. No ide ma porazit, lebo ja tam tehotna odmietam sediet s 50 chorými ludmi pol dna. Musim nieco vymysliet. 😒 Asi zoberiem bonbonieru a pojdem ju uprosit, len sa bojim , že ma ludia zlynčuju. CO mi poradite ? ☹

@renatkas no asi to tak bude, že asi až tam
@heveri35 podla mna ma babo 1.6 cm lebo to by bolo velmi velke 🙂

@tun1ska podla mna by ti ten ultrzvuk urobil, ale kedže mas zapal tak asi tam nechce rýpat a le v tom aprili je to naozaj neskoro, nepomylila si sa? ved normalne sa chodi na kontrolu kazdy mesiac tak to je velmi neskoro. Inac tie cipky by sa zisli aj mne. Zo vsetkeho mo je zle, nevraciam, len sa mi to nepaci.

lea1333
14. mar 2011

@fuzinko a to ti nepomoze ani to ked povies ze si tehotna a odmietas sediet v cakarni medzi chorimi???skus tam zavolat!

drtka
14. mar 2011

@lea1333 To mi teda rastieme. Veď som písala že už mám 5 kg na sebe ☹ Dúfam, že nerastiem len ja ale aj fazuľky. Už sa neviem dočkať stredy, idem na kontrolu tak som zvedavá ako to s nami vyzerá

fuzinko
14. mar 2011

@lea1333 ahoj, ja som z ba z petrzalky,ale snad kym porodim tak dostaviame dom v marianke, ale vyzera to skor ze nie, aj ked frajer maka 🙂
@tun1ska jasne naprep sa tam, 16 tt je neskoro 😉
@14petulka88 ano je to normalne, aj ja mam take krce a gynokolog vravel ze je to prirodzene, sa ti to tam roztahuje.
@bv_alexandra ahoj vitame ta tu 🙂

14petulka88
14. mar 2011

@fuzinko dakujem 🙂 hned sa citim lepsie ked som sa ujistila 🙂

fuzinko
14. mar 2011

@lea1333 neda sa tam dovolat, to musi ta pani z recepcie, takze musim tam ist zajtra oobne a vypýtam si aby ma s p.doktorkou spojila a ked je normalna, čo moja doktorka je tak ma urcite zoberie dopredu, aspon dufam. 🙂

lea1333
14. mar 2011

@drtka lebo som kukala fotky a uz mas brusko 😉 krasne neboj aj ked priberas stoji to za to nie??? 😀
@fuzinko no tak to vam v dobrom zavidim ze stavate domcek neni nad svoje!