icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinr
18. mar 2011

@nellynka neviem aky je ten syndrom co si pisala ze kamoske zistili ze jej babetko ma, ale na amniu ti vedia na 100% potvrdit len geneticke choroby, tie co su ukryte v genoch (ako je napr. DS) pokial ale sa jedna o typ kt. nie je geneticky inac rozliseny od normalneho zdraveho cloveka tak to amnio nezisti ☹ to mi je luto

zuzul1310
18. mar 2011

@jani74 ani nehovor, to poznám, ja som sa k tomu nevedela tiež rozhýbať už veľmi dlho, ale včera som mala takú svetlejšiu chvíľku. Dnes u mňa boli kamošky, jedna so synom, oni odišli predobedom a druhá odišla o pol tretej, tak si vieš predstaviť, že ani malého som nevedela dať spať, lebo by nezaspal, takže momentálne zaspávam aj ja aj Danko, ale do večera vydržíme nejako.
@lea1333 Dúfam že sa lekárka mýlila a dnes ti povedia ničo iné. Veľmi ma mrzí že to vyzerá takto zle. ☹ Neviem sa dočkať kedy napíšeš, držíme ti palce.
@masinka ak budem čakať chalana tak vymeníme 😀 my zasa túžime od začiatku po dievčatku, aj meno (Michaela) máme vymyslené ešte sme ani deti neplánovali, my zasa chalanské mená vymýšlame za pochodu a teraz sa veľmi veľmi nevieme dohodnúť, mne sa páči Richard a teraz aj Tomáško, Priateľ chce Juraja po sebe, alebo bude kompromis Michal miesto Michaely a bude pokoj. 🙂

michaela18
18. mar 2011

@lea1333 je mi to luto.dufam , ze to este v nemocnici vyvratia a vsetko bude dobre 😉

bv_alexandra
18. mar 2011

Celý deň dnes rozmýšlam nad Leou verte či neverte, velmi mi to je ľúto. Snád ten hore, drží ochrannú ruku nad nimi a všetko to bol len planý poplach. Lea drž sa ozvi sa. 😉
My by sme tiež chceli dievčatko aj ked jedno už má napriek tomu by som bola rada keby to bolo opäť dievčatko, a najšťastnejší by bol drahý lebo on ma z prvého manželstva samých chalanov.
Čo sa týka mena tak moje sú Sebastian a Kristínka. 🙂
Tu amniocentézu si môžem vyžiadať aj sama alebo je to len na odporúčanie dr, ked sa mu napr niečo nezdá?

fuzinko
18. mar 2011

@nellynka nelynka, prepac bolo mi dost zle, stale vraciam a je mi zle tak som tu nebola 3 dni, ale chcem ti velmi pekne podakovat za prejavené pochopenie 🙂, si strasne zlata a velmi si važim tvoju ochotu, ja zial chodim do procare v slovnafte a navyse to mam uz za sebou, dala mi ukoncenie PN tak, že v pondelok nastupujem uz do roboty. Uz tam nepojdem medzi tych chorých ani keby co bolo. Doktorka proste povedala, že na celu polikliniku je sama, vsetci obvodaci su asi PN alebo co, takze ma milion ludi a ani napriek tomu ze som tehotna neurobila vynimku, aj ked som povedala, že si to zaplatim. Podla mna je to nespravodlive, lebo to nie je tým, že by som nechcela nikde cakak, ale ze tym ohrozujem seba aj babo ked som medzi chorými 3hodiny a navyse nesmiem ani ziadne lieky. No co uz.

@lea1333 no to je jasne, že ked mas cisarak, že netreba zazmluvnit 🙂 peniazky si usetri a kup daco babatku 😎

fuzinko
18. mar 2011

@lea1333 co sa týka tvojej babicka, tak ti to velmi prajem, aby to bolo toho 9.10. ja som tiez svoju babicku milovala, bola ako moja druha mama a tiez uz nam zomrela. To babatko je nový človiečik a babina vas bude urcite zhora strazit 😉

fuzinko
18. mar 2011

@masinka jezis masinka, tak to je bomba,ze si si bola urcit pohlavie, sa strasne tesim za teba ze co to bude. Napis ze co tipujes 🙂

fuzinko
18. mar 2011

@nany100 ahoj, velmi mi je to luto, take nestasie si ani neviem predstavit, som si s tebou poplakala ☹ a velmi ti prajem aky sa vam babatko zachvilku podarilo a bolo krasne a zdravucke. drzim paste

stanka25
18. mar 2011

Dnes u lekara potvrdena akcia srdiecka, tesime sa

nellynka
18. mar 2011

@zuzinr no je to taky syndrom, ze babatko nema vyvinutu lavu srdcovu komoru. Tak ked sa narodi tak hned operacia, silne lieky, v 3. mesiacoch dalsia a v 3 rokoch este jedna. A je to 50a 50 ze prezije a aj tak bude mat s tym cely zivot trable a vraj s tymto syndromom sa deti dozivaju max. 15 rokov. No je mi z toho zle. Ano viem, ze amnio vie urcit len genetike chyby, co toto nie je.

@bv_alexandra moja kamoska tu malinku porodi ked bude mat uz 35. Takze aj ked mala dobre vysledky, tak poprosila lekara aby jej to urobili a nebol problem.
@fuzinko tak dobre, ze tam uz nemusis ist. Ak nieco cinkni 🙂

@stanka25 gratulujeme a tesime sa!!!

stanka25
18. mar 2011

@nellynka sa nejak vyznas, mala si skusenost s kardiocentrom v BA?
Aj my sme tam boli, bohuzial len 2 mesiace a potom domov sami bez Filipka

fuzinko
18. mar 2011

@masinka gratulujem k dievcatku, tesite sa? to si aj chcela?

@drtka to je super ze babatka tu take velke a dari sa im

@lawli mas prekrasnu fotku babatka
@lutsy ano ten zazvorový caj trosku pomaha, ja ho mam kupeny, v sackoch z lekarne ale cerstvýje hadam este lepsi, len davaj pozor aby si ho dlho neluhovala, lebo potom to velni stipe a to nie je dobre

fuzinko
18. mar 2011

@bv_alexandra ahoj, ja som pocula, ze ten MUDr. Smolik je naozaj velmi prijemný a zevraj v tej istej ambulancii je v stvrtky aj MUDr. Dubcakova ktorá rodi aj na antolskej. Ty mi nevies povedat, ze ci sa oni navzajom zastupujú?

Ja chodim do probiosu , ale na jarabinkovu k mudr.horakovi. Ale ked som ale otehotnela zaplatila som si na rok tehotenský balicek v MEDICLINICU, co je sukromne centrum, kde sa o mna budu starat cele tehotenstvo a aj po nom (rok) , ale oficialne patrim cez poistovnu k horakovi, ale nebudem tam chodit , lebo v tom mediclinicu mam zaplatene vsetky vysetrenia ( kazdu navstevu sono ,v 12 tt a 20 tt 3D a 4D). Tak som zvedava.

fuzinko
18. mar 2011

@lea1333 LEA budem na teba velmi mysliet a ked ti bude trosku lepsie daj nam vediet ako sa mas, urcite vserkých potesi ked nam das vediet ze ste obaja aj s babom poriadku. DRZ SA!!!!!!!

zuzanazuzana
18. mar 2011

@lea1333 to mi je luto...treba este dufat, ze to moze vsetko dobre dopadnut

zuzanazuzana
18. mar 2011

@stanka25 gratulujem, ze je u vas vsetko v poriadku!!!!!

zuzinka_26
18. mar 2011

@lea1333 myslim na Teba, dufam, ze bude vsetko v poriadku !!!

fuzinko
18. mar 2011

Baby aby ste si nemysleli ze pisem od veci, ale nebola som tu par dni a nabehlo 12 stran tak som ich poctivo citatala a prieibezne odpovedala , pricom sa medzi tym aj vela pomenilo 😀 tak to vyzera, že som opozdena 🙂 Ale uz to mam doscitane tak super. Držte sa vsetky.

bettyx
18. mar 2011

@lea1333 ahoj, budu moc držet pěsti aby vše dobře dopadlo a že v tuto dobu jsi úplně v pořádku ty i miminko..

zuzanazuzana
18. mar 2011

@bettyx ahoj....a ty sa mas ako?

bettyx
18. mar 2011

@zuzanazuzana ahoj, děkuju za optání -dnes je to celkem dobrý i jsem dostala chuť na čínu, tak mi manžel pro něco zajel -fakt dobrota 😀 .. přestala jsem už defitivně kojit -malej to ale stále nevstřebává a furt chce, ale bojujeme... a stále příšerně špiním, ale zatím to Dr přikládá kojení, takže se uvidí na další kontrole..
Jak se máš ty a co syn?? 😉

uhlopriecka
18. mar 2011

ahojte vsetky - ani ja uz nestiham citat. myslim ze v oktobri 2011 slovensko zazije nevidany babyboom 😀 vahy (23.9. – 22.10.) a skorpioni (23.10. – 22.11.) posilnia jednoznacne svoje rady.
ja som v utorok nafasovala tehotensku knizku a spolu s manzelom sme boli "fotit". vraj bolo vidiet aj akciu srdiecka, no ale ja som v pololehu, vzdialena od monitora 1/2 kilometra nic nevidela. tak teda verim doktorke a manzelovi 🙂
skreculko uz ma 3,17cm bez noziciek a poslali nas na NT ultrazvuk + krv. tak zase sa mam coho obavat, ale dufam, ze vsetko dobre dopadne... a dala som sa vypisat na PN, tie stresy v robote a nevolnosti uz nezvladam... takze vykladam nohy na stol, beriem knizku a nealko pivo a oddych 😀
zdravim vas vsetky!

@lea1333 myslim na teba a prosim daj vediet o sebe ked budes na nete!

jkc3000
18. mar 2011

@lea1333 Ahoj Lea. Viem, co prezivas, zazila som to minuly rok. Ak to teraz nevyslo, druhy pokus bude uspesny. Zatial to u mna plati. Drz sa a hlavne sa z nicoho neobvinuj.

jkc3000
18. mar 2011

Ahojte, v utorok som bola po mesiaci na kontrole. Videla som babo, srdiecko, babo hybalo rucickou. Dostala som tehotensku knizku a zobrali mi krv na vyvojove chyby.

Doteraz sme to nikomu nehovorili, lebo minuly rok to nedopadlo dobre. Zajtra sa to chystam povedat mojej mame a v nedelu svokre.

Nohavice, ku ktorym som potrebovala opasok, som mala dnes bez opaska 😒 Zjavne to chce uz nejake tehotenske oblecenie. Pozdravujem a drzte sa.

zuzanazuzana
18. mar 2011

@bettyx tak som rada, ze sa ti polepsuje.....teraz mne posledne dva dni znova bolo zle....vracala som....a syn v pohode, mal 2 dni po sebe doucovanie z matiky, tak hadam si opravi znamky....boli sme aj na koznom, lebo sa mu pred tyzdnom vyhodilo akne, tak musime osetrovat...

katja23
18. mar 2011

Ahojte babenky , Lea sa vam neozvala ? ja som rano si nasla IP a mala som dost :( dufam ze je v pohode , myslim na nu

Inac pan doktor ktory ma cistil ma uviedol do omylu ked mi povedal ze mi po cisteni dali na histologiu , vraj si mylsle ze to je druhy kyret ale asi sme prisli pri konzultacii aj na dovod mojho potratu . Pravdepodobne je to neliecena stitna zlaza takze sa mam okamzite objednat na endokrinologiu , kedze u nas doma sa na to lieci mama sestra babka a moje tety :( ale ja nemam ziadne priznaky na nefunkcnost stitnej zlazy . A tu imunologiu a hematologiu si urcite vyziadam nech viem ze som pre priebeh dalsieho tehotenstva urobila maximum . Tak sa babenky drzte 🙂

zuzinr
18. mar 2011

@nellynka boze to jej nezavidim, musi to byt pre nu strasne, ten svet je nespravodlivy, deti by nemali trpiet a mali by byt len zdrave, je mi to luto ☹

drtka
18. mar 2011

@katja23 Nie Lea sa neozvala ☹ Ale aspoň vieš dôvod prečo sa to stalo. Ako ti na to prišli?

drtka
18. mar 2011

Pridávam foto mojich dvoch fazuliek 🙂 Druhá fazuľka sa nám moc nechcela ukazovať asi sme ju zobudili. Prvá fazuľka bola v neustálom pohybe, nechápem po kom to má 🙂 A druhá sa nám ukázala až keď mi doktor pomagaľ brucho a to len tak zakývala a opäť sa nám schovala

drtka
18. mar 2011

No vôbec to tu nie je vidieť a ešte k tomu som to sem dala naopak 😅 To som celá ja