icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tun1ska
4. apr 2011

Ahojte baby...
čo poviete na toto? 😕
http://www.testpohlavia.sk/index.html
Má niektorá skúsenosť, alebo je to je blbosť?
...zdá sa mi to príliš jednoduché ... 😵

slniecka
4. apr 2011

Nase bubatko vo faze kludu, ked prave netancovalo 🙂

michaela18
4. apr 2011

@slniecka kraaaaaaaaaaaaasne

kucminka
4. apr 2011

@slniecka krasna fotecka....

tinika
4. apr 2011

@slniecka jeeeej to uz nie je fazulka, to uz je krasne babo 🙂 dufam, ze 19teho aj ja take uvidim 🙂

katy31
4. apr 2011

@slniecka super, tak to som rada, že ste ok.. a ako dlho si tam bola?

katy31
4. apr 2011

@slniecka krásna fotka.. 😵

nelynka18
4. apr 2011

@slniecka jeeej to je peknucke,ake je schulene 🙂 krasna fotka....

@tun1ska myslim,ze baby si tu uz o tom pisali alebo som to tu niekde citala....vraj je to blbost a niekedy to sice vyslo ale ze ta farba sa dost tazko urcovala....ja som to tiez chcela ale odradili ma negativne nazory....

santerra
4. apr 2011

@slniecka jeeeeeeeeeej 🙂

slniecka
4. apr 2011

@katy31 asi pol hodinu mi robila ten ultrazvuk a potom som sla este na krv.

eronika
4. apr 2011

@nelynka18 Ahoj, ja som brala pocas celeho tehotenstva vitaminy - Calibrum babyplan a potom Calibrum Mami a moja mala vazila 2690g a merala 48 cm. Takze tomu moc never 🙂 🙂 🙂

eronika
4. apr 2011

No, tak aj my uz mame za sebou prve sono, vsetko je OK, blizsie pomeranie urobia az v 20-tom tyzdni. Tak sa tesime, ze sme sa uz videli (aspon ja) 🙂 😀 🙂

tinika
4. apr 2011

@tun1ska ja som videla nejaky iny test ale tiez som nerozhodna, či to stoji za to

marikac
4. apr 2011

Ahojky, snad Vam tu mozem vtrhnut. My cakame drobca 22.10.2011. Je to vymodlene babo. Podarilo sa mi otehotniet mesiac po kyrete-mala som missed abortion. Okrem toho mi objavili na vysetreniach trombofiliu-iba 4 mutacie a subklinicku hypotyreozu. takze kazdy vecer pichame injekcie na riedenie krvi.
13.4. idem na specialny 3d ultrazvuk na vylucenie downovho syndromu, aj ked Papp testy dopadli dobre. Ale istota je istota. Kazdym dnom cakam doppler na pocuvanie srdiecka, kedze po jednej zlej skusenosti mam obrovsky strach, kazdu chvilu sa kontrolujem. Asi tolko o mne.

nelynka18
4. apr 2011

@eronika dakujem 🙂 som si aj myslela

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=146 krasny clanok pisany muzom 😵

marikac
4. apr 2011

@tun1ska ak ti mozem odpovedat, tento test je nespolahlivy. Poznam holku,ktorej vyskocila krasna ruzova farba a za 10 minut sa zmenila na zelenu.....

marikac
4. apr 2011

@lucy56 😵

katy31
4. apr 2011

@slniecka tak super... som myslela, takze sa to da zvladnut rychlo.. 🙂 tak som zvedavá na štvrtok...

katy31
4. apr 2011

babenky, neviete mi poradit? Mam nejaky blby vytok, je do zlta, pali ma to dole a zapacha to divne.. ako ryby... co to moze byt? alebo ako pokazeny syr Do poradne idem až vo štvrtok, nemáte niekto nejaký babský recept? Asi to bude dajaka infekcia.. ☹

tinika
4. apr 2011

@katy31 ja len tolko poradim, ze voalt lekara a ten ti povie ze mas dojst na vysetrenie, bud to vydrz do poradne, alebo chod zajtra

zuzul1310
4. apr 2011

@lindt ahoj, nič si z toho nerob, ja mám tiež zajtra prvú poradňu a tiež ešte ani tehu knižku nemám, to tiež až zajtra dostanem a vyšetrenie som zatiaľ tiež nemala, takže nie si jediná, moja lekárka má podobné spôsoby ako tvoja, ale som s ňou spokojná, prvé tehu tiež prebehlo v pohode pod jej dohľadom.
@jani74 ahojček, dnes je to lepšie, som viac unavená ako som bývala, ale to je normálne a našťastie dnes žalúdok neprotestuje (zatiaľ). Aké riekanky učíš malého? Môj vie tie základné že Spadla hruška zelená, Prší prší, Kolo kolo mlynské, ale to sú skôr pesničky, no tiež to Danka baví učiť sa ich. Tiež idem zajtra do poradne, neboj sa, všetko bude v poriadku 🙂
@lindt Držím palce k dokončeniu bakalárky 🙂
@kucminka Gratulujem k úspešnému sonu a ak vieš tak hoď fotečku 🙂
@tun1ska už som tu písala, že som čítala diskusie o týchto testoch a väčšina čo tam písali neboli spokojné s výsledkom, vraj je farba testu buď neidentifikovateľná napriek tomu že test spravíš správne, ale stalo sa aj že test ukázal opačné pohlavie.
@slniecka Krásny drobček, žeby hanblivá slečna? 🙂
@marikac Držím palce aby toto tehu bolo bezproblémové v rámci možností, nezávidím ti tie zdravotné komplikácie, máš to ťažké, hlavne nech to dobre dopadne 🙂
@katy31 Keďže si tehu, tak by som na tvojom mieste išla k lekárke, infekcia počas tehu by mala byť pod dohľadom lekárky.

katy31
4. apr 2011

@tinika @zuzul1310 ďakujem baby a myslíte, že do štvrtku sa nemôže nič stať bábätku? 😔

jani74
4. apr 2011

@slniecka to je nádherné 🙂

jani74
4. apr 2011

@marikac vitaj a želám Ti aby toto tehu bolo šťastné do úspešného konca a bez problémov.

jani74
4. apr 2011

@zuzul1310 som rada, že je to už lepšie. Zatiaľ len čo som si spomenula - tiež skôr pesničky - oli oli Janko, pec nám spadla, kom kom kominár, ťap ťap ťapušky. Ide mu to celkom pekne. On je po mne spieva si len keď je sám inak sa hanbí 😅 Zajtra mrknem nejakú knižku. Drž sa zajtra, budem na teba myslieť a budem čakať na info 😉

zuzul1310
4. apr 2011

@katy31 ak to ty vydržíš dovtedy tak stačí ísť vo štvrtok.
@jani74 Zajtra napíšem, pekné sny 🙂

katy31
4. apr 2011

@zuzul1310 asi pojdem zajtra... pre istotu 😔 dakujem a dobru nocku...

slniecka
4. apr 2011

@zuzul1310 doteraz som mala pocit, ze to bude chlapcek. Ale dnes ked som uvidela babo, tak mam pocit, ze to bude dievca.
V cakarni sme pocuvali radio, islo nejake techno, a potom na ultrazvuku babo z nicoho nic mavalo rukami, nohami, akoby tancovalo, ale po chvilke prestalo a vtedy urobila tu foto. Tak potesi aj jedno, aj druhe, len nech je zdrave, to chce kazda mamka. A my, kedze sa nam roky nedarilo, o to viac ocakavame, a bude to prve vnuca na oboch stranach rodiny, tak si vies predstavit, ako kazdy len tuzi aby bolo krasne a zdrave. My sme pripraveni, ake Boh da, take bude, ved on vie, ale samozrejme, ze sa modlime za zdrave babatko.
Drzim palce vsetkym, co idete v najblizsich dnoch na ultrazvuky, vysetrenia. Pocut srdiecko babatka je naaaaadherna vec, konecne mam pocit, ze to vo mne naozaj zije. 🙂 🙂 🙂

slniecka
4. apr 2011

@katy31 dnes mi doktorka zobrala vyter pre istotu, tiez mam taky cudny vytok, ale nesmrdi. Istota je istota. Chod radsej, ved za to nic nedas, len odsedis v cakarni. Drzim palce. Dobru noc vsetkym.

zuzinr
4. apr 2011

@lindt no ja idem zajtra tiez na odbery a sestricka mi povedala ze kludne mozem prist napapana, zesa nemusim vobec obmedzovat