icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
7. apr 2011

@misickab3 ahoj,tak ty si v 14tt.ake mas zatial tehotenstvo? 🙂

zuzinr
7. apr 2011

@nelynka18 no ved to a aspon sa aj trocha odrelaxujem od beznych povinnosti, ved nech si aj tato uzije sam deti 🙂 ja doma necvicim pri malej sa mi neda a ked sa mam priznat ani sa doma sama neviem donutit - som leniva 🙂

zuzinr
7. apr 2011

@lucy56 neviem ako to je u vas ale u nas tieto cvicenia robi certifikovana por. asistentka a ona dava normalne peciatku, takze to mas ako od lekara, skus si to vyzistit

jani74
7. apr 2011

@lenuska20 ja som bola na 3D sono v NR. Marika Švecová je suprová ale počula som na Hlohovec chválu tak zvažujem kam.

jani74
7. apr 2011

@zuzinr zuzi kam chceš chodiť cvičiť?

lenuska20
7. apr 2011

@jani74 kamoška bola v hlohovci, ona tam chodí aj k tomu gynekologovi a velmi chválila, robí to mladý doktor, ten je aj v nitre v nemocnici...budúci týždeň mi má zistiť ako dlho predtým sa treba objednať 😉

lenuska20
7. apr 2011

@zuzinr zuzka to je to cvičenie, čo sestrička dávala letáčik?

zuzinr
7. apr 2011

@jani74 no chcela by som chodit k Jahnatkovej ona je v zubnej poliklinike, robi aj predporodnu pripravu ale tu nepotrebujem, isla by si aj ty?

zuzinr
7. apr 2011

@lenuska20 ano to by malo byt to, ja som si ten letak nezobrala, co tam prosim ta bolo? ja som jej hovorila ze to poznam tak mi ho ani nedavala

misickab3
7. apr 2011

kujem 🙂

misickab3
7. apr 2011

@nelynka18 ale v podstate sa nemám na čo sťažovať....bruško už vidno- teda hlavne tí, ktorí ma poznajú, tak si to hneď všimnú...vracala som v prvom trimestri, ale asi len 4-krát...a to hlavne vo vlaku🙂
Mužíček sa vytešuje, bábo zatiaľ poslúcha- len keby mu to vydržalo.... 😉

jani74
7. apr 2011

@lenuska20 myslím 3 týždne dopredu ale nie som si istá. Ak zistíš daj vedieť prosím aj mne.

jani74
7. apr 2011

@zuzinr ja by som išla na prípravu o dojčení, pri prvom som mala problém, že sa mi Matej nechcel prisať na 1 prsník (mám menšiu bradavku, vpadnutú) a klobúčili nechel a odsávačka 0 bodov, tak som pracne ručne odsávala.

jani74
7. apr 2011

@zuzinr treba sa k nej objednať od 15 tt. Pohľadám ho niekde. Matej si kreslil - teraz kreslí všade ešte aj na cenovky 😀

tinika
8. apr 2011

@jerryjanka jasne ja podla utz 7. A 2.11.
Baby ja od vcera v nemocke,hroziaci potrat,nastastie nekrvacam,ako ta co tiez v 11tt prisla hned za mnou,tak snad to bude ok,moji chlapi to musia teraz zvladnut bezo mna
@silvia0201 drzim prsty ja mala // asi na 29 a pri prvom na 31dc.
Vsetkym drzim palce,ja som aj novembrovka2009 a tiez mam pocit ze som tu o posch. vyssie lezala vcera a nie pred 1,5r🙂

lucy56
8. apr 2011

@zuzinr no bolo by to v nemocnici takze urcite je to certifikovana asistentka, takze by som mala peciatku, to je fajn, lebo teraz este chodim do prace ale cez leto by som chcela byt uz doma na PN, tak budem potrebovat tu peciatku

lucy56
8. apr 2011

@masinka mna to ani nenapadlo ze sa to da tak nafotit, nafotim urcite ale moj doktor ma slaby UTZ tak neviem ci bude dobre nieco vidiet a ani nemam foto z poslednej poradne v 13tt, nedalo sa mu odfotit, sa mrvilo

nelynka18
8. apr 2011

@zuzinr ved to urcite,nech si aj oteckovia uziju 😀 my sme raz s kamoskou nechali deti u nas doma aj s otcami cez noc a my sme boli u nej,kukali film a popijali vinko 😀 ze nech si to oni uziju a hadaj co? deti im zaspali okolo osmej,spali celu noc a vstavali rano o desiatej,nechapali sme 😕 a oni nam,ze co sa stazujeme,ze aku super dovolenku mame 😀
@misickab3 takze si to uzivate vsetci traja,to je super 😉 nech vam to vydrzi...

nelynka18
8. apr 2011

@tinika tak nech sa malicke doslova drzi 🙂 prajem vam,aby to dopadlo na 1* 🙂

enrikad
8. apr 2011

baby, neviete nejaké dobré stránky s predajom tehotenského oblečenia, konkrétne hľadám tuniky,...???? 😅

tinika
8. apr 2011

@nelynka18 vdaka,ak budu dobre vysledky,v pondelok nas pustia domov😉

gianni
8. apr 2011

má niektorá z vás tiež zvýšený cukor? včera som dostala už aj tehu knižku no a dosť zvýšený cukor,idem ešte v utorok na krv,mala som to aj pri prvom tehotenstve,ale pozdejšie

lucy56
8. apr 2011

@gianni ahoj a to ti ako zistili uz teraz ved na glukozu sa chodi neskor?

nelynka18
8. apr 2011

@enrikad http://www.mamaobchod.cz/14-tehotenske-tuniky tu sa celkom da alebo si daj do googlu tehotenske tuniky a vyhodi sa ti tooolko shopov az-az 🙂
@tinika tak drzim palec aby bolo vsetko ok a pustili vas v pondelok domov 🙂

zuzinr
8. apr 2011

@nelynka18 no ktovie co detom dali vecer pit ked tak dobre spali 🙂 ale to poznam to je zakon schvalnosti 🙂

nelynka18
8. apr 2011

@zuzinr no ved prave ako nadschval 😀 ale mne spal najdhsie za cele skoro 4 roky najviac do asi pol deviatej... 🙂

gianni
8. apr 2011

lucy56: zistili mi to už z moču a následne z krvi, pred tým som to mala až po teste s glukózou

kinkinga
8. apr 2011

dievcence ako to mate s vahou?mne brusko rastie,ale vaha je stale na tom istom... 😕

nelynka18
8. apr 2011

@kinkinga ja som pribrala 2 kg dohromady.za prve 3 mesiace kilo a teraz som na zaciatku 4 mesiaca a to som pribrala kilo.ale mne vaha strasne skace aj ked som nebola tehotna vsetko zaviselo aj zavisi kolko toho zjem den vopred,pretoze ja sa vazim hned rano po prebudeni...najskor mi pribudali len gramy(mame digi.vahu) a teraz asi vcera som si to vsimla sup kilo navyse 😀 a ty ani gram?to je cudne ked si vezmes,ze nieco vazi male a nieco aj maternica a tak... 😕 hm.... ale kazdopadne aspon vela nepriberies 😀

berus222
8. apr 2011

@kinkinga ja mam o 1,5 kila menej ako pred tehu. byvalo mi zle, ale negrcavala som. ale ked to pojde ako pri prvom, v poslednych 2 mesiacoch na mna caka 14 kg 😝