Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
kujem 🙂
@jerryjanka jasne ja podla utz 7. A 2.11.
Baby ja od vcera v nemocke,hroziaci potrat,nastastie nekrvacam,ako ta co tiez v 11tt prisla hned za mnou,tak snad to bude ok,moji chlapi to musia teraz zvladnut bezo mna
@silvia0201 drzim prsty ja mala // asi na 29 a pri prvom na 31dc.
Vsetkym drzim palce,ja som aj novembrovka2009 a tiez mam pocit ze som tu o posch. vyssie lezala vcera a nie pred 1,5r🙂
@zuzinr ved to urcite,nech si aj oteckovia uziju 😀 my sme raz s kamoskou nechali deti u nas doma aj s otcami cez noc a my sme boli u nej,kukali film a popijali vinko 😀 ze nech si to oni uziju a hadaj co? deti im zaspali okolo osmej,spali celu noc a vstavali rano o desiatej,nechapali sme 😕 a oni nam,ze co sa stazujeme,ze aku super dovolenku mame 😀
@misickab3 takze si to uzivate vsetci traja,to je super 😉 nech vam to vydrzi...
baby, neviete nejaké dobré stránky s predajom tehotenského oblečenia, konkrétne hľadám tuniky,...???? 😅
má niektorá z vás tiež zvýšený cukor? včera som dostala už aj tehu knižku no a dosť zvýšený cukor,idem ešte v utorok na krv,mala som to aj pri prvom tehotenstve,ale pozdejšie
@enrikad http://www.mamaobchod.cz/14-tehotenske-tuniky tu sa celkom da alebo si daj do googlu tehotenske tuniky a vyhodi sa ti tooolko shopov az-az 🙂
@tinika tak drzim palec aby bolo vsetko ok a pustili vas v pondelok domov 🙂
lucy56: zistili mi to už z moču a následne z krvi, pred tým som to mala až po teste s glukózou
dievcence ako to mate s vahou?mne brusko rastie,ale vaha je stale na tom istom... 😕
@kinkinga ja som pribrala 2 kg dohromady.za prve 3 mesiace kilo a teraz som na zaciatku 4 mesiaca a to som pribrala kilo.ale mne vaha strasne skace aj ked som nebola tehotna vsetko zaviselo aj zavisi kolko toho zjem den vopred,pretoze ja sa vazim hned rano po prebudeni...najskor mi pribudali len gramy(mame digi.vahu) a teraz asi vcera som si to vsimla sup kilo navyse 😀 a ty ani gram?to je cudne ked si vezmes,ze nieco vazi male a nieco aj maternica a tak... 😕 hm.... ale kazdopadne aspon vela nepriberies 😀

@misickab3 ahoj,tak ty si v 14tt.ake mas zatial tehotenstvo? 🙂